Şimdi Ara

Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
36.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Opel in tarihinde ürettiği tüm araçlar o zamanın güvenli araçlarıdır...

Opel yol tutuş ve güvenin sigesi olmuştur... Toyota ile karşılaştırma yapmıyorum Toyota da güvenlidir...

Bütün araçlarda güvenlik kafesi vardır..AMa Güney Kore araçlarından uzak duracaksın, hemen hemen hepsi güvensiz...
  • ya biraz değişik yönden yaklaşacam olaya kuzenimin toyota corolla sı vardı 2 kere çöp kutusuna çarptı ara sokakta giderken(aynı çöp kutusu) 2sindede arabaya kamyon çarpmış gibi oldu opel hakkında yorum yapamicam
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre.

quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

ilk diz hava yastığı ilk çift kademeli açılan hava yastığını hangi marka yaptı ? toyota...

buda toyotanın güvenliğe verdiği önemin göstergesi...

çift kademeli açılan hava yastığını ilk reno üretti diye biliyorum.

bir dergide dünyada ilk diye okumuştum..

90lt+30ltlik ek yastık şeklinde..

sonradan hepsi kullanmaya başladılar.

kademeli değil bölgeli olacaktı kusura bakmayın..

• TOYOTA VARSA SORUN YOK.

Aşağıdaki videoyu izleyin ve kadar verin.

http://www.youtube.com/watch?v=nD0UVI99R8Q&search=toyota
  • Tabiki toyota...Öyle artık sac kalınlıgı falan geçtii.Adamlar artık yaya güvenliğine bile yıldız veriyolarr...Çoğu firma çok hafif ,esnek ama dayanıklı alaşım saclar kullanıyoo..Zaten önemli olan şasi,aracın direkleri ve motor blok kısmındaki çelik kafestir..
  • Bu video çok iyi kesinlikle izleyin...
    quote:

Orjinalden alıntı: hasok

/>

TOYOTA VARSA SORUN YOK.

Aşağıdaki videoyu izleyin ve kadar verin.

http://www.youtube.com/watch?v=nD0UVI99R8Q&search=toyota

• Bunları ben değil, BMV ci biri yazdı... Doğru söze başka bir söz eklenmez herhalde......
    quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

beyler 2 yılda nerdeyse 15 tane toyota kullandım(oto alım satımı yapıyordum o zaman).93 modelinden 2000 modeline kadar ve bütün (xl-xe,xli,xei,gli,sol,luna) corollaları kullandım.kesinlikle piyasadaki birçok arabadan daha sağlam,daha performanslı ve daha sorounsuz.özellikle 93-94 model orjinal japon imalatı bir corolla hele gli modeli olursa muazzam bir araba.1.6 motorlar içerisinde en performanslı ve atak motorlardan birisine sahip.yol tutuşuda kendi bu sınıftaki bir araç için çok iyi.
    opel konusuna gelince,şimdiye kadar 4-5 tanede opel kullandım.2000 astra,94 vectra gt,2000 vectra cdx,96 vectra cd,93 calibra.opellerde kaportada paslanma ve çürüme sorunu var.daha dün bir arkadaşım 2000 model 97000kmde vectra cdx alacaktı,arabayı bakmam için bana getirdi.aracın kaportasının bütün köşelerinde ve ek yerlerinde,benzin depo kapağında,çamurlukların köşelerinde,kapı altlarında ve içlerinde,tavanla camların birleştiği yerlerde paslanma başlamış.bu modelde ve bu sınıfta,20-25 milyar civarında bir paraya satılan bir arabada böyle kusurlar olması kötü bir durum.
    sonuçta toyota kesinlikle opelden daha iyi.

• kullandigim corolla 1999model ve 141.000de periyodik bakim disinda nerdeyse hic servise ugramadi.. ekonomik ve performansli bir arac..
    7yilda 2 ufak problem cikti biri otomatik camin birini kaldiran tirnak kirildi servise goturduk 10dk sora anahtari getirdiler bi de silecek suyu kutusu catladi onu degistiricem, 20milyona degistiriyolarmis 7yilda 2tane ufak sorun daha ne istiyim ki bir aractan
  • herşey sorunsuzluk değildir

bir önceki kasa corollalar 3yıldız mı ne..

gerçi güncel versiyonda farksız o da 4yıldız rakiplerinden geride
  • opel çok gerilerde kaldı eskiden iyidi ama senatör, commodore ne arabalardı be.

şimdi bebelere corsa

• quote:

Orjinalden alıntı: asilx

herşey sorunsuzluk değildir

sorunlu bir arac kullanmak 2yildizli bir arac kullanmaktan farksizdir
  • sorunlu arabadan kastına göre değişir.. servisten çıkamıyor değil opeller

şimdi burda opele "sorunlu" damgası vurulmasın..

5yıldızlı arabayı herzaman gözüm kapalı 3 ve 4 yıldızlı arabaya tercih ederim
  • quote:

corolla 4 yıldız aldı ama,2002 yılının teknolojisi ile üretildiğini göze alırsak o zaman için çok iyi bi değer.zaten yakında kasa değiştirecek ve eminim ki o da 5 yıldız alacaktır!
  • quote:

canım kardeşim 2001 de çıkan bir önceki kasa passatlar kaç yıldızdı???????????????????!!!!!!!!!!!
  • Toyota varsa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 9 Haziran 2006; 9:33:38 >
  • İşte Toyota Corolla başka söze gerek yok herşeye rağmen vazifesini yerine getiriyor

Toyota Mı Kaliteli ve Güvenli Yoksa Opel Mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 9 Haziran 2006; 9:31:13 >
  • quote:

sorunlu arabadan kastına göre değişir.. servisten çıkamıyor değil opeller

şimdi burda opele "sorunlu" damgası vurulmasın..

5yıldızlı arabayı herzaman gözüm kapalı 3 ve 4 yıldızlı arabaya tercih ederim

Ya bu ansıl bir mantıktır ki.Arkadaşım üretildikleri yılın teknolojisine göre değerlendirme yapsana.Açıp bi bak 2002 megane ncapten kaç yıldız almış.Bu doğru bir değerlendirme oldumu sence.
  • Corollanın 5 yıldız alamamasının nedeninin sol deki kadar hava yastığının testteki araçta ( baz modelde 4 hava yastığı var) kullanılmamasından kaynaklandığını duymuştum.
    Not: Bildiğim kadarı ile bu tür testtlerde markanın baz modeli kullanılmakta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drak -- 9 Haziran 2006; 9:41:22 >
  • alman arabası alman arabasıdır, ben alman varken gidip japon almam, japon arabalarında bir hafiflik var gibi duruyor dışardan bile bakınca araba hafif gözüküyor

birde işçilik konusunda iç mekandaki kaliteyi bir türlü yakalayamıyorlar, zevksiz geliyor bana, alakasız butonlar, farklı renklerde göstergeler

ama motor olarak japonlar elbette daha başarılı ve tutumlu

bir de yeni civic sedanı biraz inceledim , gerçekten devrim yapmışlar

ama yine de alacak olsam japon arabasını 2 kere düşünürüm

ne yapiyim benim de böyle bir saplantım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

alman arabalarının üstünlüğü tartışılmaz derim ben yani opelden yanayım...

arkadaşlar bugüne kadar hep alman alman .peki genelde üstünler ama burada toyotanın kalitesi tartışılmaz..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.