Şimdi Ara

Yaz lastiklerimi değiştirmelimiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Yıldır kullandıgım 50bin km giden yaz lastiklerimin kenarlarında kılcal çatlaklar oluştu 1-2 sene daha idare eder mi yoksa bu lastiği değiştirmelimiyim ?

225 45 17 lastik ne tavsiye edersiniz hankook ventus kullanıyordum memnun kaldım 5 yıldır

• kimse size bir şey olmaz kullan ya diye tavsiye vermez riskli sonuçta sizin bileceğiniz iş.

• Muhtemelen lastigi söktügünüzde içerisinde daha derin çatlaklar göreceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoğraf yok ama 590 bişey olmaz 2-3 sene daha idare eder. şimdi burada bir sürü sallayan oolur en az yarısının arabası falan yok öyle üflüyorlar .

• 5 yıl/50 bin kmlik, 45 yanak lastik risklidir ne marka olursa olsun.

• 5 yıl, 50 bin km yeterince ikna edici. Çatlak başladıysa vakit kaybetmeye gerek yok. Ben 2 yıl/20 bin km olmuş lastiklerimi sırf tutuşundan hoşlanmadığım için değiştirdim, farka kendim de inanamadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lastik şakaya gelmez bir kere lazım olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaz lastiği tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    4 mevsim mi Yaz lastiği mi ?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

ben yol tutuşta bi eksiklik hissetmiyorum 0 km aldıgımda nasılsa hala öyle tutuyor lastikler nadir 180 190 lara çıkarım ama çatlaklar şüphelendirdi şehir içi sorun olmaz sanıyorum fakat şehir dışı içime sinmiyor pek yolda patlama ihtimali olur diye

• diş derinliği 4 mm üzerinde ise ben olsam biraz daha kullanırdım.

ama ben çok hız yapmayan birisiyim.

• uzman değilim ama erimiş lastikte muhtemelen su tahliyesi falan zayıflar, kuruda sıkıntı çekmeseniz bile yağmurlu havada tehlike yaşayabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.