Şimdi Ara

Cevap: RİKEN LASTİK ALDIM KULLANAN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
6.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Riken mi? Petlas Mı? soruma Cevap veren arkadaşlarıma teşekkürler.

Yaptığım incelemede, PETLAS fabrikası Kırşehir de kurulmuş ve türk sermayesi ile işletiliyor. Bir kaç kez el değiştirmiş ve yakın zamanda yabancı bir ortak geleceği de bilgiler arasında.

Petlas ve Starmax adında iki marka ile piyasa da yer edinmişler. Bazı satıcılara göre Petlas'ın Michelin'e de fason lastik üretiyor diyenler var. ancak pek inanasım gelmedi.

İki tane lastik alacağız fabrikanın seceresini çıkardm ve sizlere de ilattim. Ne kadar doğru yaptım bilemiyorum ama PİYASA bu işte bu gün olmasa da yarın işinize yarayacaktır. Diye düşündüm.
    Otomobil Lastiği bu üzerinde can taşıyoruz. Ülkemiz yolları her geçen gün otoyollar ile donatılıyor. HIZIMIZ ARTIYOR. Öyle ise ciddi bir nesneden bahsediyoruz. Kalitesine güven duymadığım için Petlas tan vaz geçtim.

RİKEN : Bu markayı da inceledim ama başınızı ağrıtmamak adına yazmayacağım.

Riken 215/60/17 96 H sipariş vermek üzereyim. Goodyear, Michelin, Continental in 400-450.-TL olan fiyatlarına yaklaşmak mümkün olmadığından Riken alp deneyeceğim. Tabii açıkça söylemek gerekirse RİKEN etiket değerleri A+ A+ A değil ama ne aldığımızı bilerek alırsak sonuçları da öna göre değerlendirmek gerekiyor. Riken in birim fiyatı da 255.-TL ye geliyor. aracımda ki Continental 45000 km de olmasına rağmen kaldırıma değme nedeni ile yanağından kabuk kalktı. Sıcak kaynak yaptılar ama güven duyamadığım için mecburen 2 ön lastği değiştireceğim. neden stepne yi takmıyorsun derseniz stepne normal lastik değil küçük lastiBakalım nasıl bir sonuç çıkacak.

• Ben de Falken almayı düşünüyorum, patlasın ile arasında kaldım açıkçası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.