Şimdi Ara

Fiat Egea- Hyundai i20 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1.4crdi hyundai i20 style belki cam tavan
    70-75bin tl butceyle dizel hb bir araba dusunuyorum ikisi arasinda kaldim sizin tercihiniz hangisi olurdu ? 2015ustu ve 60bini gecmemis araba ariyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İ20 bende vardi, egea sirket arabasi olarak kullandim.

Oncelikle iscilik ve kalite olarak i20 daha iyidir. Zaten test sansin olursa ikisinede bindiginde anlarsin.

Ancak egea almani oneririm. İ20 cok sert suspansiyonlu ve egeaya gore daha dar hacimlidir.

Ailem mesela i20 den sonra egeaya bindiklerinde heleki arkada oturanlar egeanin konforunu ve genisligini cok begeniyorlardi. Hatta benim kullandigim sedan kasaydi, hb lerde konfor ve iscilik daha iyiymis.

Tekrar soyluyorum ikisinide kullanmis tecrubeli biri olarak su an ikisi arasinda ben kalsaydim tereddutsuz egeayi alirdim.

• hocam 1.3 olan motoru mu kullanıdınız ? cekis konusunda ne dusunuyosunuz.Tek kısı kullanıcam 1.70 boyum var hacım olarak ıkısındede sıkıntı cıkarıcagını dusunmuyorum
  • Motorlarını bilemem ama Egea HB sahibiyim, bir yakınımın İ20 aracı ile de her gün işe gidip geliyorum.

Dediğim gibi yapacağım değerlendirme tamamiyle motor hariç değerlendirmedir, çünkü konudaki motorlardan farklı bizdekiler.

İnanın tüm samimiyetimle ve objektif olarak bakıyorum ve İ20 nin Egea ya (HB olan) karşı hiç bir üstün yanı yok. Malzeme kalitesi benzer, hacim kesinlikle Egea daha iyi, konfor kesinlikle egea daha üstün. Yani iki araç mukayese edilecek araçlar değiller, Egea her türlü bu mukayeseden galip çıkar.
  • i20 sahibiyim otomatik araç alacağım tercihlerim i20 yada egea hb i20 nin tek avantajı cam tavandır onun haricinde donanım olarak ve genişlik olarak egea önde

• İkisi arasında HB Egea olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanderler H kullanıcısına yanıt
    bu iki araçtan egeayı al. benim kullandığım 1.3 değildi 1.6 ydı. ancak 1.3 ünede bindim 1.6 dan daha sessiz çalışıyor hatta bu benzinli dimi diye sormuştum aracı süren arkadaşa.

Hyundai dizeli az yakan mesela dci hdi falan gibi olsa tamam az yakar tek kişiysen onu al bari derdimde şu durumda i20 nin cam tavanı dışında hiç bir üstünlüğü yok. Ve cam tavan için o kadar konforu genişliği falan bırakma yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Toyota corolla
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.