Şimdi Ara

Kadjar - x trail - 3008 - granland - crv - kuga

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ailenin büyümesi sebebi ile yeni araç arayışına girdim, mevcut aracım pejo 2008, araçtan memnunun fakat arka diz mesafesi geniş bir araç bakıyorum, yılda ort 25 bin km yapıyorum, ağırlıklı olarak ş. Dışı, o yüzden dizel olmasını istiyorum, manuel otomatik fark etmez, mümkünse düşük km (60 bin altı) ve düşük yaş (2015 üstü) bir araç arıyorum fiyat aralığım 120 bin ( +- 10 bin), motor hacmi mümkünse 1.6

Yukarıda yazdığım araçlardan hiç birini gerektiği kadar kullanmadım net bir yorumum yok sadece bayilerde inceledim fakat araştırmalarımdaki olumsuzluklar şöyle

Kadjar, trim sesi ve kalitesiz malzeme
    X trail , yüksek parça fiyatı, kısa bakım aralığı
    3008, biraz yüksek fiyat
    Grandland, arka diz mesafesi
    Crv, fiyat
    Kuga, arka diz mesafesi

Kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum, başka araçlar da olabilir atladığım varsa, yukarıdaki kriterleriminden arka diz mesafesi, dizel ve suv hariç motor yıl km ve fiyatlar da değişiklik yapabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2018 model yeni kasa Duster. Hem de sıfır
  • Kuga kulanmış birisi olarak arka diz mesafesi ile sorun yaşanmayacağını net şekilde söyleyebilirim. Boyum 1.87 ve sürücü koltuğunu ayarlayıp arkaya geçtiğimde 2 parmak civarı mesafe kalıyor. Ayrıca baş mesafesi, aracın iç ferahlığı çok iyidir. Eşim aracı sattığıma çok üzülmüştü.

• Nekadar ekmek okadar köfte olayını duymuşsunuzdur.

Ben 3008,kadjar ve qashqai ye binme fırsatım oldu hepsiyle uzın yolculuk yaptım.

3008 in tadı, kalitesi, konforu bambaşkaydı bunu net söyleyebilirim. Kaliteyi konforu sununca zaten otomatikmen fiyatıda yükseltir. Basit olup pahalı olsa neyse ama bu şartlarda böyle olması normal.

Herkesin motor anlayısı farklıdır 3008 deki 320 lik torku uzun yolda sollamalarda göremedim , şanzıman motor uyumu iyi ama sollamalarda bişeyde sıkıntı var benim anlayısıma göre

İç mekan genişliği çok hosuma gitti

Şunu söylemeliyim ki param olda 3008 i düşünmeden alırdım.

Kullandıgım aktive modeldi

Kadjarda full donanım kullandım, 3008 baz donanımdaki kalite be konforu göremedim, sert arabaydı uzun yolda keyif alamadım. İç mekan normal sayılabilecek düzeyde

Motor şanzıman uyumu iyi zaten cift kavrama oldugundan isteklere cevap veriyor. Direksiyonda kulakcık yok vites için

qashqai Full donanım kullandım 2018 multi medya tamamen rezalet kullanımı zor, zor defil ama işlevselliği sıfır.

Bunun haricinde kadjara göre bir cıta daha konforlu iç mekanı aynı sadece bagajı iyi kadjara göre

Cvt şanzıman iyi fakat tepkimeler hoşuma gitmedi. Sonsuz şanzıman arabadan beklentisi olmayanlar için iyi denilebilir.

Hangi arabada cvt şamzıman olsa kesinlikle almazdım.

3008 de olsa almazsım , gider manuel alırdım.

Kugayı inceledim iç mekan tamamen dar, hiç rahat degil. Kullanmaya bile gerek yok. Tasarım bakımından kadjarı,qashqai geride bırakır ama o arabaya o darlık yakışmamış.

X traile gelince otomotive dergilerini takip ederim.

Genişliği dısında bir espirisi yok. Diger araclarla kıyaslanmış her yönden zayıf not almış.

Tiguana gelince ,3008 ile kafa kafaya gider, iki arabada şahane kendi tarzına göre secim var ,

Tabikide bütce herşeyi noktalayan konu.

3008 alma gibi bir durum varsa düşünmeden alın.

3008 alamıyorsanız kadjar alın fiyatı gayet iyi. Piyasanın altında gidiyor. Parasına göre iyi

Yinede iyibir deneyim için arac kiralayabilirsiniz.

• Scenic

• hocam tucson al ya da q2 al ya da x1 al yeterki bunlardan birini al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3008 bu araçların içinde en yenilikçi ve en iyisi bana göre, 3 gün kullanma fırsatım oldu. Active modeliydi. Çift kavrama otomatik araçlara karşı hep mesafeli duruyorum. 8 aylık bir powershift tecrübemden sonra çok güvenilir olduklarını düşünmüyorum. Sırf tam otomatik olması bile benim için 3008 tercih sebebi olacaktır. Crv yakın zamanda yenilenecek ve bana göre süspansiyon olarak çok fazla otomobil konforu veremeyen bir araç ayrıca iç mekan gürültüsü bana biraz fazla gelmişti. Grandland yeni bir araç olmasına rağmen iç mekan olarak bana çok fazla keyif vermedi, aracı kullanmadığım için sürüş özellikleri ile ilgili bir yorum yapamayacağım, bildiğim kadarıyla 3008 ile aynı platformda üretilen bir araç fakat iç mekan kalitesi ve kullanılan döşemeler 3008 in yanına yaklaşamıyor. X-trail ise çok fazla karşılaştığım bir araç değil ve hiçbir fikrim yok maalesef.

• Suzuki vitara bende buna taktım bu ara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    3008 de 300 n.m tork var..sollmalarda sıkıntı yok bas gider..gitmedimi al sporta ..kuga nın içi rezalet...x trail ağır araç...crv orta yaş arabası...ama 3008 başka ..aldığında iyi ki almışım diyeceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtıl -- 21 Mayıs 2018; 23:49:35 >
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    Tesekkürler ben bilmiyordum:)))

Araba gitmiyor ötesi yok bunun. Dikkat edersen genelleme yapmadım, benim kullanım deneyime göre, uzun yolda dag tas bayırda memnun kalmadım.

Aynı sekilde dikkat ederden qashqai nin şanzımanını eleştirdim 1.6 dizel motorunu degil.

Lütfen cımbızla birsey cekip yorum yapmayın.

• 2014 crv 2.0 otomatik benzin+lpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadjar alma da diğerlerinden birisini seç gitsin. Hatta arkadaşın dediği gibi Duster al.
  • leon_312 kullanıcısına yanıt
    öyle bir niyetim yoktu..neden alınganlık yaptınız anlamadım..her hangi markayı da savunmuyorum bakın mesajlarıma görürsünüz..
  • Xtrail al havan olur

• Ben hiç düşünmeden 3008 alırdım
  • Tucson ateca kodiaq diğer alternatifler.

• Skoda karoq ve kuga güzel araclar

• Yorumlarınızı okudum, bu arada bayilerde test sürüşü yapmadan yazdığım araçları inceleme fırsatı buldum, vw grubu araçlar hariç bayii ş dışındaydı ( 0 araç almıcam fakat tüm araçları incelemek için gittim bu arada en ilgili bayii pejo malatya bayii, diğer bayiiler zoraki ilgililer)

Önce Honda dan başlıyım, Crvnin ne içini ne de dışını beğendim fakat gel gör ki genişlik bagaj 4 çeker 8 ileri otomatik vites 160 bg açık ara önde gibi duruyor ama 2 . Elde elde fiyatlar bütçemin üstünde, şimdilik beklemede, bu arada civic baktım full oto tüplü 124 dediler pazarlık yapmadım, arka diz mesafesi çok iyi, bagaj girişi dar fakat büyük, 2 elde istediğim aracı bulamazsam bir ihtimal düşünülebilir

Pejo 3008 iç dış bence açık ara önde, ne yazık ki 2. Eli çok yüksek gibi geldi ( zamlardan haberim var sıfırı 200 bin)

Nissan Qashqai bagajı en dar olanı çok net o yüzden direk eledim

Kadjar, bagaj idare eder seviyede onun dışında fiyat performans olarak en iyisi

Kugaya ısınamadım, vitesin pozisyonu, içinin ticariye benzemesi, satış temsilcisinin soğukluğu da eklenince listeden çıkardım ( crv de bana hitap etmiyor iç dış şekil olarak fakat aracın tarzı bu diyebiliyorum kuga için aynı şeyleri söyleyemiyorum)

Xtrail benim istediğim araç gibi dış güzelliği, iç genişliği aradığım araç, fiyat yüksek zorlanabilir

Grandland dışı bence iyi içi kuga gibi ruhsuz, enjoy bile yeterli donanıma sahip, 2017 0 fiyatları sitelerde ikinci el 3008 fiyatlarında, arka diz biraz daha zayıf gibi geldi ama yeterli, kafa karıştırıcı bir araç

Vw grubuna bakıcam şu an için

3008 - Kadjar - xtrail - crv - civic ( 0 fiyatı piyasaya göre uygun)

Qashqai ve kugayı eledim

Araçlardan performans beklentim neredeyse hiç yok, yakıtları araştırdığım kadarı ile 5.5 ile 7 arası, kadjar en az yakanlardan, crv dört çeker, xtrail ağır kalıyor

Şimdilik araştırmalarım bu yönde

• Merhaba 2016 model dizel manuel kadjar sahibiyim.

Aracı 50.000 km de ikinci el olarak almıştım. Kırmızı renk icın paket.

Öncelikle kırmızı ve 19 inch jantlarla rakipleri arasında yakışıklılık olarak en öne çıkan araçlardan.

Tüketimi çok düşük şehir içi kastırsanız bile 6.0 lt üzerini göremezsiniz. Benim karma tüketimim 5.0 lt

Aracın içi oldukça geniş özellikle cam tavanlı alırsanız gemi gibi diyebilirim.

Malzeme kalitesi ortanın bir tık üstü. Konsol da plastik parçalar bulunduğu için hafif bir trim sesi bulunuyor.

19inch ile alırsanız araba jant boyutundan gerginleşiyor çukurlarda biraz rahatsız ediyor. Ama görsel için ben yinede kullanıyorum.

Servis ücretleri düşük ve 20binde bir bakıma giriyor.

Şu anda Türkiye şartlarında alınabilecek en mantıklı Fiyat/Performans arabasıdır.

• Pink Floyd kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkür ederim, cam tavan ferah oluyor ama dediğiniz gibi ise cam tavansız da tercih edilebilir, fiyat avantajı da sağlar, 19 jant için bir çok yorum da benzer görüşler var, 2 el olacağı için jantlar ilk bakacağım öncelik olmayacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.