Şimdi Ara

Milestone kışlık derken falken as210 siparişi verdim, hata mı ettim bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tanesi 275₺ milestone alacaktım bölümde gelen mesajlara kıllandım, iyi lastikte 500₺ den aşağı değil, az önce falken 4 mevsim siparişi verdim tanesi 450₺ Yer ankara bakalım performansı nasıl olacak, milestone dan iyi olur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gayet iyi olmuş dert etmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım işinizi görür, artık eski kışlar yok gerçekten. Ankarada hiç kış lastiği kullanmadan kışı çıkaran çok insan tanıyorum. 4 Mevsim de mutlaka işinizi görecektir, çok kar ve don olan gün sayısı bir elin parmağını geçmiyor artık, o günlerde de denersiniz, baktınız güven vermiyor trafiğe o günlerde çıkmazsınız olur biter.
  • Ankara'da geçtiğimiz kış kullandım Falken AS210'ları. Hiç merak etmeyin, İncek tarafında sağlam karlı bir kaç günde hiç bir sıkıntı olmadan gidip geldim. Çok iyi yapmışsınız, güle güle kullanın.
  • Milestone'dan dönmeniz çok iyi olmuş. Bende de 3 yıllık kış lastiği var. Karlı bir yola vurmak lazım arabayı bakalım ne yapacak
  • Arkadaşlar teslim alınca sizide bilgilendiririm kar yağacağını sanmıyorum ama bakalım.

Ben kışlığı benim jant değil kara jant alıp ona takacaktım bunlarada yazlık alacaktım ama bana uymadı şuanki ekonomik durumumla.

2000₺ ortalama kışlık ve kara jant bunu 6 ay taksit yapacaktım 6 ay sonunda bitince yazlık alacaktım onada bir 6 ay taksit bunla uğraşmak istemedim açıkçası 1 senemi lastiğe vermek istemedim.

4 mevsim fakir işi lastik esasen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi aracımda petlas pt555 4 mevsim, babamın araçta as210 4 mevsim var.

1 kış, 1 yaz geçirdik. Şimdiki aklım olsa bende as210 alırdım. İki lastiğinde kış performansı çok iyi. Petlas yazın ses yapıyor ve patiye düştüğü oldu.

Ama hala 4 mevsim aldığım için memnunum.

Ancak 4 mevsim lastik ekonomik olarak hemen hemen aynı hesaba gelir. Çünkü max 3 sene sonra lastik biter. yaz kış lastiği kullansanız en az 5 sene götürür(genel kullanıcı olarak).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.