Şimdi Ara

Hyundai I20 Elite paket alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, yaklaşık 2-3 yıldır 2021 model Kia Rio 1.4 CVVT Cool kullanıyorum. Araçta CarPlay ve sunroof bulunmuyor, benim için önemli olan iki özellik bunlar. Rio'nun kardeşi olan i20'ye geçmeyi düşünüyorum. Hyundai'nin resmi sitesindeki fiyat listesine baktığımda, Elite paket için 1.300.000 TL olarak görünüyor.

Bu fiyat aralığında, otomatik vites, sunroof ve CarPlay özelliklerine sahip bir araç önerisi olan var mı? Ayrıca bayilerde herhangi bir indirim olup olmadığını bilen varsa paylaşabilir mi? Sizce bu fiyat, i20 Elite için mantıklı mı, yoksa daha iyi alternatifler var mı?

• Skoda fabia bakabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayon elite içinde fiyat alın. 2025 elite için 1350 diyen vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i20 elite kullanan var mı

• Bu geçiş çok mantıklı değil

800 900 bandi elindeki kia ortalama 850 rio desen 450 lira ayni arabaya havadan para

Ne degisecek biraz daha performanslı olacak cift kavrama riski de binecek

Taktır carvocal de carplayli unite geç. Parani da bankaya at. 10 sene sanruflu arabaya bindik indik yeni kasasi sanrufsuza bindik hiç aramadik. Sanruftan su sızdırıyor diyede sattık.

1300 liraya rahat rahat c segmenti araç alınır 2 ci elde düşük km.yani bu paraya da i20 alinmaz ben almam. 1.4 turbo ceed bakarim cam tavanlı yine hb focus 4 ler bulunur astra K sanruflu olur L kasa sanrufsuz ama daha yeni araba olur pejo 308 olur golf olur olurda olur.
    Arkadaşım krediyle i20 aldi ayni donem ben astra k aldim hemen hemen ayni paralara i20 niye piyasa arabasi valla 1.4 köhne motor şanzıman hatırına gidiyordu Sorun cikarmaz diye şimdi o opsiyon da kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 31 Ocak 2025; 1:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C segmentindeki yüksek kilometreler korkutuyor biraz 😢

• Bende Polo dan sonra makyajsız kasa 1.4 elite düşünüyorum. Bayide incelemeyi düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3.16i Alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İ20 full ve clio esprit alpine paketleri arasinda kalan biri olarak.
    Cvt guvenilirliginden (İlk arac 2021 civic 1.5 turbo benzin)
    Full paketi olmasina rağmen i20 konulmayan elektronik el freni. Hem o kadar para vercem hem de kuş serisi gibi caaaart diye el freni cekcem. Hadi oradan...
    Sonuc 60bin daha ucuza esprit alpine aldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Az önce Style paketini teslim aldım. Gayet güzel araba 1.0 Motor atik sevdim

• Code140 kullanıcısına yanıt

Biz de dün teslim aldım style paketini. Bu fiyata bence gayet yeterli bir araç.

• bayilerden 2025 için elite paket 1270 fiyat alanlar olmuş haberiniz olsun.

ben 2024 model aldım aralık ayında ocak teslim oldu. elite paket.

ben çok memnunum.

sunroof benim için de önemli bir kriter idi ufak da olsa perdesini bile açınca arabanın içi ferahlıyor zaten küçük araçlar bunlar o ferahlık hissi gerçekten güzel.

car play var ancak kablolu şekilde neden kablosuzu kaldırmışlar anlamadım o biraz can sıkıcı kablosuza çeviren aparatlardan alacağım.

hyundai araca güveniyor 5 yıl garanti veriyor yurtdışında sorunsuzluk anlamında koreliler güven verici seviyelerde yayınlanan makalelerde o yüzden çift kavramayı korksam da garantiye ve korelilere güvenerek aldım.

çift kavrama gerçekten çok iyi kararsız çalışmıyor. dsg için optimizasyon yazılımları var videolara bakıyorum o milletin para verip yazılımla optimize(!) ettiği şekilde fabrikadan geldiği gibi çalışıyor bu da çok iyi.

milletin gizli özellik dediği şeyler bu araçta ya doğuştan var ya da ayarı var bu da güzel bir artı.

yakıtı 1.4'lere göre daha iyi ayrıca daha atik. performanslı kullanımda küçük hacim + turbo birlikteliği yakıtı katlıyor tabi. yaklaşık 900 km oldu yakıt ortalamam 6.4-6.5 civarı çok çok yoğun trafiğe pek girmedim.

bu segmentte bakmadığım araç kalmadı. clio o dönem çks belgesi veya vergi levhası olana 1150'ye esprit alpine veriyordu eğer bu fiyattan alabilsem kesinlikle tercihim clio olurdu o kazulet motor şanzıman ikilisine rağmen. ama normal olarak sorduğumuzda 1220 lira fiyat verdiler en düşük. kendimi enayi gibi hissettirdi bu durum ve aynı şeye devam ediyorlar bu yüzden clio'dan vazgeçtim. bir arkadaş sırf elektronik park freni için i20 yerine clio tercih etmiş ancak perde hava yastıkları yok clio'da ve bu elektronik park freninden daha elzem bence.

ama şu konuda haklı 2024 artık 2025 full paket arabaya o el freni yakışmıyor keşke elektronik olsaydı.

fabia denmiş ama fabia'yı donanımlı almaya kalksanız fiyat gereksiz seviyeye geliyor. boşunun ise içi berbat koşarak uzaklaştım. polo için forumda konuşulan fiyatları asla alamadım 1260'lar konuşuluyordu 1330 civarı fiyat aldığımdan onu da eledim hem fiyat hem donanım sebebiyle. ayrıca elektronik park freni kıstas olacaksa polo ve fabia ikilisi de kazık gibi el freni ile geliyor.

ibiza fr 1290 fiyat vermişlerdi. 1.0 için. cam tavanı gerçekten başka bir boyut. ancak arkadaki koltuklar çok kötü dacia'dan daha kötü ve kalitesiz duruyor. hem de bu sene makyaj yiyecek. üstüne kuru kavrama dsg'nin durumu malum. o yüzden ibiza'yı da seçeneklerim arasından çıkarmıştım.

ambiyans aydınlatma var ancak zayıf yine de karanlıkta hoş bir görüntü sağlıyor olmamasından iyidir.

arka frenler kampanaya dönmüş bunu olumsuz buldum. bir önceki kasada bile diskli versiyonlar varken bu makyajlı kasada olmaması çok kötü.

anahtarsız giriş çalıştırma gerçekten premium hissettiriyor. benim en sevdiğim donanım bu oldu.

kablosuz şarj oldukça iyi ve hızlı çalışıyor. artık c segmentinde torpidodan ışıkları çıkarırlarken i20'nin iç aydınlatmaları led geliyor tek sıkıntı halojen gibi sarı koymuşlar. ben ileride beyazlar ile değiştirmeyi düşünüyorum hepsini.

aklıma geldikçe yazarım. merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz seve seve yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 31 Ocak 2025; 15:12:22 >

• Geçen hafta fiyat aldım..

İstanbul erdemir bayisinde 2025 1.0 elite paket 1290,2024 kasası 1260 fiyat verdiler.Pazarlıkla biraz daha düşerler yüksek ihtimalle.

Bende corsa full paket ile i20 arasında kaldım ancak corsa yağlı kayış beni araçtan soğuttu şimdilik i20 düşünüyorum.

• Hurda araçlar için ötv indirimi gelirse de bu araçların piyasası çok düşücek

• konserve corba kullanıcısına yanıt

1300 Luk araba kaç para olur sizce hocam ?

• Ötvsiz hali 730 bin civarı oluyor. Eğer hurda araç yasası gelirse ve areç satımı konsuunfa bir engel olmazsa 1.100 1.150lere araçları buluruz diye düşünüyorum

• tiesto45 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun ama perde havayastiklari o el freninden daha faydali olurdu bence.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Kabaca normal fiyatin yuzde 56 si kadar oluyor

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

O kadar indirim olacağını sanmam hocam. Taş çatlasın 1300 de 100 kağıt indirim yaparlar bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.