Bildirim
iPhone XS Max ekran sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Truetone u kapatırsam ekran daha makul ama yinede açıya göre değişiyor -
Merhaba, ayni sorun bende de mevcut, true tone kapali ve renk filtrelerinden de ayar acik ancak durum ayni. Farkli acilardan bakinca sorun yok ama dik bakinca sarimsi. Nasil cozdunuz acaba? -
Çözümü yok, olan bu. -
-
Bende de aynı sorun var. Peki bu sorun mu yoksa oled ekran olduğu için mi öyle var mı bi fikri olan xr ile karşılaştırdım xr ın ekranı daha renkleri güzel gösteriyor sarımsı değil -
xr lcd ekran oldugu icin renkler her yonden bakinca ayni, ayrica pil tuketimi lcd ekranlarda az oldugu icin batarya miktari az olsa da daha uzun gitmekte. kendi telefonumda true tone kapatip, genel-erisebilirlik-ekran kolayliklari-renk filtreleri kismindan ayarlari degistirerek gozume hos geleni yaptim ama hangi ayar olursa olsun farkli acilardan bakinca olusan goruntu her zaman daha iyi oldu dik aci bakmaya kiyasla. bir muddet sonra servise goturup danisacagim, bilgilendirme yaparim. tabi default ayarin sari olmasi da ayri sacmalik. -
Peki sizin pil süreniz nasıl tatmin edici mi ben telefon 4 buçuk saat kullanımda bitiyor Facebook İnstagram YouTube bana hiç iyi gelmedi bataryası sizin nasıl ? -
kullanimla alakali olabilir, 1.5 gun gidiyor bende. -
led ekranın özelliği bu -
apple neden şu oledleri koydu telefona bir tane memnun adam yok, hep sorun sıkıntı.. -
Bende otomatik parlaklık devre dışı olmasına rağmen gün içerisinde duruma göre parlaklık azaltıyor. Hadi oyun oynarken ısınıyor diye anlıyorum ama normal kullanımda bile parlaklığı kısabiliyor ki bu dışarıdayken çok rahatsız ediyor. Ne oled ekranmış -
Hocam şarjınız nasıl gidiyor peki detaylandırabilir misiniz ?quote:
Orijinalden alıntı: H@mdilli
Bende otomatik parlaklık devre dışı olmasına rağmen gün içerisinde duruma göre parlaklık azaltıyor. Hadi oyun oynarken ısınıyor diye anlıyorum ama normal kullanımda bile parlaklığı kısabiliyor ki bu dışarıdayken çok rahatsız ediyor. Ne oled ekranmış -
Merhabaquote:
Orijinalden alıntı: slashbuster
Hocam şarjınız nasıl gidiyor peki detaylandırabilir misiniz ?
Alıntıları Göster
Açıkcası pubg, instagram ve twitter’da fazla vakit geçirdiğim için 1 gün yetmiyor bana. 4-5 gibi %20lere iniyor. Hafta içi çalışıyorken de oyun oynamadığım da yine o saatlerde 40 civarı seyrediyor. -
Günde 6 saat kullanımda bitiyor sizinki sanırım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X