Şimdi Ara

Mazda,Kia,Skoda hangisi alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2.skoda fabia

3.mazda
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

bencede rio hem yeni ama 12 milyara bulabileceğinizi sanmam.

aynen katılıyorum
  • içine hangisi siniyorsa hangisini kullanmak istiyorsan onu al.
    satılmayan mal olmaz.
    arabayı satmak için almadığına göre al bin zevkini sür.

bir arkadasım demişti.
    ilkokul 3. sınıfa giden yeğeni söylemiş.
    aveo alsakmı almasakmı diye babamla yemekte konuşuyorduk diyordu
    sonra acaba satabilirmiyiz diye konuştuk demişti.
    yeğeninin dediği ise tamamen cevap niteliğinde..

dayı arabayı almadan satmayımı düşünüyorsun.
    once al bin benide gezdir...

daha ne söylenir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf_HKN

1.kia rio

2.skoda fabia

3.mazda

wolf_HKN,
    bu sıralama neye göre yedek parçası ucuzdan-pahalıya doğrumu?
    nasıl?
  • Kesinlikle Mazda.
    Parçası pahalı olabilir ama az sorun çıkartır, hatta hiç çıkarmaz, dolayısıyla masrafı az.
    Triger kayışı yerine zincir olduğunu da hatırlatırım
  • 12-13e temiz brava yada marea almak çok daha mantıklı .
  • Tamam, Mazda kaliteli bir otomobil ama 10 yaşında bir aracın masraf çıkartmayacağını kimse iddia edemez.

Ayrıca KIA 'nın genlerinde Mazda dan izler vardır. Hyundaiden önce KIA Mazda ile ortak platform modeller üretirdi.
    KIA ve Skoda 'da temiz kullanılır ve bakılırsa masraf çıkarmaz.

Bana göre eğer hemen hemen aynı sınıfta ve birbirine benzer araçlar ise yüksek model almak her zaman mantıklıdır.

quote:

Orjinalden alıntı: UML

Kesinlikle Mazda.
    Parçası pahalı olabilir ama az sorun çıkartır, hatta hiç çıkarmaz, dolayısıyla masrafı az.
    Triger kayışı yerine zincir olduğunu da hatırlatırım
  • 1997 Model Mazda'yı 5 yıl kullandım. Artık babam kullanıyor. 85.000'de almıştım. Şu anda 207.000'de. Araç eski kasa sedan. Karbüratörlü ve 90.000'den beri LPG'li. Şimdiye kadarki sorunları hep LPG sisteminden kaynaklandı. Onun dışında ufak tefek sorunlar oluyor. Motor aksamının parçaları (filtre, balata vs.) diğer araçlardan çok pahalı değil. Kaportayı bilmiyorum. Parça değişminde kaskolu kullanıyordum. Ancak bir kaza sonrasında arabanın 1 kapısını değişmek gerekmişti ve 3 hafta Japonya'dan kapı beklemiştim. Özellikle 98-99 modeller piyasada az olduğu için kaporta parçaları zor bulunabilir.
    Rio kullanmadım ama Mazda bana hep daha güvenilir gelmiştir. Ancak bu fiyata sanırım Mazda'dan daha yeni ve az km yapmış bir Rio bulabilirsin.
  • Mazda derken , mazda 3 ün iç-dış tasarımı çok güzel, ama servisleri can sıkıcıymış o da gelen distribtör olan mermerler den kaynaklanıyormuş diye duydum. Sonuçta her araba belli bir km den sonra sorun çıkarcaktır zaten . Ben rio kullanıcısıyım donanımı fiyatına göre çok iyi, yol tutuş da fena deil. Özellikle motoru süper yokuşlarda ivmelenmesi süper. Yalnız 110 bg o arabaya fazla gelmiş arabayı zorladığınızda virajlarda fln kayar gibi oluyor. Ama yinede bence çok güzel bi araba. Yenilenen fabi nasıldır hiç bilemem, ama rio yu tavsiye ederim.
  • Bence bunların üçünden de vazgeç eski kasa megan 1 al ve birde lpg taktır veya lpg li olanlara bak daha memnun kalrsın Çünkü servis ağı geniş parçaları pazarda bile satılıyor ayrıca megan oturaklı bir arabadır uzun bir süre kullandım memnun kalırsın ladadan sonra
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.