Şimdi Ara

Aracımı satmak istiyorum ederi ne olmalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Telefonda gelicem , bana ayır , sakla satma , alacağım diyen adamlarin çoğu gelmez. Araç başına gelen adam , araçta bir şey çıkmazsa bile ekstra bir şeyler daha ister o da 10-20 dir yukarıda da yazdım. Mumkun mertebe inilir araç verilir. Araç başında 100 isteyen adama yol verirsin gider. Bir şey kaybetmezsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Trinksat ne kadar veriyor aracına?

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

bir kaç yere baktım carvak 1,249 verdi trink 1181, verdi vavacars bişiy demedi sanırım sistemleri bozuk

tabi ekspertizde ufak tefek şeyleri bulup bi 50 civarıda indirirler kafadan onu biliyorum, ama benim az çok kafamda vericeğim bi fiyat oluştu zaten galeriye vermeyi düşünmüyorum

• Kaygerya kullanıcısına yanıt

aynen öyle o yüzden galericiyle ugrasılmaz acil bir durum yoksa

• Aracımı satmak istiyorum ederi ne olmalı

• Gerçekten 6 yaşındaki dizel C hb araç 1300000 ediyor mu ya, Seat üstelik.

Piyasa yükselmiş ve yükseliyor sanırım

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt

seat hiç kullandınız mı hiç özellikle mk3.5 kasa veya üstü seat eski seat değilki 6 seneye girdi en ufak sorun yaşatmadan hizmetini yaptı pişman olmadım bunu satınca yine leon düşünüyorum mk4

• Mokali Amca kullanıcısına yanıt
    Ölsem para verip almam ben mesela.
    Alana da hayırlı olsun bir şey diyemem

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Simdi yarin oyak fiyat acikliyor. 1.2 1.3 m ye 0km megane verirlerse 2. El piyasasi bayagi bi yerinden oynar.

sıfır sıfırdır diyip alan cok olur o fiyata baz versiyon bile olsa mantıklı ama o kadar büyük beklentiniz olmasın oyagın kampanyası eskıden kamu personeli için iyiydi

araç fiyatında çok değil ama kredi yönünden seçenekli olur büyük ihtimal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 19 Şubat 2025; 22:32:40 >
  • 1200 bandına satar. Vavacars trinksat in fiyatları gel gel fiyatı. Gidince kusursuz bile olsa en az 100 bin düşer. Klasik galerici mantığı. Sadece kurumsal görünümlü.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun inşallah hocam

Çok uzun süre hayır ama bir defa İstanbul -Yalova arası Leon kullanmıştım bir kaç kere de bir tanıdığın arabasına binmiştim.

Süspansiyon aşırı sert ve tok hissettirmeden dan dun çalışıyordu, bir de torsiyon var tabi. Onun dışında açıkçası donanım vs iyi malzeme kalitesi de sınıf standardı gibiydi.

Kötü araba değil kesinlikle artık bir çok marka Seat gibi Reno da Hyundai de kendini geliştirdi. Demek istediğim günün sonunda 6 yaşında C sınıfı hb arabanın piyasasının artmış olmasıydı. Sanki bana sorsanız atıyorum Hyundai ile Seat benzer hatta yer yer Hyundai iyi derdim. Mesela Ateca ile Tucson karşılaştırınca. O yüzden Hyundai de bu para olsa şaşardım Seat olunca da. Ben piyasayı takip edemedim belki de

• Bu gun vw de kampanya vardi. Troc 1800 , taigo 1450, leon 1.5m polo 1250 di. 140 a 0 taigo aldim ciktim. 2. El piyasasindaki fiyatlardan ucuza 0km aliniyor. Kampanyalari takip etmek lazim.

Benim meganenin kasko degeri 1.2m idi ama takasa verdim 1m ye saydilar. Yoksa arabalarin degeri yuksek gibi ama is satmaya gelince kazin ayagi cok oyle degil. Ha ugrassam 1.1m ye de satardim ama kampanya kacar vs attigim tas urkuttugum kusa deegmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 20 Şubat 2025; 20:18:20 >

full meganım var demiştin, onu verip el freni bile manuel olan taigo mu aldın hocam bu mantıklı hareket mi ki ebat olarak daha kucuk ustelık

Evet araci yenilemek ve kucultmek icin yaptim. Sonucta dizel arac. Km yukselmesi risk. 5 yil oldu alali risk. Zaten buyuk araclar var evde. Cocugu okila goturup ise gidop gelmeye esime daha yakisacak oldugunu dusunup begenip aldik

• Aracımı 1.265 e verdim yani trinksat ve benzeri sitelerin ortalama verdiği fiyat teklifleri 1250 ve 1300 arasıydı zaten ortasına gitmiş oldu yeni araç arayışına girdim

• En guzel tercihi yqpmissiniz. Zaten arac bakaken faize bile koysaniz 1300 olur. Basiniza is acmadan dolandirilmadan bu sureci tamamlamaniza sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 23 Mart 2025; 11:21:3 >

evet haklısınız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.