Şimdi Ara

Peugeot 508 1.5 bluehdi vs Porsche Macan yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peugeot 508 1.5 bluehdi vs Porsche Macan yakıt tüketimi

Arkadaşlar ne günah işlemiş olabilirim ben bu nedir :D BMW 320d ile basa basa 8 litre yakan ben bununla o kadar basmadan nispeten sakin ve dikkat etmeden kullanımda 10 litre nedir :D Arkadaş istanbulda yaşıyor porsche macanı var ben çorumdayım. Bilseydim vallahi 1.6 puretech alırdım en azından 225 hp yaktığına değerdi :D

• 1.5 bluehdi için absürt bir tüketim ben de maximum 7 lt gösteriyordu kontrol ettirmenizde fayda var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Pejo çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl kullandığınızı nerede hangi şartlarda kullanıldığını gösteren bir video olsa keşke

bizde oturup izler ve ilham alırdık...

• O kasaya 1.5 dizel mi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben bile 10 lt görmedim cheryde

Peugeot 508 1.5 bluehdi vs Porsche Macan yakıt tüketimi

• Macan 12-13 litrenin altına düşmüyor, daha 2 ay önce arkadaşın kardeşine aldık performans-tüketim olarak leş bir araç.

530i'ler (g30 2.0) bile o kadar yakmıyor ve tokatlıyor Macan'ı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio 1.5 Crdi Yakıt Tüketimi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 10 küsür litreler anormal 1.5 dizel için, 508 kasa olsa bile.

• El frenini indirmeyi unutmadın demi :)) sıkıntı var. İmkansız bu rakamlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    5.30i tokatlar zaten de tüketim olarak benzer yakarlar , kagit üstünde ayni tüketimleri var. Bir ara denemek isterdim 5.30i yi geçmek istediğim bir araç e200/e300 sedan ile beraber, sevgilerle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 20 km ortalama ile 100 km boyunca dağa da çıksanız imkansız gibi bir tüketim. araçta sıkıntı var

• infinite kullanıcısına yanıt

Hocam şu şekilde. Çorum'da trafik genelde olmaz olsa bile büyükşehirlerle kıyaslanmaz fakat ortalama hızımın 20 kmh olmasının sebebi şehirde bir çevreyolu vs yok her yere ara sokaklardan ve 30 limitli tek şeritli ana caddelerden gidiyorsunuz. Genelde 30 kmh hızı fazla geçemiyorsunuz. İlerliyorsunuz kasis yavaşlıyorsunuz sonra tekrar hızlanıyorsunuz baktınız ışık dur sonra tekrar kalktınız baktınız yaya dur. Hep bu şekilde oluyor. Çevreyoluna çıkıp 70 ile arabayı akıtarak gidebileceğiniz bir yer yok şehirdışına çıkmıyorsanız eğer. Ben de dürüst olayım dikkat etmeden kullanıyorum arada sıkıştırıyorum gaza gereksiz bastığım oluyor fakat yine de bu tüketim çok geldi bana da.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Ne gibi bir sıkıntı olabilir? Yetkili servisten randevu alıp göstersem mi? Daha 38 binde araç.

• kopser123 K kullanıcısına yanıt
    e gösterin tabi çok geniş konu.

Sürüş eğitimlerinde kısa mesafede tam gaz fren yaptırıyoruz kısa pistlerde özellikle 11 12 litre tüketimi gördüm

Çorum gibi bir yerde bu tüketimi ulaşmak için arabayı ciddi hararetle kullanmak yarı rallil yapmak gibi gitmek gerekiyor…

1.5hdi ile 3.3-3.0 lar ile sakin gidilirse çok rahat görülebilen bir motor

haydi 508 ağır diyelim 4-5 litre olsun…ki ortalama oralarda 6-6.5 olmalı

• 1.5 bluehdi motor genel olarak iyi bir motor değil bizim ds7 de var ds7 gibi bir premium araca yakışmıyor ki bence hiçbir araca yakışmıyor bu motor (208 e belki) gaza dokunduğunuzda hemen bağırmaya başlıyor düşük devir performansını hiç beğenmedim şirket aracımız 2.0 102 hp caddy daha seri ve daha az yakıt tüketiyor daha canlı psa grubu bu dizel işini pek beceremiyor.1.6 puretech candır (bmw f30 hariç :D). ds7 4000 kmye geldi uzun yolda 6.8 litre yakıyor 120-150 kmh arası genelde 120kmh ye yakın gittiğimizde şehir içi daha tam ölçme fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kağan sls -- 28 Temmuz 2024; 16:0:15 >

Çok sakin kullanmıyorum ama ralli de yapmıyorum tabiki. "Ralli" yaptığımda 320d ile 17.3 litreyi görmüştüm. En fazla 9 a düşürebildim neredeyse 10 bin kmdir. Uzun yolda da ilginç bir şekilde 4-4.5 litre yakıyor.

508 gibi d sınıfı araçlar şehiriçinde mümkün değil 4-5 litre yakamaz

Tek konakta kaç km gidiyorsunuz?

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Çorum gibi bir yerde çok rahat yakarsınız...sakin kullanımla mümkün...

ben 4.6 ortalama ile gezdim route 'larımda...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.