Şimdi Ara

petlas lastiklerimi kaç tlye satabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, malumunuz lastik sök tak fiyatları artık can yakan derecelere çıktığı için yaz ve kış lastiği kullanmak istemiyorum artık.

hankok 4 mevsim için fiyat aldım, 4 lastik sıfır 2024 üretimi 12bin tl.

şu an aracın üzerindeki 2021 8. ay üretimi petlas pt525 i ise 4 lastik 2bin tlye sayarım dedi. sök tak balans sibop kıvır zıvır 10bin e kapatırız dedi.

şu anki lastiklerim iyi durumda, dişleri gayet yerinde. zamanında sıfır alıp düzenli lastik basıncı ve doğru rot ayarıyla kullandığım için yıpranmadılar.

bu haliyle bu lastikleri 2den okutmalı mıyım yoksa kendim sarı sitede satsam kaç tl'ye satabilirim bu lastikleri? sizin öneriniz nedir?

195 65 15 95T lastikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 18 Ekim 2024; 17:51:13 >

• 3 yaşını geçmiş, ucuz marka ve küçük ölçü bir lastiğe iyi fiyat saymışlar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2bin tl ideal fiyat, ver gitsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz çıkma lastik alacak olsanız ve bu lastikler karşınıza çıksa kaç lira verirdiniz?...İşte bu fiyat sizin satış fiyatınız...

Empati iyidir...

• kimse almaz o lastikleri 2 bin iyi fiyat ama 0 lastik fiyatlarını şişirmiş olma ihtimali çok yüksek

• vendetta1.6 kullanıcısına yanıt

1.5 dedi başta sonra 2 olsun dedi ama sıfır lastik fiyatını şişirmiş olabilir dediğiniz gibi. gerçi internette bakınca öyle bir fark göremedim 95yük endeksli olanında ama..

• 2 bin çok iyi teklif normalde çıkma lastikçiler 250-300 arası fiyatlar teklif ediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.