evet Merkezde.. ama dediğim gibi araç yatıyordu caddelerde gezmedi hiç konum olarakta 26 haziran ilkokulunun yan tarafında kapalı pazar yerıne doğru çıkan dar bir ara var o dar arada mustakıl evler var sıra sıra eskı onların yanında duruyordu sonra kaldırdılar ordan aracı kim bilir kim aldı nereye goturdu senelerce öyle yattı orda araç her gidiş gelişimde bakıyordum ahh parasızlık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 26 Mart 2021; 23:48:6 > |
çok nadir araba kullanan veya gören var mı? varsa ne? (2. sayfa)

-
-
Güzel araç, ben de denk gelmek isterdim.
-
Terk edilmiş bir Fiat Nuova 500(1950-60 model olanlardan) görmüştüm. Hani şu arabalar filmindeki sarı eleman. Toplanacak durumda değildi. Bilmiyorum ne haldedir şimdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Unimog derken. Şundan mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Barracud@Unimog derken. Şundan mı ?
Evet bu yeniler... Bunlar galericilere mi düşmüş
-
Unimogların satışı yasak değil mi sadece TSK ya tahsis ediliyor ve TSK alabiliyor diye biliyorum ben. Öyle Landler gibi satılması serbest değil diye biliyordum ben.
Supra görüyordum ankarada bende pembe bitane kayboldu odamı pert oldu nolduysa.
-
eğer söylenen dogru ise devlet 40 bin tl ye satmış bu aracı alan galeri kim bilir kaç yüz bine satıyordur o yuzden fıyat soylemyıorlar vıdeıoda
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uza -00-Unimogların satışı yasak değil mi sadece TSK ya tahsis ediliyor ve TSK alabiliyor diye biliyorum ben. Öyle Landler gibi satılması serbest değil diye biliyordum ben.
Supra görüyordum ankarada bende pembe bitane kayboldu odamı pert oldu nolduysa.
Karayolları ormaniye sağlık bakanlığı na da tahsis edildi ama sivilde çok nadir ve gerçekten eskiydi bunlar otomatik vites falan lüks
.
Çünkü ölümsüz yaratıklar bunlar eskimiyor ki roket yiyip yanmazsa hurdaya ayırmazlardı
-
Galericileri zengin etmişler resmen
adam 3 tane aldım 1 ini sattım diyor , binicisi alsaydı ne olurdu yok arkadaş vatandaş yararına tek iş yok bu ülkede.
-
Bunlar gelmeden önce 1962 model vardı bizim taburda. Halen aktif olarak kullanıyorduk.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
87 Celica Supra V6 2.8 TR de tek olduğundan %100 eminim.
74 Ford Grand Torino ANAP zamanında Kadıköy belediye başkanının arabasıydı. Direksiz tek kapı, deri tavan.
De Tomaso Pantera Bostancı sanayide görmüştüm.
quote:
Orijinalden alıntı: Barracud@Bunlar gelmeden önce 1962 model vardı bizim taburda. Halen aktif olarak kullanıyorduk.
Hocam hatırlıyorum mercedes yenisini satmak için eskiler yürütülemesin diye tasarımını değiştirdi Çok direndiler yenisini almamak için hatta bmc de unimog yapıp verdi envantere sonra yürütme mecburiyeti sebebiyle tornada yaptılar parçaları yetiştiremeyince değişime mecbur kalındı. sanıyorum mercedesin Türkiyeye yatırımı için koz yaptılar bunuda.
Bu otomatik olanlar kapmçıların çok işine yarar gerçi ural veya saviem herzaman vardı kimse yüzlerine bakmadı bu insanlar popüler olmak için yapıyorlar bunu.
-
Yurtdışında yaşayan bir akrabamda tesla vardı. Şu şovu efsaneydi ve 0-100ü 3 saniye sizi resmen koltuğa yapıştırıyor.
Edit: ses araçtan geliyor videoda herhangi ekleme vs yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 27 Mart 2021; 15:12:25 >
-
Türkiye'de 2-3 tane değil 70-80 tane falan vardır. Nadir sayılır mı bilmem ama VW Eos sahibiyim.
Bu arada Fisker'i Amsterdam'a ziyaretimde görmüştüm harika bir araba :)
-
Konuyu hortlatmış olabilirim ama bugün İzmir'de mk4 Supra gördüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Türkiyede sanırım 1 tane var. Marcos mantis
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X