Şimdi Ara

Koçtaş'tan ürün alan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler internet üzerinden 1000 liraya yakın eşya alacağım ama şikayetvar.com'dan hep olumsuz şeyler gördüm. Alışveriş yapan sorun yaşayan oldu mu hiç ?

• Mağazaya gidip oradan yapsan daha sağlıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Mağazaya gidip oradan yapsan daha sağlıklı.

Öylede hacım aynı ürünleri bulabileceğimi pek sanmıyorum birde getiri götürü meziyetli diye internetten alayım dedim ama gözümü korkuttu alışveriş yapanlar. Sitede en geç 1 hafta içinde kargoya verilir yazıyor ama şikayetler de 45 gündür eline ürün ulaşmamış insanlar var. Ulen koca koca firmalar bunu yaparsa diğerleri napmasın...
  • sikayetvar'da şikayeti olmayan bir firma görmedim ben..herşeyin şikayeti var...çok şikayetçi bir milletiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martinist -- 22 Eylül 2012; 20:29:32 >
  • Adı üstünde şikayet sitesi mutlaka bir firma hakkında şikayet elbet çıkar. Yaklaşık 1,5 ay önce felan odaya lcd televizyon alacaktık küçük bitane başladım internetden araştırma yapmaya almaya karar verdiğimiz televizyon hepsiburada,hızlıal gibi tanınmış sitelerde pahalıydı. Araştırma yaparken kliksa.com a denk geldim orda ürün epey ucuzdu.

Baktım sitenin tasarımı falan kötüydü hiç güven vermedi bana bolca şikayetde vardı sitede sabancı grubuna aiti. Ama ben genede risk alıp sipariş verdim sipariş sorunsuz elime ulaştı. Kısacası internetde yazılan her yorumu ve şikayeti dikkate alacak olursak hiçbirşey alamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

Adı üstünde şikayet sitesi mutlaka bir firma hakkında şikayet elbet çıkar. Yaklaşık 1,5 ay önce felan odaya lcd televizyon alacaktık küçük bitane başladım internetden araştırma yapmaya almaya karar verdiğimiz televizyon hepsiburada,hızlıal gibi tanınmış sitelerde pahalıydı. Araştırma yaparken kliksa.com a denk geldim orda ürün epey ucuzdu.

Baktım sitenin tasarımı falan kötüydü hiç güven vermedi bana bolca şikayetde vardı sitede sabancı grubuna aiti. Ama ben genede risk alıp sipariş verdim sipariş sorunsuz elime ulaştı. Kısacası internetde yazılan her yorumu ve şikayeti dikkate alacak olursak hiçbirşey alamayız.

Haklısınız aslında, bizim millet abartmayı da sever biraz. Ama evhamlıyız bir taraftan da direk damgayı vuruyoruz sıkıntı çıkar diye Neyse siparişi veriyorum bakalım inşaallah bir aksilik çıkmaz. Teşekkür ederim yorumlar için.

• Online alışveriş arttıkça söylediğiniz gibi güvenlik son derece önemli, alışveriş yapmadan önce araştırma yapmak çok önemli. bu konuyla ilgili detaylı yazılar var internette bir okumak lazım bence :http://hirdavatfirsati.blogspot.com/2012/03/internetten-alsveris-yapmak.html . şikayetlere de yine de kulak vermek lazım ne kadar olsa da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben siparis verdim kapida odeme ile ama urunu kargolamadilar musteri hizmetlerine telefon ettim acan yok mail atiyorum cevap veren yok.bende siparisimi iptal ettiriyorum diye mail attim bakalim okuyableceklermi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.