Bakımları fiata yakışmayacak kadar yüksek. Safran vardır reno aynı dönemde lüks premium araçlarla karşılaştıran olsa gayet rekabeçi ama bakımları bir reno gibi değil |
Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (11. sayfa)
-
-
Ne kadar nadir sayarsınız bilmiyorum ama bi çılgınlık yapıp 91 otomatik Honda integra aldım. Çok güzel bir araç ancak pek ihtiyacım olmaması ve beni yoracağını anladığım için ilana koydum. İlk haftasında satıldı hiç beklemiyordum aslında o kadar hızlı gideceğini.
-
İntegra değeri bilinmeyen bir araç oldu... -
O kadar güzel yazmışsınız ki bir bu kadar daha yazsanız sıkılmadan okurdum. Benim de çok beğendiğim araçlarda biridir CRX. Şuan devamı niteliğinde olan CRZ de hoşuma gitmiyor değil...
Sizden daha kapsamlı bir konu da isteriz. İyi günlerde kullanın :) -
Sanırım aynı motora sahip bir Nissan Primera bakmıştık. Herkes alma elinde kalır dedi de vazgeçti babam. Üstelik stationwagondu. Çok keyifli olduğuna eminim. -
evett öyleydi ilginç bir şekilde çok az yakıyordu sanırım hacım buyuk oldugundan kasayı kolay yürüttüğü içindi ilk o zaman emin oldum yuksek hacım öyyle fazla yakmıyor tabi 3000 4000cc benzınlı araca bırsey dıyemem ama dizelde durum öyleydi ve keyifliydi aldım zorlanmadan sattım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Profes124
O kadar güzel yazmışsınız ki bir bu kadar daha yazsanız sıkılmadan okurdum. Benim de çok beğendiğim araçlarda biridir CRX. Şuan devamı niteliğinde olan CRZ de hoşuma gitmiyor değil...
Sizden daha kapsamlı bir konu da isteriz. İyi günlerde kullanın :)Bu sitede konunun değerini pek bilmezlerde anlayanlar için bir kenara koymayı düşünüyorum konuyu.
-
Suzuki SX4 Cross diye baş belası bir model var. Alma gafletinde bulmuştuk. Şanzıman arızası yaptı ertesi gün, 6 ay sanayilerde süründük. 10 bin harcadim yine de tam olmadı, yarı fiyatına sattik.
Nadir araç eğer eski ise baş belasıdır. Parça yok yok yok. -
Güzel bir araç. Şanslı kişilerdensiniz :) -
Güzel olur gerçekten. Görürsem takip edeceğim :) -
Türkiye De TEK olan Fiat Stilo Abarth 2.4 20V 5 Silindir Selespeed F1 170PS 221Nm
-
1998 senesinde babam almıştı. 1963 Opel Rekord Caravan.
3 kapı station wagon ilginç bir araba idi.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwqEJgF_SMwwlzt7_gnjlr3EhreHPBy83qDnIYinBJAavabR8yBJuQv5AX&s=10
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de tek biliyordum sahibi sizmişsiniz demek :) Abarth serisi Fiat'lar da bir başka güzel... -
3 kapı station ayrı bi3 sevda gerçekten. Bambaşka bir tasarım dili -
Her zaman böyle olur zaten. Bizim sattığımız Tempra da Lpgsiz ve 100000 kmye henüz ulaşmamış bir araçtı. Alan kişi LPG taktırıp bütün siyah plasitkleri beyaza boyatmış. Ardından da kaza yapmış. Şuanda da araç trafikte değil sanırım...
Eski citroenler gerçekten başka. Cx özellikle hem tasarım hem de özellik bakımından efsane bir otomobil. Yol tutuşu da testlerde çok iyi çıkıyordu. -
Dayımda vardı CX, hidropnömatik süspansiyon olayı herhalde o dönemin hiç bir aracında yok. Konfor, yol tutuş falan filan çok değişik bir arabaydı.
Şu an kullandığımız araç nadir sayılabilir sanırım, hoş, yurtdışında falan vardır ama Türkiye'de satmadı, Birmot da kendine saklamış bunları, sonra sattılar, ben de kaptım bi tane.
Fiat 500x 4x4 1.4 170hp (Giulietta'daki motor)
Renegade'de bile daha çok var bu kombinasyon, 500x çok çok çok az. Enteresandır.
-
Stilo lara hep temkinli yaklaşılıyor. Bu canavar süperdir eminim.
-
Hocam bayisi servisi her şeyi var çok ilginç yedek parça sorunu yaşamanız .
-
500x de çok güzel bir otomobil. Geçen gün bayide sport paketini inceleme şansım oldu. Benim çok hoşuma gitti. Yalnızca ön konsolun renkli olmaması biraz can sıkıcı duruyordu. Fiat'ın en güvenli ve kaliteli otomobillerinden biri kesinlikle. İyi günlerde kullanın. 1.4 170 hp de sağlam motordur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X