Klavyem double typing yapıyor ne yapmalıyım?
Daha önce membrane klavye kullanıyordum logitech g103 onu 10 yıla yakın kullandım ve hiç böyle sorunlar yaşamadım. 1 hafta önce Razer Blackwidow v3 TenKeyLess klavye aldım s tuşu bazen iki kere yazıyor ve diğer tuşlara bastığım zaman wwwwwwwww aaaaaa gibi uzatıyor uzun yazıyor ama s tuşuna basınca uzatmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? 1 hafta önce hepsiburada dan aldım kullanmış olsam bile uğraşmadan iade edebilir miyim?
Arkadaşlar ne günah işlemiş olabilirim ben bu nedir :D BMW 320d ile basa basa 8 litre yakan ben bununla o kadar basmadan nispeten sakin ve dikkat etmeden kullanımda 10 litre nedir :D Arkadaş istanbulda yaşıyor porsche macanı var ben çorumdayım. Bilseydim vallahi 1.6 puretech alırdım en azından 225 hp yaktığına değerdi :D
508 ve 520 iç mekan kalite kıyaslaması
Linçleneceğimi biliyorum fakat konu hakkındaki görüşlerinizi merak ettim
Bende 2019 508 var dün 2023 model G30 kasa 520 kullandım uzun süre. İç mekanı gerçekten kaliteli sert plastik malzeme yok denecek kadar az. Fakat kapı kolları meselesini hala halledememişler. Sıfır araç olmasına rağmen kapı kollarının iç kısmı erimeye başlamış ve elini atınca çıtır çıtır ses çıkıyor. 3.5 milyon para verdiğin araçtan da böyle bir şey beklemezsin. Benim aracın kapı kolları taş gibi ne bi ses var ne en ufak deforme ve benimki de deri kaplı. Neden bu konuların üstüne biraz daha düşmüyorlar? Ne kadar maliyeti olabilir ki? Yani mesela kapı ceplerininin altını halı ile kaplamışlar fakat yanları sert plastik ve rahatsız edici. Bu konu hakkında siz neler düşünüyorsunuz?
Merhaba arkadaşlar MK3 Skoda Fabia '16 mercekli farlı aracıma Photon Milestone Katana Edition H7 14K ledleri kısalarına taktım sorun yok yanıyor ama far kumandasını bi kere çevirip parkları açınca veya farları kapanınca tekrar kısaları açmak istediğimde farlar arıza veriyor ve yanmıyor. Kontağı kapatıp tekrar arabayı çalıştırınca düzeliyor. Follow me home özelliği de çalışmıyor ya tek far yanıyor ya hiç yanmıyor. Ledlerde canbus özelliği de varmış. Birisi röle taktır falan dedi anlamadım sizce sorun ne?
Kaza yaptım nerelerde hasar oluşmuş olabilir
Konu yeri burası mı bilmiyorum ama 2 gün önce yağmurda araba kaydı ve bariyerlere vurdum 20 ile falan sanırım. Görsel olarak sağ ön çamurluk çizildi sadece ama sol ön teker dikey olarak çok çok az eğrilmiş.
Araba giderken düz gitmiyor sağ sol yapıyor rot zaten kaydı ve titriyo baya sert şekilde. Araç VW Eos. Alt takım golf passatla falan aynı olduğunu düşünüyorum
iPhone 14 Pro RAW fotoğraf düzenleme ve sıkıştırmasız upload etme
Merhaba arkadaşlar daha 2 hafta önce S20 FE cihazımdan 14 Pro ya geçtim. 12 MP normal fotoğraf ve 48 MP RAW fotoğraf arasında gerçekten inanılmaz fark var özellikle manzara ve uzak mesafe fotoğraflarında. Bu RAW fotoğraflar sanırım düzenlenmesi gerekiyormuş bunu nasıl yapacağımı ben tam olarak bilmiyorum. Normal telefonun kendi düzenleme uygulamasından ayarlar yaptım ve çok güzel oldu. Acaba doğru mu yapıyorum?
Birde çektiğim fotoğraflar ortalama 80 mb olduğu için normal bir yere yüklediğimde veya gönderdiğimde kalite resmen 4/3 oranında bozuluyor. Bozulmadan nereye nasıl yükleyebilirim veya arkadaşlarıma gönderebilirim?
iPhone 13 Pro değer mi?
Bende şuan S20 FE Exynos cihaz var. Exynos hariç her şeyinden memnunum ama artık 2 sene oldu bataryası ölmeye başladı. Batarya değişimi yerine iPhone'a mı geçsem diye düşündüm ama 30 bin çok para. 13 pro dan aşağı düşünmem çünkü 120 Hz den 60 Hz ekrana geçmek istemem.
13 pro alırsam ne işime yarayacak? Kamerası bi tık daha iyi olur belki telefon 2 tık daha stabil olur. 1-2 hafta heyecanlandırır beni sonra hevesim geçer.
Siz ne düşünüyorsunuz?
B8 A4 2.0 Tfsi alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, VW Eos 1.6 Fsi aracımı satıp A4 e geçmeyi düşünüyorum üstüne bi 150 falan ekleyip. Bu aracı daha önce kullanmış olan varsa bilgilendirebilir mi?
Bi arkadaş aldı kullandım arabayı çok beğendim. İnanılmaz bir gidişi ve yol tutuşu var. 19 jantlarla bile çok konforlu tam bir premium. Arkadaş motoru sıfırlanmış araba aldı. Her 150 binde falan motor bitiyormuş sanırım performanslı olduğu için. Bir depo benzinde 1 lt yağ eksiltiyormuş belli bir km den sonra. Bu konular sadece kafamı biraz kurcaladı ama gidipte dizelini almak istemiyorum.
VPN ile ilgili yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar ben NordVPN kullanıyorum. Almanya'da torrent veya korsan film izleme işleri sıkıntılı olduğundan VPN satın almaya karar verdim.
Konuya girecek olursan benim evde ev internetim yok. Cep telefonumda sınırsız hücresel veri var ve telefonumu hotspot yaparak bilgisayarıma bağlıyorum interneti bu şekilde kullanıyorum. NordVPN uygulamasını hem telefonuma hem de bilgisayarıma Killswitch özelliğini aktif ederek yükledim.
VPN kullanmak için hem telefonumda hem de bilgisayarımda VPN sunucusunu kullanarak mı bağlanmam gerek? Yoksa sadece bilgisayarda açmam yeterli mi? Ben ikisinde de açıyorum ne olur olmaz diye. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
Birde ben 1 haftalık deneme sürümüne abone oldum içinde para olmayan sanal kredi kartı ile. Şuan deneme sürümünün zamanı geçti karttan para çekemedi fakat hala hizmetlerinden yararlanabiliyorum. Acaba buga mı girdi? :D
Neden oyunlar pek sarmıyor artık?
Arkadaşlar 3 ay sonra Almanya'ya gideceğim falan işten atıldım vs 3 ay boş zamanım var. Evde güzel bir bilgisayarım var ve bi kaç oyun bulup bunlarla zaman geçirmek istiyorum.
Fakat hiç bir oyun fazla sarmıyor. Zamanında ölüp bittiğim oyunları şimdi açıp 1 saat falan oynayıp sıkılıyorum kapatıyorum. Mesela yeni Forza Horizon 5 yükledim biraz oynayıp sıkıldım. Destiny 2, Back for Blood falan bunlar arasında yarım saat bir saat oynayıp kapatıyorum sıkılıyorum. Bazen de Valorant oynuyorum. En uzun süre oynadığım oyun Valorant oldu son 1 yılda.
Böyle RPG tarzı bi oyuna başlamak istiyorum ama çok karışık geliyor hepsi veya aşırı hardcore oluyor falan sıkılıyorum direk 1-2 saatten sonra.
Bana böyle casual RPG tarzı bi oyun olacak. Seviye ekipmanlar falan kasacağım ama casual olacak. No lifer oyun istemiyorum.
Bilgisayar oyunları pek sarmadığı için hep dışarı çıkıyorum bu sefer de çok para gidiyor. Fiyatlar belli benzin olmuş 8.65 arabamı çıkarmak istemiyorum 11 litre yakıyor bi kafeye otursan fiyatlar belli. Bu yüzden oyunlara sarmak istiyorum ama saramıyorum neden?
kopser115563659154932d3e94d5d2313edea4b6B.jpg |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.173
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 69.313 (Bu ay: 1.261)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 503 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası