Şimdi Ara

GERÇEKÇİ OLUN !!! VECTRA MI ? / MONDEO MU ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
31.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eğer tarla sürmek için herhangi bir araca ihtiyacım olsa idi kesin mondeo alırdım
    ama ben araç alırken rahat bir sürüş bekliyorum güvenli arıza yapmayan sağlam bir motor arıyorum
    arkasında güçlü bir servis ve yedekparça desteği istiyorum
    o yüzen vectra derim
  • abi vectra mondeo hikaye passat şahane
  • KARDEŞ PASSATIN ÜSTÜNLÜĞÜ TARTIŞILMAZ BU MODELLER ARASINDA
    BUNLARDAN BİRİ HAKKINDA BİR ŞEY SÖYLEMEK GEREKİRSE NE DERSİN

quote:

Orjinalden alıntı: alfhan20

abi vectra mondeo hikaye passat şahane
  • GÜZEL SÖYLEMİŞSİN

AMA YENİ MONDEOYA DİKKAT EDERSEN BİRAZ PASSATTA BİRAZDA VESTRAYA

BENZETİLMEYE ÇALIŞILMIŞ GALİBA NE DERSİN YANILIYORMUYUM??

quote:

Orjinalden alıntı: kral_akrep

eğer tarla sürmek için herhangi bir araca ihtiyacım olsa idi kesin mondeo alırdım
    ama ben araç alırken rahat bir sürüş bekliyorum güvenli arıza yapmayan sağlam bir motor arıyorum
    o yüzen vectra derim
  • Avensisi dışında hepsi hikaye....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

GÜZEL SÖYLEMİŞSİN

quote:

eğer tarla sürmek için herhangi bir araca ihtiyacım olsa idi kesin mondeo alırdım
    o yüzen vectra derim

doğru diyorsun diyebilirim yani asıl olarak taklit edilmeye çalışılmış ise de tm olarak yapılamıyor
    neden çünkü her yerini değiştirseler motoru yine ford motoru yani sınfda kalıyor

• BU SİTEYE GELDİKTEN SONRA VW Yİ DAHA FAZLA SEVMEYE BAŞLADIM HER OKUDUĞUM YHORUMDAN SONRA BİRAZ DAHA SEVGİM ARTTI GELİN SAĞLAM GÜZEL BİR VW FAN KULÜP KURALIM NE DERSİNİZ?

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Halim7889

GÜZEL SÖYLEMİŞSİN

quote:

o yüzen vectra derim

doğru diyorsun diyebilirim yani asıl olarak taklit edilmeye çalışılmış ise de tm olarak yapılamıyor
    neden çünkü her yerini değiştirseler motoru yine ford motoru yani sınfda kalıyor

• VECTRA 1.9CDTİ 150HP
  • quote:

o yüzen vectra derim

Mondeo'ya binmediğin için böyle sallamasyon yorumlar yapıyosun.Bir kere Mondeo'nun yol tutuşu ve frenleri Vectra'dan daha iyi.Bunu otomobil testlerinin yapıldığı otomobil dergilerinden ve otomobil sitelerinden takip ederekde anlayabilirsin.Sağlamlığı desen oda daha iyi.Ama gel görki araba çok yakıyor ve tutmuyor.Bende arkadaşa bu yüzden ülkemizde tutan ve aynı zamanda kaliteli bir araç olan vectra'yı öneriyorum.Yinede yukarıda bir arkadaşında dediği gibi bu sınıfın kralı olan vw passat diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: black/white

VECTRA 1.9CDTİ 150HP

Arkadaş söylenebilecek en güzel şeyi söylemiş : Vectra 1.9 CDTi.

Ama biraz daha para varsa derimki aynı motoru kullanan Alfa Romeo 159 1.9 Mjet
  • quote:

Orjinalden alıntı: msaltin

quote:

VECTRA 1.9CDTİ 150HP

laguna GT 2.0 dCi 175 bg
  • quote:

Orjinalden alıntı: msaltin

quote:

VECTRA 1.9CDTİ 150HP

arkadaslar konu mondeomu vectramı ama bende olsam işin ıcınde 159 olsa 159 derdım motoru en dandık olsa bıle onu derdım okadar gusel tasarlamıslarkı aracı baktıgın zaman ınsanın ıcı kaynıyo ya hele ön gorunus 10numara
    nese konuyu dagıtmıyalım

• 98 Model 2.0 CD kullanıyorum. Babamda da 2000 model 2.0 CD otomatik vites makyajlı vectra var. Araçlar iyi güzel hoş. Konfor, güvenlik özellikleri ve sürüş keyfine diyebilecek hiç bir şey yok. Ammavelakin biz bu kadar sorunlu arabalar görmedik. Ocağımıza incir ağacı dikti desem yeridir. Ederi 13 milyarlık arabama aldığımdan beri (2002 de aldım) 3,5 milyar para harcardım. Buna rağmen hala onduramadım arabayı. Hele babamdakinin otomatik vites sorunlarına hiç değinmeyeceğim
    Opel general motors'a geçtiğinden beri mayayı bozdu. Artık alman kalitesini taşımıyor. Zaten amerikan arabası oldu resmen.

Kısaca arabayı herşeyle donatmak yetmiyor. Bir de bunları kaliteli donatmak lazım. Neyseki bu arabadan kurtulmak üzereyim. Ha alacağım arabada opel keyfini bulabilirmiyim? Tabiki hayır. Keşke her şey keyif olsaydı dimi...

• 98 model aracınız yüzde 90 opel türkiye fabrikasında üretilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divinity -- 9 Aralık 2006; 15:54:58 >
  • quote:

VECTRA 1.9CDTİ 150HP

sakın vectra almayın bende 2003 elegance vardı arabayı ilk gördüğümde büyülendim cünkü o kadar fazla donanımı vardı ki ama gelin görün ki araba 63000km de yağ yemeye başladı araba yere iyi oturmuyordu bende 2004 passat trendline aldım rahat ettim passata bindiğimde kendimi cok daha güvende hissettim araba tank gibi geldi virajlara daha hızlı girdim ama zorlanmadan cıktım
    vectra elegance 1.6 1280 kg
    passat trendline 1.6 1343 kg
  • quote:

Orjinalden alıntı: karleone

quote:

VECTRA 1.9CDTİ 150HP

sakın vectra almayın bende 2003 elegance vardı arabayı ilk gördüğümde büyülendim cünkü o kadar fazla donanımı vardı ki ama gelin görün ki araba 63000km de yağ yemeye başladı araba yere iyi oturmuyordu bende 2004 passat trendline aldım rahat ettim passata bindiğimde kendimi cok daha güvende hissettim araba tank gibi geldi virajlara daha hızlı girdim ama zorlanmadan cıktım
    vectra elegance 1.6 1280 kg
    passat trendline 1.6 1343 kg

benım yazdıgım arac 1.9cdti ve kullanan kimse pısman deıl on numara dıolar ama benzınlılerde ne varsa bılmıorum enıstemıjn calıstıgı yerde 2-3tane var cok arıza verıo dıo ama tabı 1-2 tanesının kotu olması hepsının kotu olacagı anlamınada gelmez belkı onlar bı sanstır ole denk gelmıstır araba kapalı kutu gıbıdır acınca anlarsın ne oldugunu

aynı arabayı 1 kısı alıo tertemız sorunsuz dıo baskası daha 500km yi doldurmadan arıza verdi dıo T.C sartlarında bu bi gercek napalım sans

• Ben senelerdir Vectra ya bindiğim için; Vectra diyorum.

Tabii ki diğer seçeneklerde var ama genel olarak şöyle söyliyeyim.

Alman arabasından vazgeçmem.

Opel,VW,Audi, Mercedes,BMV vb ...

• quote:

Orjinalden alıntı: sugarson

Ben senelerdir Vectra ya bindiğim için; Vectra diyorum.

Tabii ki diğer seçeneklerde var ama genel olarak şöyle söyliyeyim.

Alman arabasından vazgeçmem.

Opel,VW,Audi, Mercedes,BMV vb ...

cvala kardes ole dıonda bu sıtede okumustum koskoca bmw 520 dlerın szl adında bi parcasını arızalı uretıomus düşün yanı sadece almanlar uretmıo araba
  • Gerçekten de forum konusu epey dağılmış, bunda benim de katkı payım olmuş 159 ile ama kusura bakmayın.

Neticede her zaman OPEL bir gömlek üstündür FORD'dan. Her ikisi de alman markası olsa da.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.