![onbaşı](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
960 bin tl ye kadar 2. el araç önerisi
Herkese Merhaba , 960 bin tl bütçem var ilk arabamı alacağım bu yüzden çok büyük bir bilgiye sahip olmamakla birlikte 2 aylık bir araştırmam var.
Aklımda olan araçlar :
2020 üstü Peugeot 208 Aluure paket
2020 üstü Opel Corsa Elegance paket
2022 üstü Fiat Egea Cross (1 Milyondan Aşağı maalesef çok görmediğim için pek umudum yok.)
Kesinlikle her türlü öneriye açığım. Yukarıdaki araçları saymamın sebebi yıl sebebiyle araç içi teknolojilerinin gelişmiş olması.
Araçtan beklentim :
Otomatik olması.
İçerisinde geri görüş kamerası park sensörü apple car , android , vs gibi özelliklerin araç ile beraber gelen hali ile bulunması. (Reno Clio lara taktırılan ek özelliklerin çok büyük sıkıntılı olduğunu keşke kendinden olan yüksek paketleri alsam diyen cok fazla arkadasım oldugu ıcın fabrika cıkıslı olmasını tercih ediyorum.)
Kilometresinin 60-70 binden fazla olmaması. Tramersiz Hatasız boyasız fiyatı olması ve son olarak yakıt tasarrufunun iyi olması. ( Bu sebeple yukarıya mpi araçları eklemedim.) ve biraz da olsa yakışıklı bir araba olması. (Citroen serisini de bu sebepten eklemedim.)
Yardımcı olabilecek dostlara şimdiden teşekkürler.
700.000 TL İlk araç tavsiyesi
Herkese iyi forumlar dilerim.
700.000 TL bütçe ile ilk arabamı almak istiyorum.
Aracı çoğunlukla eşim kullanacağından onun daha önce kullandığı arabayı da buraya yazmak istedim. 2012 1.6 Elegant Toyota Corolla.
Bu fiyat civarında tavsiye edebileceğiniz yakıt tüketimi çok fazla olmayan otomatik bir araç almak niyetindeyim. Verebileceğiniz öneriler için şimdiden çok teşekkür ederim.
Çift monitörde tam ekran video izleyememe sorunu
|
Ryzen 5 3600 vs Ryzen 7 2700x
|
ASUS Rog Strix Wireless kullananlar
|
Asus rog strix wireless kulaklık
|
Power Boost Kasa ve PSU öneri
|
Son Giriş: 17 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 37
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 7.241 (Bu ay: 318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)