Bildirim
Hyundai Tucson Vs Kia Sportage
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İki araç da şehir içi ibretlik yakacak bari yaktığı kadar giden bir araç olsun. Tucson ayrıca tasarım Ve servis ağı yönüyle daha ağır basıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sportage 1.6 gdi 135 hp'lik eski ix35 ve sportage motoru var.
basarsın gitmez, hayvan gibi yakar. asla tavsiye etmem.
tucson'da 177 beygirlik turbo gdi var.
basınca yine gider biraz, ama o da hayvan gibi yakar
illa ikisinden biriyse sırf motoru yüzünden tucson tercih ederim.
yoksa sportage daime ix35&tucson ikilisinden bir tık daha kaliteli olmuştur. turbo sportage deseydin direkt onu derdim ama gdi sportage çöp. -
Yada 1.2 qq alınabilir
Bu iki araçtan birisini seçtikten sonra evinizi benzinliğe yakın bir yerde seçin. -
Sportage Piremium Turbo versiyonunu 135e almislardi gecen ay.
Ellerinde 2017 kaldiysa arastirin bence.
Dostum aracı aylık maks 500km kullanacagız zaten babamın arabası dizel.
Yaşadığım yerde trafik yok yakacagı 9-10lt.
Dizel alsak oda 7-8 yakar zaten.
Ah Hyundai Kia Ahhh
1.6 GDI 132 HP koyacağına Elantrada ki LPG ye tam uyumlu 1.6 D-CVVT 132 HP motoru koysan ortalık Tucsondan geçilmezdi.
Ben sana ne diyim ?
Tucson ş.içi 13 lt den aşağı yakmaz.crdi bir model alsanız en fazla 6-6.5 yakar.aradaki fark 2 katından fazla.bende yakıttan korktuğum için tgdi tucsondan vazgeçmiştim.
35-50km/h ortalama hızla yakmaz o kadar
Bu söylediğinin gerçekleşmesi mümkün değil. Dizel arabanın 7-8 litre yakacağı yerde Tucson 13 14 litre yakar. Hiçbir şekilde şehiriçinde 10 litrenin altına düşüremezsin. Istediğin kadar trafik olmasın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gülü seven dikenine katlanır 150 ye dizel jip yok
quote:
Orijinalden alıntı: ccecy
Bu söylediğinin gerçekleşmesi mümkün değil. Dizel arabanın 7-8 litre yakacağı yerde Tucson 13 14 litre yakar. Hiçbir şekilde şehiriçinde 10 litrenin altına düşüremezsin. Istediğin kadar trafik olmasın.
Düsmesin de zaten bi zahmet.
A/B segmenti benzinli otomatik araclar yakiyor sehiricinde 10 litreyi.
4 ceker, 177 hp, 1.6 ton araba da yakiversin o kadar
tamam yakıyor da o kadar da abartmayın, sakin kullanımda uçuk kaçık yakan bir araç değil, istanbulda gdi sportage kullandım bir süre, gayet de 10 litre altında yakıyordu araç karma tüketimde -
Sportage Sarı taksi.... Tucson Uber
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
O paraya daha az yakan seçenekler varken gidip en fazla tüketenlerin arasında kalmak ilginç. Nissan QQ 1.2T xtronic Skypack veya 1.6 dizel xtronic visia donanım alınabilir. -
İşte bende 1-2lt az yaksın diye daha iyi bir arabadan vazgeçmeye karşıyım.
Qasghqai alırsak dizel otomatik skypack alırız
Yılda 5 bin km için benzinmiş az yaksınmış diüşünülmemeli.
1.2 motor 3008 ve qq ya o paraları vermezdim.
Sportage mı tucson mu derseniz ben tipi daha düzgün diye tucson derdim. Tabi zevk meselesi..
quote:
Orijinalden alıntı: gs1905brk
İşte bende 1-2lt az yaksın diye daha iyi bir arabadan vazgeçmeye karşıyım.
Qasghqai alırsak dizel otomatik skypack alırız
Dizel benzinli farkı skypackte 35000 TL verebiliyorsanız alın tabi. Ama bu farkı çıkarabilmek için bayağı yıllar geçmesi gerekecek. -
GDi Tucson otomatik iki yıldır kullanıyorum. Şehir içi tüketimim 10.5 L civarı. Yazın 10 L'ye düşüyor. Öyle 13-14 L diye sallayanlara inanmayın.
Bu iki araçtan birisini seçtikten sonra evinizi benzinliğe yakın bir yerde seçin.
|
İki araç da şehir içi ibretlik yakacak bari yaktığı kadar giden bir araç olsun. Tucson ayrıca tasarım Ve servis ağı yönüyle daha ağır basıyor
|
sportage 1.6 gdi 135 hp'lik eski ix35 ve sportage motoru var.
basarsın gitmez, hayvan gibi yakar. asla tavsiye etmem. tucson'da 177 beygirlik turbo gdi var. basınca yine gider biraz, ama o da hayvan gibi yakar ![]() illa ikisinden biriyse sırf motoru yüzünden tucson tercih ederim. yoksa sportage daime ix35&tucson ikilisinden bir tık daha kaliteli olmuştur. turbo sportage deseydin direkt onu derdim ama gdi sportage çöp. |
Düsmesin de zaten bi zahmet.
A/B segmenti benzinli otomatik araclar yakiyor sehiricinde 10 litreyi. 4 ceker, 177 hp, 1.6 ton araba da yakiversin o kadar ![]() |
tamam yakıyor da o kadar da abartmayın, sakin kullanımda uçuk kaçık yakan bir araç değil, istanbulda gdi sportage kullandım bir süre, gayet de 10 litre altında yakıyordu araç karma tüketimde
|
GDi Tucson otomatik iki yıldır kullanıyorum. Şehir içi tüketimim 10.5 L civarı. Yazın 10 L'ye düşüyor. Öyle 13-14 L diye sallayanlara inanmayın.
|
Benzer içerikler
- araç arıza tespit ücreti
- jeep compass yorum
- senetle araba almak
- ücretsiz tramer sorgulama
- dizel partikül filtresi temizleme devir
- 2025 megane 4
- byd satış rakamları
- araç fiyatları
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
- 2024 peugeot 5008
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X