Şimdi Ara

Mazda,Kia,Skoda hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 93 model Lada Samara'yı satıp yeni bir araç almak istiyorum.
    10.000-12.000 YTL. aralığında parçası ucuz sorun çıkarmayacak ve sıralı LPG sisteme uyumlu içi geniş bir araç istiyorum.
    Araştırmalarımda şu üç marka ve modelde takıldım;
    Mazda 323 serisi (1998-1999) mı?
    Kia rio (2004) mu?
    Skoda Fabia mı?
    Bu üç modelden hangisi bilgi ve açıklayıcı görüşlerinizi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laruv2002 -- 28 Aralık 2007; 9:51:15 >

• mazda 323 :( ilk arabamdı

zamanına göre hatırı sayılır derecede az yakan performanslı üstten çift egzantirikli tipik bir aile arabasıdır frenleri tatminkar olmakla birlikte abs ebd asr vb şeylerden yoksun bir araçtır sıralı lpg ye dahi ihtiyaç duymayacağın kadar az yakar bakımlarını ihmal dahi etsen seni asla üzmez yaşından dolayı servis bakım maliyetleri cüzdanına zarar vermez yol tutuşu orta düzeydedir

kia rio mazdaya göre satılması çok güç bir arabadır model itibari ile sevis bakım maliyetlerinin yüksek olacağını tahmin ediyorum bir kaç farklı donanım seçeneği var senin almayı düşündüğün hangi modeli

skoda fabıa hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim
  • O fiyat aralığında alabileceğin en iyi arabalardan biri Mazda 323'dür. Accent de düşünebilirsin bunların haricinde 2004 modele kadar bulunabilir.
  • skoda fabıa bulamazsın felıcıa bulabilirsin.o fiyata toyota corolla 1999-veya 2000 model bulabilirsin .dana gözlü olanlar galiba

honda cıvıc'larda olabilir.ama cıvıclarda modeli düşük bulursun 1998'e kadar.albea veya clıo düşünürsen dizel bile bulabilirsin o fiyatlara.03-04 model

yukarıdaki seçenekleri ben düşünmeyeceğim için bunları tercih ederim.dersenizki yukarıda verdiğim araçlar arasından mutlaka alacağım bana seçenek

sunmayın,bende derimki hayırlı olsun dostum.
  • Hiç kafanı bulandırmayayım;sunduğun seçenekler üzerinden gideyim:

Hocam kia rio yu hafife alma bence!Geçen sene amerika da sahibini en az üzen miydi;en az masrafa sokan mıydı neydi..Tam hatırlayamıyorum..Öyle bir konuda birinci seçilmişti!Bir kore markasının amerika da ödül alması gerçek bir başarıdır bence!İkinci elinde de sıkıntı çekeceğini sanmıyorum!Artık o devirler kalmadı!Ben kendi daihatsumu dahi bugün istesem halihazırda alıcım varken;üstelik etsem etsem bir-iki milyar zarar ederekten verebilecekken hiç düşünme bu konuyu derim!Beğendiğini al;kullan!
    Mazda da yabana atılmaz!Sonuçta japon!O yeter!Ama fabia yı boşver bence...Son karar senn!Ama ne olursa olsun;ikinci eli ne olur acaba die düşünerek çok beğendiğin bir araba varsa sırf bu sebepten dolayı vazgeçme!İnsan bi kere geliyor hayata onda da istediği arabayı kullansın!Ben böyle yaptım;hiç pişman olmadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_Law -- 28 Aralık 2007; 11:33:50 >

• LadaLar var ne modeL oLduğunu bilmiyorum ama vega galiba onların genişi onlarda iyi
  • kia rio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Hyundai Accent Era Alınır Mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede rio hem yeni ama 12 milyara bulabileceğinizi sanmam.
  • kia rio yada fabiayi alinir bence
  • kia ile skodayı ikiyle çarpsan 10 la toplasan mazda edemezler
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed need

kia ile skodayı ikiyle çarpsan 10 la toplasan mazda edemezler

boşversene,sen öyle san
  • mazda az yakar demişler ama biz 91 mazda 323 hb ile ıspartadan antalyaya(130 km) klima açık 5 kişi neredeyse yarım depo benzin yakarak gittik,hatta 97 vectra vardı 2000 diye ona binmemiştik çok yakar diye çok pişman olmuştuk
  • çok zor bi seçenek yaw kolay gelsin ben yorum yapamadım
  • Kia sandıgındanda güzel arabadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: speed need

kia ile skodayı ikiyle çarpsan 10 la toplasan mazda edemezler

senin yorumların bana tanıdık geliyor fake falanmısın

aaaaa tanıdım seni vay vay ne post kasmışsın
  • Fabia diyorum.
    Mazda çok kalite araçtır ancak parçası gerçekten pahalıdır. Adamı üzer.
    Rio ise bana şekilsiz geliyor. her ne kadar Rio USA da iyi satış yakalamış bir araba da olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirtetik

mazda az yakar demişler ama biz 91 mazda 323 hb ile ıspartadan antalyaya(130 km) klima açık 5 kişi neredeyse yarım depo benzin yakarak gittik,hatta 97 vectra vardı 2000 diye ona binmemiştik çok yakar diye çok pişman olmuştuk

bahsettiğin araç 91 model karbüratörlü bizim bahsettiğimiz araç çok noktadan enjeksiyonlu aradaki fark bu + 5 kişi klima açık normal
  • kia rionun modeli baya yenimiş
    bence kia rio al
  • Skoda Fabia'yı eledim.
    Mazda ve kia rio arasında seçim yapmam lazım.
    Parça fiyatlarında bilginiz varmıdır.
    hangisinin parçası ucuzdur?
  • Mazda'nın parçası acaip pahalı.. Kiayı bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.