Şimdi Ara

Citroen C3 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba, 2011 model, 1.6 VTI comfort otomatik ve daha 2.600 km olan kazasiz araci 25.000 ile 26.000TL civari alma durumu olabilir. Piyasasini bilmiyorum, fiyata ne dersiniz, iyi bir firsat olabilir mi yoksa normal mi?

Araç hakkında genel olarak olumlu ya da tersi dusuncelerinizi almak isterim ve varsa kronik sıkıntıları nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 4 Nisan 2013; 19:59:36 >

• Kardeşimde 2012 1.4 vti otomatik var ne kadar faydalı olur motorlar farklı ama şanzıman aynı heralde. Dik bir yokuşta kalkman mumkun degıl.Vites geçişleri çok sarsıntılı.Özellikle 1-2 viteslerde secde ettirir :) Direksiyon çok hafif şehir içi güzel ama uzunyolda sıkıntılı bi durum. Tamamına yakını istanbul şehir içi olmak üzere 20k km ortalaması 7.5 lt.Onun dışında ortalama bi küçük hatchback fiyat uygun bence alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Beyler merhaba, 2011 model, 1.6 VTI comfort otomatik ve daha 2.600 km olan kazasiz araci 25.000 ile 26.000TL civari alma durumu olabilir. Piyasasini bilmiyorum, fiyata ne dersiniz, iyi bir firsat olabilir mi yoksa normal mi?

Araç hakkında genel olarak olumlu ya da tersi dusuncelerinizi almak isterim ve varsa kronik sıkıntıları nelerdir?

Elektrik paketide olsa iyi olurdu. Celik jant dijital klima katlanan aynalar vs. Bu paketle geliyor. Ancak yine de fiyat guzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler arkadaşlar ben 4-5 ay önce 2011 c3 1.4 i attranction benzinli aldım ama yakıt tüketimi bana çok geldi 50 liralık benzinle 80-90 km anca gidebiliyorum şehir içinde. ayrıca araba rampada çok aşırı zorlanıyor. bu durum normalmi lütfen bana birisi yardım etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuni123

iyi günler arkadaşlar ben 4-5 ay önce 2011 c3 1.4 i attranction benzinli aldım ama yakıt tüketimi bana çok geldi 50 liralık benzinle 80-90 km anca gidebiliyorum şehir içinde. ayrıca araba rampada çok aşırı zorlanıyor. bu durum normalmi lütfen bana birisi yardım etsin

Dizelde de olay tam tersi cok ekonomik bir arac. 2011 model 1.4 HDI Comfort Plus aracim var, 50bin km de. sehir ici 5.5-5.8 sehirler arasi 4.5-5.0 arasi yakit tuketimi var. Bu degerler sehir ici 2 yetiskin 1 cocuk, sehirler arasi icin 2 yetiskin 1 cocuk, agzina kadar dolu bagaj ve yolculuk boyunca acik klima icin degerlerdir.

C3 icin kendi deneyimlerimi aktaracak olursam: Bir kere bu segmentteki tum araclarda oldugu gibi sert suspansiyon, yoldaki bozukluklari hissettiriyor. Uzun yolda ise bazen hoplayip zipliyorsunuz. Ama bu sert suspansiyonun artisi sehirler arasi yolda virajlarda guven veriyor. Hele direksiyon cok yumusak, yok boyle bir konfor. B segmenti bir aractan beklemezdim bunu. Motor 1.4 lt olmasina ragmen devrinde kullanirsaniz kedi gibi tirmaniyor, en cok sevdigim ozelligi bu. Ama bu dedigim gibi dizel motor icin. uzun yolda 140-150 km/sa hizlarda tedirgin olmadan gidebiliyorsunuz ama 120-130 dan sonra icerideki ses cok fazla, muzigin sesini ister istemez acuyorsunuz duymamak icin. Tabiki B segmenti bir acactan bahsettigimizi unutmayalim. Bu segmentteki araclarda ureticilerin kaygisi ekonomik olabilmektir.

Son bir noktaya deginecek olursam. Benim sahsi fikrim, benzinli bir arac alacak olsaydim fransiz bir araba almazdim. Eger LPG kesin taktiririm diyorsaniz Japon veya Amerikan, yok taktirmam diyorsaniz vw, skoda veya seat TSI motorlu bir arac alabilirsiniz.

• Evet dizelde olay çok farklı bende 2007 dizel C3 vardı. Eski kasa olandan. Onun da tüketimi çok düşüktü. Şehirler arasında 3,7 litre normal kullanımda. Eski kasanın kullanıcı yorumunu paylaşan bir arkadaşın yazısının linkini aşağıda veriyorum. Almayı düşünenler yararlanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C3 mü C3 aircross mu?
    4 yıl önce açıldı
    Citroen c3 alınır mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.