Biraz kararsız kaldım 2019 model seat leon tdi 115 lik xcellence arabam var sıfırdan beri ben de kaza değişen yok kaportada boya yok 53 binde model yükselteyim diye satmak istiyorum ama ne fiyat yazıcağımı bilemedim gerçekten temiz binmiştim araca bakımlarınıda hep eksiksiz zamanında yaptım sadece uzun yolda gitti geldi motorun ısınmasına yağ sıcaklıgına devrine dikkat ederek bindim ama piyasaya bakıyorum temiz binmesemde olurmuş zaten her türlü satılıyor boşa o kadar titiz davranmışım ne fiyat biçmeliyim sizce Edit: Aracımı 1.265 e pazartesi günü sattım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 21 Mart 2025; 21:56:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aracımı satmak istiyorum ederi ne olmalı

-
-
Katılıyorum.
Bende 2015 Seat Leon TDI DSG vardı, LED farlı. 2019'da LED farsızları 82-85 bin lira iken LED farlılar 90 binden başlıyordu. Ben de 92.000'e aldım.
2025 aralık ayına kadar bindim. Bu süreçte triger, kavrama, volant gibi başlıca ağır bakımları yetkili serviste yaptırdım. 120.000 km sonrası Liqui Moly yağ, Mann filtre setiyle bakım yaptım, diskini balatasını bulabildiğim en iyi parça ile değiştirdim. Parmak kadar yakıt hortumu yırtıldı, herkes sanayiden boru kestir tak dedi, ben arabayı çekiciyle yetkili servise çektirip orjinal parça ile tamir ettirdim.
Satarken ne mi oldu? Led fara, orjinal kavrama volanta kimse bakmadı. Boya değişen var mı, km orjinal mi. Bu kadar. Biz enayi gibi arabayı ilana koyarken en ufak çiziğin dahi resmini ekleyip arabaya yapılmış her işlemi tarihiyle kilometresiyle yazdık. Fiyat da Oto360'ın verdiği hızlı satar aralığındaydı. 1 ay boyunca ilanda kaldı, 1 kişi dahi aramadı.
Bu piyasa arabanın opsiyonları, geçmişi, bakımları ve ne şekilde kullanıldığıyla ilgilenmiyor. Fiyatlama tamamen boya, değişen, tramer üzerine.
Benim tecrübeme göre trinksat'ın verdiği fiyatın %5-6 üstüne hızlı satarsınız. Benim Leona 800.000 veriyordu, 850.000'e sattım.
-
Otomatik mi Manuel mi aracınız?
otomatik ise 1 milyon 100 bin ederi bence , ilanlar çok yüksek fakat haftalardır satılmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle şuan o durumu yaşıyorum boşuna 2 liralık yağ varken 5 liralık yağ koymanın veya filtre takmanın bir önemi yok satarken birşeyi değiştirmiyor, bakıyorum 4 5 yaşındaki arabanın klima menfezi kırık yüksek fiyat istiyor öyle basit bi parçayı değiştirmeyen motoruna bakmışmıdır düzgün binmişmidir sorusu canlanıyor kafamda ilan bakarken
O donanımda sadece otomatik var zaten hocam manuel yok benimkide otomatik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 18 Şubat 2025; 16:6:14 >
Hızlı satmak istiyor isem 1.225 yazar, 1.200 e bırakırdım.
1200'e araç başına gelen kişi olursa yine bir ikram talep eder, 10 daha düşerdim. 10 daha isterse yine düşülür.
Araç başına gelen adam olursa vermek makbüldür.
Keyfe keder satıyor isen 1.300 yazıp bekle.
-
Acil bi durum yok amacım model yükseltmek o zaman 1300 yazıp beklemek makul olabilir ciddi alıcı gelirsede 1250 ye verilebilir
Bence aracinizi nakit sayacak otomobil firmalarina goturun. Dediklerinin 100 ustunu isterseniz satarsiniz. Onlar aracin kaca gidecegini biliyor. 1400-1500 bandinda 0 araclar var. Ben kimsenin 1250 1300 luk 6 yasinda arabaya para baglayacagini dusunmuyorum.
bunu bende düşündüm vavacarsta takas yapıcaktım üstüne koyup araç satmayı bıraktılar , ama piyasaya baktığımda her halükarda 1250 civarı uygun bir fiyat gibi duruyor cunku 2020 cliolara 1200 çekiyolar donanımda yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 18 Şubat 2025; 19:52:34 > -
Yani bende yetkili servis bakimli megane var. 2020 model dizel otomatik dolu bi arac. Takasta 900 falan oneriyorlar kendim satsam 1m ye anca gider gibi. Kasko degeri 1211. Yani piyasa boyle. Kasko degerinin %20 altina falan gidiyor araclar. Takasta %30 daha ucuza. Burdan da fiyatlama yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 18 Şubat 2025; 19:56:21 >
piyasayı biraz daha araştırayım o zaman ben teşekkurler
-
Bu aracın görünümü eski kaldı kasa değiştirdi (yada makyaj mı diyorlar neyse) ilanda 1100 -1300 arası yeni kasası var. 2 ci elde donanım hele böyle kasa atlaması yaşandıysa daha az bakılıyor
Ayrıca Dizelinde satışı azaldı çünkü avantajı azaldı. Benim de dizel aracım var seninkinin yanına şu yeni kasa 1.0 etsi yi koyarsam ben onu seçerim bir çok insan da böyle düşünüyor eminim.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hatasiz-yetkili-servis-bakimli-1147924607/detay
Zaten önünü golf de kesiyor manuel sıfırı bu paralara verdiler.
Temiz olması benzer ilanlar arasında hızlı sattırır ama böyle takıntı seviyesinde araca bakmanın getirisi olmuyor. 1200 -1250 gibi gideri var. Eminim daha yüksek yazanlar vardır ve arasan uzun zamandır ilan parası veriyorlardır.
Benzer araç ilanlarını alıcı gibi arayabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 18 Şubat 2025; 21:2:11 >
-
1100 altımı yani
-
aracı üstteki arkadaşın dediği gibi 1.3 e koymustum dün bugün 4-5 kişi arayıp 1200 diye teklif etti bir ısrarla bugün alayım diyor galeriymiş 1200 e versem 30 40 fazla yazıp satar baskasına ben binicisine 1250 ye veririm en azından alan sorunsuz bınmıs olur güncel piyasası bu civarda sanırım araç temizse baska satan olursa en azından bılgısı olur piyasa için
-
Aracı satma niyetin var ise sen alacağın paraya bak dostum. Biniciye 1.250 verince eline 50 bin lira fazladan farklı ne geçecek? Şu an alacağın 1200 e yapacağın yatırım ile 50 bin lirayı kısa sürede tolere edersin.
Ayrıca telefonda aracı aldım, geleceğim vs diyen çok olur. Çoğu da gelmez. Önemli olan araç basına gelmesidir.
Aracı satma niyetin var ise 1.200 verene vermedim diye üzülürsün,keşke dersin. Hepsini yaşadık,tecrübe ettik.
-
Galeriyle aynı fiyata satamazsın hocam. Galeride takas gibi büyük bir opsiyon var adam veriyor arabasını istediğini alıp çıkıyor
50 bin, tl ye değer kaybettirilmeye çalışılan şu dönemde güzel bi fark faiz düşürülüyor sürekli , 3 ay önce olsa evet 200 bine verirdim ha satılmazsa düşünürüm yine ama zaten benım arac galerilik bi araç değil biniciye yarar
-
1200 verdilerse direk sat koy faize bir ay sonra 1270 binin olur. Zaten sizden sonra alacak kisiyi fazlasiyla dusunmussunuz. Iyi bakmissiniz. Bence insanlari dusunmeyi birakin. Bu devirde elden cikarabiliyorsaniz hizlica cikartin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 19 Şubat 2025; 17:40:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER50 bin, tl ye değer kaybettirilmeye çalışılan şu dönemde güzel bi fark faiz düşürülüyor sürekli , 3 ay önce olsa evet 200 bine verirdim ha satılmazsa düşünürüm yine ama zaten benım arac galerilik bi araç değil biniciye yarar
Sen bilirsin değerli dostum. Hayırlısı olsun.
Galerici adam yukarida dedigin gibi 1200 e tamam der gelirse bi ihtimal arac basina surada kili var tuyu var der 1100 e indirir sonra 50 daha indir biz de kzanalim der. Indirmezsen ceker gider. Ugrasmaz. Adamin isi bu cunku. Gelip araba bakip fiyatini oldurmek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kiralık kış lastiği
- 15 40 motor yağı hangi araçlarda kullanılır
- motor subap arızası maliyeti
- led sinyal hızlı yanıp sönüyor
- deri koltuk temizleyici tavsiye
- chery fiyat listesi 2025
- ford transit elektrikli
- citroen c3 sıfır fiyatları
- yeni renault duster
- yeni q5
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X