Şimdi Ara

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
13.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Parça sıkıntısı olmadı mı hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Profes124 kullanıcısına yanıt

Lexus'ta arka yay kırıldı. 1-2 servise gittim, rav4 yayı olur mu vs diye ama olmadı. Toyota yetkili servisinden sipariş verdim, 12-13 günde geldi. Kullanıma engel sorun değildi, o sürede kullanıma devam ettim, büyük sorun olmadı. Bu arada yetkili servisten getirttiğim parça yan sanayilerden bile daha uygundu. 218tl ye getirtmiştim. O zamanlar takma parası 250tl demişlerdi yetkili serviste. Sanayide 50tl ye taktırdım. Başka sorun yaşamadım.

Delta'da ön salıncak, radyatör, disk vs lazım oldu. Hepsi kolayca temin edildi. Zaten fiat bravo ve giuletta ile ortak çoğu parçalar.

Subarularda hiç parça ihtiyacım olmadı. Bakımdan bakıma gittim.

Su devirde yedek parça büyük problem olmaz. Amerikadan hızlı kargo ile getirtsen 2-3 güne evde oluyor. Sadece kargo parası çok çıkar.

hayır gümrük girişli türkiyede kullandım.

chrysler concorde,lhs ile aynı alt yapıya sahip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. Babamın dediğine göre Tempra parçası zamanında çok yokmuş. Kendisi mekanikçi olduğundan mecbur bazı şeyleri uydurma yapıp devam ettirmiş.

Subaru şaşırtmadı

• -Esbee- - kullanıcısına yanıt
    Çok zevkli bir tercih olmuş hocam. Araç çok ağır duruyor. Kullanması da o kadar zevklidir eminim.

• 2004 R32

İnşallah hocam. 2-3 tane vardır muhtemelen

• Nadir sayılır mı bilemem ama şu anda ‘16 Audi a4 avant kullanıyorum. Yaklaşık 25 yıldır sw kullanıcısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Stationwagon candır hocam. Allroad versiyonu çok güzel bir araç. İyi günlerde kullanın

• 2.0 ie 16 valf 148hp tempra kullandım 1 sene.
    Şimdi modelli bir araç kullanıyorum ama o aracın zevkini hiçbir araçta göremedim.
    Gaza bastığın anda o kükreme sesi ve 0-180km/h hızlanması o kadar iyi bir araçtı ki uzunyola çıkmak için bahane arıyordum. Parça ve usta sorunu da yaşamadım. Özetle Türkiye’de tutulan arabaya biniyim dersen zevk alamadığın teneke parçalarına binmek zorunda kalırsın. Cesur insanlar da sadece kendi zevkine keyfine göre yaşar.

• laurel altima alacaktım fakat alamadım. alsaydım o olurdu.

• Confather kullanıcısına yanıt
    Bizdeki 8v Cat Stationwagon modeliydi. Babam aldığında ülkede o modelden 19 tane varmış. 97-98 sıraları. O da zevkli bir araç olduğunu söylerdi. 200+ 8v modeli için bile hayal değilken 16v olanı 220 civarı yapıyordur herhalde.

Güzel araçlar

• Benim de çok meraklandığım bir araba. Arkadan itiş olması 2.0 motor olması... Gemi gibi devasa gövdeyi saymıyorum. Tasarımsa dönemin Bmw 5-7 serilerinden daha başarılı bence. Ama temizi çok az kalmış durumda. Böyle olunca da tedirgin ediyor insanı.

• Honda CR-Z GT Hybrid (15.gün satıldı)

Chevrolet Spark 1.2 LT (ilk gün satıldı, 2.gün devri verildi)

Şimdi de 5bin km'de 2019 Mitsubishi Spacestar aldım, du bakalım nolacak :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 yildir s2000 sahibiyim.

Son zamanlarda korkumdan birkac yedek parcasini siparis ettim ; baski balata vb.

Tente degisimi geldi ama duzgun degistirecek usta bulabilirmiyim bilmiyorum.

• cuoresportivo kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğrafı varsa atabilir misiniz? Stock kalmadı bunlardan. Çok güzel bir araç güzel günlerde kullanın...

• xxl567 X kullanıcısına yanıt
    Hocam crz çok merak ettiğim bir araç. Hem performans hem tüketim gibisinden. Spacestar ile mutluluklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 12 Ekim 2020; 9:57:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Confather

2.0 ie 16 valf 148hp tempra kullandım 1 sene.
    Şimdi modelli bir araç kullanıyorum ama o aracın zevkini hiçbir araçta göremedim.
    Gaza bastığın anda o kükreme sesi ve 0-180km/h hızlanması o kadar iyi bir araçtı ki uzunyola çıkmak için bahane arıyordum. Parça ve usta sorunu da yaşamadım. Özetle Türkiye’de tutulan arabaya biniyim dersen zevk alamadığın teneke parçalarına binmek zorunda kalırsın. Cesur insanlar da sadece kendi zevkine keyfine göre yaşar.

Köyde yaşadığım için en az 5 kişide Tempra var hocam.Adamlar arabalarına öyle bir bakıyor ki sanki ferrari.Abarttıklarını düşünüyorum ama kullandığımız hiçbir araba Tempra gibi zevk veremedi diyorlar.Ben kullanmadım ama Tempra fanboyu çok var.

Nadir araç sahibi olan/olmuş var mı?
  • Safrane kullandım. Çok temiz bir arabaydı satışı zor olmadı. Parçalarını nereden alacağımı bildiğim için parça bulabildim. Nasipse bu hafta aynı arabayı geri alacağım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.