Merhaba , MSI indirime girip 22.999tl olmuştu aldım fakat daha sonradan acer modelini gördüm. 25-30k aralığında alternatif var mıdır?
MSI iptal edip acer almalımıyım ?
Kia Sportage vs 2008 Tavsiye
2021 model clio 1.0tce aracım var 7binde ilk sahibiyim. Satıp bir suv arac almak ıstıyorum. 1.2 2008 yada 1.6 sportage arasında kaldım.
2008 b suv oldugu ıcın bıraz sogugum ama dısı baya guzel yapılmıs bırde turbo motor oldugu ıcın az yakıyor ve performansı benım ıcın yeterlı.
Sportage C suv arac ıcerıden ve dısarıdan hosuma gıdıyor sadece benzını dusunuyorum 13-14 lıtre yazmıs bazıları gercekten o kadar yakıyor mu ?
yıllık 7-8k yol yapıyorum hepsı sehır ıcı sehır dısına cıkmayı sevmıyorum arac ıle.Mantıklı olan hangısı sızce?
merhabalar
https://forum.donanimhaber.com/renault-rezilligi-bin-kmdeki-aracin-arkasinda-durmuyorlar--149432737
bu konuyu sizinle paylasmistim. bugun sonuc geldi. renault genel merkezi degisim yapilmicagini, tamir ucretini odemicegini , sadece 2bin liralik bir islem yapilicagini soyledi.
arabanin sebebini tekrar sordum. dedim ki bir gun once arabada birsey yok diye gonderdiniz bir gun sonra cok isinmis debriyaj hidrolik kacirmis diyorsunuz ben araci servisten aldim eve geldim maslaktan ayazagaya daha sonra bir sonraki calistirmamda 100 metre sonra ayni hatayi verdi ben durdurdum cekici cagirdim aldilar. bu gecen arada olmus olabilir diyorlar. boyle rezillik boyle utanmazlik gormedim. servis mudurunu aradim bisey yapamayiz en son 5.700tl olur dedi baska servisle gorustum 4.500tl dedi sonra servisi aradim aracimi toplayin yaptirmicam dedim bana diyoli pahali geldiyse disardan parca getir biz takalim.Lanet olsun renaulta simdi aracimi bi sekilde yaptiricam. showtvyi anadolu ajansini kimi bulursam cagiricam bayinin onune gidip renault bin kmdeki aracina sahip cikmadi diye pankart asicam. son care bu bu adalet sisteminin bu serefsizlerin oldugu ulkede elimden baska hicbirsey gelmiyor yeterki dusmeyin bu serefsiz onursuz insanlarin eline.baska bir fikri olan var mi? kesinlikle dedigim olayi yapicam araci yaptiricam baska serviste
merhabalar ,
buraya bunu yazmamin sebebi yeter artik dedim bunaldim ben yandim siz yanmayin.
Renault clio 1.0tce manuel aracimi 2 ay olmadi alali arac suan bin kmde arac leventin ortasinda debriyaji basili kaldi. aradim servisi dediler akunun etrafinda kacak var mi bakin yoksa servise getirin varsa biz alalim. yoktu tamam dedim servise getirdim maslaga servis aracta birsey olmadigini telinde bir takilma olabilcegini soyledi gonderdi. ertesi gun aracin debriyaji yine basili kaldi servisi aradim cekiciyle getirdiler servise. hakettigi paranin uc katini verip aldiginiz sifir arac sizi boyle uzuyor. neyse servis aradi bu aracin debriyaji isinmis hidrolige etkilemis kullanici hatasi denildi. beynimden vurulmusa dondum. yuz tane arac kullanmis biriyim clio 4 sahibiydim hemde filo cikmasi bir aracti. diger araclarimin hicbiri tik demiyordu. neyse 8.5bin tl masraf cikardilar renault demis garanti karsilamiyor . servis diyor benim yapabilicegim birsey yok. arkadaslar arac bin kmde levent maslak arasinda gitmis gelmis araba taniyan herkes ne kadar titiz kullandigimi bilir. yolun ortasinda debriyaji basili kalan arabanin renault arkasinda durmuyor arabayi alali 2 ay olmadi bile bin kmde ne yapabilirim lutfen akil verin kafayi yemek uzereyim. renaultun satis sonrasini herkes overken boyle birsey yasamam gercekten hayattan soguttu. bu arada filo cikmasi clio 4 kullandim arkadasa sattim o ve babasi kullandi ikiside acemiydi acemilik attilar vites kutusu dagildi arafin 17bin tl masraf cikti hepsini renault garantiden karsiladi bakin araba filo cikmasi iki aceminkullaniuor dagitiyor bunu karsiliyolar bi bucuk aylik bin kmdeki araca ben karsilamam diyor. allah askina sizce ben napiyim !
bilgi avukat:bu arada avukat ıle gorustum. mahkemenın 2-3 yıl surucegını soyledı ve bılır kısı kararına gore muadılıyle degıstırılıcegı soylendı.bunun sonucunda ıse avukat arkadas TANIDIK bırde arac bedelınıın yada verılen bedelının %20sini alıcagını soyledı. yanı mahkeme yoluda kapanıyor boylelıkle
160bin tl Sıfır otomobil Tavsiyesi?
merhaba sıfır bir araç almayı düşünüyorum bütcem 150-160 civarinda yılda max 8-10bin km yapıyorum yılda en fazla 1-2 kere şehir dısı yaparım genelde sehır ıcı kullanıyorum bu sebeple 1.2 atmosferik araçlara yöneldim.
suanda bu fıyata alabılıcegım araclar
c3 1.2 feel
opel corsa 1.2
kia rio 1.2
bunun dısında 1.0 turbolu motor olup bu fıyat bandında arac bulamadım yoksa tercıhım oyle bı aractan yana olurdu ? bu araclar arasında hangısını tavsıye edersınız yada farklı bır arac alabılırmıyım bu fıyata.
egea 1.3 cross urban vs polo 1.0tsi dsg comfortline 180-190 bandında hangısını onerırsınız alternatıf var mı? sehır ıcı ıcın
75bin tl HB araç Tavsiyesi?
|
80Bin TL HB Şehiriçi Araç Tavsiyesi
|
80bin HB araba tavsiyesi ?
|
Egea 1.3HB vs Leon 1.2tsi
|
hakanderler |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 159
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 96.106 (Bu ay: 2.468)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 118 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası