Şimdi Ara

Acer Nitro V 15 yada MSI THIN 15 B12UC Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , MSI indirime girip 22.999tl olmuştu aldım fakat daha sonradan acer modelini gördüm. 25-30k aralığında alternatif var mıdır?

MSI iptal edip acer almalımıyım ?

Acer Nitro V 15 yada MSI THIN 15 B12UC Hangisi ?www.hepsiburada.com
    MSI THIN 15 B12UC-1478XTR Intel Core i5 12450H 16GB 512GB Fiyatı
    https://app.hb.biz/6ZhGtcubWVxT

Acer Nitro V 15 yada MSI THIN 15 B12UC Hangisi ?www.hepsiburada.com
    Acer Nitro V 15 Intel Core i5 13420H 8 GB 512 GB SSD Rtx Fiyatı
    https://app.hb.biz/Pv84C0UKSJH7

• Nitro 15 almanızı önermem. Neden derseniz sıcak hava çıkışlarından biri ekranın alt kısmına denk geliyor. Oradan çıkan sıcak hava ekranı uzun vadede olumsuz etkileyecektir. Paylaştığınız link de ürünü almış olan bir kullanıcı fotoğraf çekip paylaştığı görsel.

Acer Nitro V 15 yada MSI THIN 15 B12UC Hangisi ?

Ürünü bir kaç mağazada da bizzat gördüm. Görseldeki gibi sıcak hava çıkışlarından biri tam ekranın alt çerçevesine denk geliyor. Oradan çıkan havanın tamamı ekrana vurur. Mesela bir sitede bir kişi oyunlar sırasında ekranın o kısma denk gelen yerinde sararma olmaya başladığını cihazını servise gönderdiğini fakat servisin oyun açmadan ve cihazı ısındıracak bir işlem yapmadan test edip sararma sorunu yok diyerek geri gönderdiklerini yazmış. Servis boşta test yapıp sorun göremeyip geri göndermiş.

Teknosa da gördüm mesela ve o sırada net tasarım hatası bu dedim orada çalışan görevli arkadaş haklısınız zaten şubelerimeze bu cihazdan çok fazla iade geliyor dedi.

Bu sadece Nitro serisinde Nitro 15 de olan bir sıkıntı. Nitro 16 vb modellerde tasarım farklı olduğu için böyle bir sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Kasım 2024; 0:46:4 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.