Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

Klasik fiat kötülemesi.

Bu araç gerçekten iyi bir modeldi.

Alıntıları Göster

Bakımları fiata yakışmayacak kadar yüksek.

Safran vardır reno aynı dönemde lüks premium araçlarla karşılaştıran olsa gayet rekabeçi ama bakımları bir reno gibi değil

• Ne kadar nadir sayarsınız bilmiyorum ama bi çılgınlık yapıp 91 otomatik Honda integra aldım. Çok güzel bir araç ancak pek ihtiyacım olmaması ve beni yoracağını anladığım için ilana koydum. İlk haftasında satıldı hiç beklemiyordum aslında o kadar hızlı gideceğini.

• senged kullanıcısına yanıt
    İntegra değeri bilinmeyen bir araç oldu...
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    O kadar güzel yazmışsınız ki bir bu kadar daha yazsanız sıkılmadan okurdum. Benim de çok beğendiğim araçlarda biridir CRX. Şuan devamı niteliğinde olan CRZ de hoşuma gitmiyor değil...

Sizden daha kapsamlı bir konu da isteriz. İyi günlerde kullanın :)
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Sanırım aynı motora sahip bir Nissan Primera bakmıştık. Herkes alma elinde kalır dedi de vazgeçti babam. Üstelik stationwagondu. Çok keyifli olduğuna eminim.
  • Profes124 kullanıcısına yanıt

evett öyleydi ilginç bir şekilde çok az yakıyordu sanırım hacım buyuk oldugundan kasayı kolay yürüttüğü içindi ilk o zaman emin oldum yuksek hacım öyyle fazla yakmıyor tabi 3000 4000cc benzınlı araca bırsey dıyemem ama dizelde durum öyleydi ve keyifliydi aldım zorlanmadan sattım

• quote:

Orijinalden alıntı: Profes124

O kadar güzel yazmışsınız ki bir bu kadar daha yazsanız sıkılmadan okurdum. Benim de çok beğendiğim araçlarda biridir CRX. Şuan devamı niteliğinde olan CRZ de hoşuma gitmiyor değil...

Sizden daha kapsamlı bir konu da isteriz. İyi günlerde kullanın :)

Bu sitede konunun değerini pek bilmezlerde anlayanlar için bir kenara koymayı düşünüyorum konuyu.Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? 

• Suzuki SX4 Cross diye baş belası bir model var. Alma gafletinde bulmuştuk. Şanzıman arızası yaptı ertesi gün, 6 ay sanayilerde süründük. 10 bin harcadim yine de tam olmadı, yarı fiyatına sattik.
    Nadir araç eğer eski ise baş belasıdır. Parça yok yok yok.
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Güzel bir araç. Şanslı kişilerdensiniz :)
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Güzel olur gerçekten. Görürsem takip edeceğim :)
  • Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?

Türkiye De TEK olan Fiat Stilo Abarth 2.4 20V 5 Silindir Selespeed F1 170PS 221Nm

• 1998 senesinde babam almıştı. 1963 Opel Rekord Caravan.

3 kapı station wagon ilginç bir araba idi.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwqEJgF_SMwwlzt7_gnjlr3EhreHPBy83qDnIYinBJAavabR8yBJuQv5AX&s=10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AbarthGarage kullanıcısına yanıt
    Ben de tek biliyordum sahibi sizmişsiniz demek :) Abarth serisi Fiat'lar da bir başka güzel...
  • entigin E kullanıcısına yanıt
    3 kapı station ayrı bi3 sevda gerçekten. Bambaşka bir tasarım dili
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Her zaman böyle olur zaten. Bizim sattığımız Tempra da Lpgsiz ve 100000 kmye henüz ulaşmamış bir araçtı. Alan kişi LPG taktırıp bütün siyah plasitkleri beyaza boyatmış. Ardından da kaza yapmış. Şuanda da araç trafikte değil sanırım...

Eski citroenler gerçekten başka. Cx özellikle hem tasarım hem de özellik bakımından efsane bir otomobil. Yol tutuşu da testlerde çok iyi çıkıyordu.
  • Dayımda vardı CX, hidropnömatik süspansiyon olayı herhalde o dönemin hiç bir aracında yok. Konfor, yol tutuş falan filan çok değişik bir arabaydı.

Şu an kullandığımız araç nadir sayılabilir sanırım, hoş, yurtdışında falan vardır ama Türkiye'de satmadı, Birmot da kendine saklamış bunları, sonra sattılar, ben de kaptım bi tane.

Fiat 500x 4x4 1.4 170hp (Giulietta'daki motor)

Renegade'de bile daha çok var bu kombinasyon, 500x çok çok çok az. Enteresandır.

• AbarthGarage kullanıcısına yanıt

Stilo lara hep temkinli yaklaşılıyor. Bu canavar süperdir eminim.

• asbengu A kullanıcısına yanıt

Hocam bayisi servisi her şeyi var çok ilginç yedek parça sorunu yaşamanızNadir araç sahibi olan/olmuş var mı? .

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    500x de çok güzel bir otomobil. Geçen gün bayide sport paketini inceleme şansım oldu. Benim çok hoşuma gitti. Yalnızca ön konsolun renkli olmaması biraz can sıkıcı duruyordu. Fiat'ın en güvenli ve kaliteli otomobillerinden biri kesinlikle. İyi günlerde kullanın. 1.4 170 hp de sağlam motordur.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.