< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kormoran lastik alınır mı?

-
-
Bu ölçülerde iş görür gibi.. millet bu ölçülere eski çıkmaları takıp geziyor. kormoran normalde dar yanaklarda balans problemleri olabilen, düşük kalite bir lastik ama sizde araca yeter.
kormoran'a iyi diyen kışın kara buza çıkıp iyi diyor.. kış lastiği diyince bizim için iyisi=karda evi önü yokuşu çıkan lastik.. tabiki iyi falan değil aslında sadece adamın işini görüyor işte.
-
Teşekkürler, evet şikayetvar vs. olumsuz yorumlar var bununla ilgili,balans tutmadığı yağmurda kaydırdığı şeklinde, lakin muadili dört mevsim petlasta da pek iyi yorumlar yok..13 ebatta dört mevsimde başka seçenek bulamıyorum,starmax var o da petlasınmış sanırım..bu yüzden hepsinden de vazgeçtim varsa uygun dört mevsim öneriniz dinlerim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 31 Temmuz 2023; 12:7:26 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
trendyol.com
Debica Navigator 2 Ms 175/70r13 82t Dört Mevsim Lastik Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/pd/debica/navigator-2-ms-175-70r13-82t-dort-mevsim-lastik-p-475757190?boutiqueId=61&merchantId=116298trendyol.com
Nankang 175/70R13 82T Aw-6 Dört Mevsim Lastiği 4MEVSİM Üretim Yılı 2023 Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/pd/nankang/175-70r13-82t-aw-6-dort-mevsim-lastigi-4mevsim-uretim-yili-2023-p-743662303?boutiqueId=61&merchantId=428622Bunlar var misal iyi de lastikler ama abartılı fiyatlar.. ölçülerden epey eski düşük bir sınıf araçtan bahsettiğimizi düşünüyorum. otomobili sakin ve düşük hızlarda kullanacağınızı tahmin ediyorum. fiyat çok uygunsa ben kormoranı alır geçerim.
-
Evet araç 25 yaşında..175 taban sürtüyor max 165 taban olmalı..kormoran 155 taban,onu alırsam 3400 e gelecek bana 4 ü
ben 175 okudum bir de.. hocam 155-13 çok zor ölçü artık, fiyatlar da yükseliyor ürün zor bulunmaya başlanınca. uygun yeni ne bulduysanız alın geçin kalite aranacak ölçü değil.
-
Renault flash aracımda kışlığınu kullanmıştım yıllar önce. Gerçekten buzda ve karlı yolda çok iyiydi. Daha önce de yazlığını kullanmıştım yazlığında balans problemi vardı. Petlas ile kesinlikle kıyaslamam corsa aracımda sıfır lastiğin sesine dayanamayıp satıp yeni lastik almıştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O ebatta 4 mevsim seçeneği fazla yok. Olanlar da pahalı. Petlas' tan bile uygun fiyatlı kampanyadaysa takın geçin. Sonuçta yumuşak hamurlu, Avrupa üretimi bir lastik Kormoran.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada Nankang dört mevsimi de varmış o nasıl acaba,yoksa Kormoran mı dersiniz.
kesinlikle nankang alın o ölçüde varsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X