Büyük bir hevesle satın aldığım c’yi Yaşadığım olumsuz amg deneyiminden sonra satmak zorunda kaldım Malzeme kalitesinin sınıfının en kötüsü olduğunu biliyordum zaten. Bunu bilerek aldım. Bu araba için Passatı verdiğim için inanılmaz pişmanım. İlk bunu söylemek istiyorum. Araba sürmek şehir içinde tamamen eziyete dönüşüyor. İnanılmaz alçak 15-20 yaş üstü birinin arkada oturması imkansız İnanılmaz dar bir araba. Hem tavan hemde diz mesafesi olarak. Kesinlikle 224 beygir gibi gitmiyor Şanzıman çok iyiydi. Kör nokta uyarı çok iyiydi. Ekran çok iyiydi. Geri görüş kamera netliği çok iyiydi. Benim Mercedes ile olayım bitmiştir. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 14 Aralık 2022; 12:14:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes W206 C Sınıfı 3.000 Km Deneyimi
Mercedes-Benz'in en yeni C Sınıfı modeli olan W206, lüks ve teknolojinin kusursuz bir birleşimidir. 3.000 kilometrelik bir deneyimden sonra, aracın sunduğu özelliklerini ve gelişmiş performansını inceledik.
Tasarım ve İç Mekân:
W206 C Sınıfı, önceki nesillere göre daha keskin ve atletik bir tasarıma sahiptir. Geniş ızgarası ve aerodinamik eğrileri, hem şık hem de sportif bir görünüm yaratır. İç mekân, yüksek kaliteli malzemeler ve en son teknolojiyle donatılmıştır. Geniş ekranlı bilgi-eğlence sistemi, sezgisel bir kullanıcı arayüzüne ve çeşitli bağlantı seçeneklerine sahiptir.
Performans ve Süspansiyon:
Mercedes C200 W206, 200 beygir gücü ve 300 Nm tork üreten 1,5 litrelik turboşarjlı bir motora sahiptir. Bu motor, 7 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilmiştir ve araca etkileyici bir hızlanma ve yumuşak vites geçişleri sağlar. W206'nın süspansiyonu, konforlu bir sürüş sağlarken virajlarda da dengeyi korur.
Teknoloji ve Güvenlik:
W206 Mercedes, çeşitli gelişmiş teknoloji ve güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. DISTRONIC Aktif Mesafe Asistanı, otomatik acil frenleme ve şerit takip asistanı gibi özellikler, güvenli ve stressiz bir sürüş deneyimi sunar. Ayrıca, MBUX bilgi-eğlence sistemi, sesli komutları ve çeşitli uygulamalara erişimi destekleyerek bağlantılı bir sürüş deneyimi sağlar.
Genel İzlenim:
Mercedes W206 C Sınıfı, lüks, performans ve teknolojinin bir araya geldiği etkileyici bir otomobildir. Şık tasarımı, gelişmiş özellikleri ve rafine sürüş deneyimi ile lüks bir sedan arayanlar için mükemmel bir seçimdir.