Şimdi Ara

Kadjar - x trail - 3008 - granland - crv - kuga (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kadjar sahibiyim. Fiyat performans ve yakıt tüketimi konusunda çok iyi. Ben eşim için aldım , parça fiyatları da makul ve bol örneğin tampon , panjur gibi basit şehir içi hasarlarda maliyet düşük olduğundan kasko ücretleri de uygun oluyor doğal olarak. 20 binde bakımları ve onlar da ucuz. Yani yürütme maliyeti en düşük araç kadjar listedeki. Ayrıca tempolu sürüşte yola tutunması, yüksek hız performansı da güzel. 19 jant olduğu için etkisi var sürüşe, ama rüzgar sesi sorun. 110-120 sonrası ses var , 188 km de limitör var ama bir çok otobanı tam gaz geçebilecek altyapısı var. Araç sert, sürüş dinamiği bu sebepten iyi, herkesin tercihi olmayabilir. Haricinde plastik kalitesi eleştirilebilir , para çokomel nihayetinde.

Bütçeye göre 3008 dolu olanı da güzel, daha lüks araç bu kesin. Tasarım olarakta en iyi seviyede diyebilirim. Fiyatını hak edip etmemesi , yürütme maliyeti gibi konular göreceli sonuçta. Araç için uygun bütçeniz varsa 3008 derim, daha makul çözüm kadjar olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• vergi korkun yoksa forester yada outback bakabilrsin aradiğin tüm kriterleri sağlıyorlar
    ve kalite konfor güvenlik malzeme bakım aralığı olaylarini düşünürsen sadece vergisi onlardan fazla
    yakıt konusuna gelince 2017 kuga ve 2017 crvden az yakıyorlar aynı dönemde aldik kuga aynı coğrafyada 7,8 7,9lt crv 7,7ly forester ki onlardan cok sert kullaniyorum 7,1 şehir dılı cıkabilsem 7,0 a düşecek gibi ama meslek icabi sadece köylere gitmek için kullanıyorum
  • Bu arada listede olmadığından yazmamıştım ama 3008 fiyatına x1 1,6d alınabiliyor neredeyse. Sonuçta bmw . May fest kampanyasında harman kardon hediyesi mevcut. 3008 yerine tercih ederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.