Şimdi Ara

toyota urban cruiser?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gncfth Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrblar, forumu okuyorum..genel olarak pek bu arabadan bahsedilmiyo, nedir nasıl arabadır? mesela 1.4 dizeli alınmaz mı?

• Ncap'den 3 yıldız almıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatının yüksekliğini hatırlıyorum. O fiyatın karşılığını veremedi bence. Adı üstüne "Urban" aracıydı, ama fiyatı ortalama C segmenti Toyota'nın üzerindeydi (yanlışım yoksa).
  • Nissan Juke'un sınıfında ve ona rakip olan bir araç fakat Toyota olmasına rağmen bile satamadı ülkemizde. Reklam eksikliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Ncap'den 3 yıldız almıştı.

ncap 3,5 yıldızı çok geyik bir sebeptendi, perde hava yastığı parçaları yaralama riski yaratıyor gibi bir şeydi.

aracı perde hava yastığı olmadan soksalar tam puanı rahat alıyordu.

yerden yüksek, rahat, sağlam bir araç ben tipini çok seviyorum alınır almak istiyorsanız şimdilerde fiyatı da uygun sanırım.
  • Toyota nedense ilk getirdiğinde bu aracı çok yüksek fiyattan satmaya çalıştı, haklı olarak kimse almadı. Sonra da o şekilde tutulmayan bir araç olarak kaldı. İlk çıktığında uygun fiyattan satıp tutulmasını sağlasa juke dan çok satardı bence. İkinci el çok uygun fiyata denk gelirse farklılık için bile alınır ama sıfır kesinlikle alınmaz.
  • demek ki haklı sebepşer var alınmaması konusunda. ben de uzak duruyum o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Chevrolet Epica vs Hyundai Sonata
    14 yıl önce açıldı
    Fiat Egea Cross
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer düşük fiyatlı olsaydı gayet tercih edilebilir bir otomobil olurdu. Son derece ekonomik bir otomobil. Fakat etiketteki fiyatı hak etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

ncap 3,5 yıldızı çok geyik bir sebeptendi, perde hava yastığı parçaları yaralama riski yaratıyor gibi bir şeydi.

yerden yüksek, rahat, sağlam bir araç ben tipini çok seviyorum alınır almak istiyorsanız şimdilerde fiyatı da uygun sanırım.

Kendini kandırıyorsun sanki
  • Türkiyede tüketicinin ilgi göstermediği araçlardan biri oldu.Fatih altaylı test etmiş ve çok da beğenmemişti diye hatırlıyorum.Euro ncap'tan 3 yıldızla ayrılması,yüksek satış fiyatıda olumsuz etkenlerden oldu.Fatih altaylı'nın araçla ilgili izlenimlerini buldum,bir göz atarsınız.

http://www.fatihaltayli.com.tr/content.cfm?content_id=5762
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Kendini kandırıyorsun sanki

hocam c4 kullanıyorum benim aracım farklı, sadece aracı bir iki kez kullandım, beğendim mesele budur. bu arada kullandığım benzinli modeli dizeli bilmiyorum.
    kullanırsanız sizi de şaşırtır beni çok şaşırtmıştı iyi bir araç olması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Ocak 2013; 8:36:47 >

• Rakipleri güçlü ikinci eli düşünerek onlara bakmanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.