Eyvallah teşekkürler, 45binde aldım 88binde şu anda. Motor açısından neredeyse hiçbir sıkıntı yok, Giulietta'yı da aynı motorla sıfır km alıp 77 bine kadar kullanmıştım. Örneğin 140'lık Multiair ve 120'lik Multijet motorlarda sensör arızası çok oluyorken, bu motorda hiç bir sıkıntı olmadı her iki araçta da. Bu açıdan aşırı memnunum. 500x'in makyajlısı efsane oldu, imkan olsa da sport ile değiştirsem diyorum ama bunun da 4 çeker olması ve deliler gibi yürümesi çok hoşuma gidiyor. Bir de Novitec chip box aldım buna, şaka makinesi oldu iyice Evet binenler bu araba Fiat değil gibi kesinlikle diyorlar, çok enteresan bir araç, Türkiye'de bu kadar satamaması çok komik. Fiat imajı bunda çok etken. Bir de diğer 500'ler bununla alakasız. Malzeme kalitesi, üretim kalitesi, trim sesi şu bu açısından... |
Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (12. sayfa)
-
-
Amerikada 2016 yılında segmentinin en güvenli otomobili seçilmişti. Bu açıdan da epey güvenli. Amerikan standartları Avrupa'dan daha üstün diye düşünüyorum. Ayrıca 4x4 bi4 araçtan 4x2 olana dönülmez sanki. -
Valla karda orada burada kullanacaktım, pandemi patladı, ondan öncesinde Abant yapacaktık bi haftasonu, çocuk hasta oldu. Ekonomi ayrı patladı, daha önce gittiğimiz Kartalkaya'ya falan da gidemiyoruz, dünyanın parası, bi türlü nasip olmadı şöyle 4x4'ü deneyeyim macera yapalım
Aynen ben de önden çekere geri dönmek istemiyorum aslında hiç bu yüzden ama kilometre artıyor.
Yalnız aracın bir başka güzelliği de orta-sert hatta serte yakın olmasına rağmen bu kilometrelerde hala trim sesinin neredeyse hiç olmaması. Ki eşim pek dikkatli kullanmaz, paldır küldür gider. Sadece sunroof, aracın yaşı nedeniyle (2015) ses yapıyordu, onu da sök-tak bilmemne yap derken çok basit bi yöntemle çözdüm.
-
Citroën XM benim küçüklüğümde en çok sevdiğim arabaydı. O bıçak gibi dizaynına, farlarına, süspansiyonuna hayrandım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -epica-Zaten aracı sattığım kişi de özellikle Almera arıyormuş. Aracım gerçekten temizdi. Alıcıyla telefonda konuştuğumuzda da özel serviste aracın bakımını yaptırıyordum satmadan önce. Biraz da ondan etkilenmiş :)
Aralıkta satılmadan önceki son gecesi, 1 yıl süren işgencesi de satılmasıyla son buldu.
Bassan gitmez, durmak istesen durmaz yokuşta akla karayı seçtirir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 15 Şubat 2021; 17:45:39 >
-
O da doğru hocam. 4x4 olsa da çok kullanacak yer kalmıyor. Özellikle offroad yapan biri değilseniz tabi. Kilometre artışı olacak tabi. Çok takılmamak lazım. Sorun da çıkarmamış. Mis gibi araç gerçekten. Güzel günlerde kullanın tekrardan :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-ReyAralıkta satılmadan önceki son gecesi, 1 yıl süren işgencesi de satılmasıyla son buldu.
Bassan gitmez, durmak istesen durmaz yokuşta akla karayı seçtirir...
Alıntıları GösterAlmera düşük devirde cansız bir motora sahip. Fakat o küçük 1.5 motor 7 bin deviri rahatlıkla çeviriyor. Zaten araç maks torku 4 bin devirde veriyor. Yokuşlarda vites düşürmediğiniz sürece eziyet olur, doğru. Durma konusuna katılmıyorum. 100-0 testinde gayet başarılı bir araç. Tabii bunda fren ve lastik durumu da etkili.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet. stilo lara temkinli yakşalışmasının tek sebebi bakımsız stiloların stilo kullanıcısı olmayanların kulağına çok fazla gitmesi.ayrıca lpg ile uyuşmaması stilo yu eksilere götürüyor.2001 yılında çıkışı sağlanan otomobile lpg sistemi uyumlu olmadıgını ozamandan beri fiat servisleri söyler. ama bizler daha az yaksın ama ne olursa olsun diye lpg takarsak bu araçlar bi yerde su koyuvermek durumunda kalıyor. haliyle ismi lekeniyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X