2020 yılı Eylül ayında işlerimiz için Opel Combo Enjoy Sport almıştım. Combo işimizi çok iyi gördü. Hiçbir sıkıntı çıkarmadı ve fazlası ile tatmin etti bizi. Ancak işlerimizdeki durum nedeni ile daha büyük bir araca ihtiyacımız oldu. Ben de 44 bin km'deki Combo'yu (hasarsız ve kazasız) aldığım Opel bayisine takasa vererek Opel Zafira Life aldım (Opel Zafira Life ve Peugeot Expert Traveller aynı araçlar). Combo'yu 170 bine almıştım. 300 bine saydırdım (Kendim daha yükseğe satardım belki ama hem zamanım yoktu hem de daha büyük araca hemen ihtiyacımız vardı). Üstüne de 235 bin TL verdim. Toplam 535 bine maloldu araç, şirket üstüne. Araç siyah, sıfır, 2021 model, Ocak 2022 trafiğe çıkışlı oldu. Olumlu yönleri:
Olumsuz yönleri:
Aracı alalı henüz bir hafta oldu. Zaman içinde deneyimlerimiz arttıkça güncellemeye devam edeceğim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noplaceforchance -- 3 Şubat 2022; 21:55:31 > |
Opel Zafira Life: Bilmeniz Gereken Her Şey
Opel Zafira Life, pek çok aile ve işletme için çok yönlü bir araç seçeneği sunan, geniş ve pratik bir MPV'dir. Uzun yolculuklar veya günlük kullanım için mükemmel bir araçtır.
Zafira Life'ın en önemli özelliklerinden biri geniş iç mekanıdır. Araç, yedi veya sekiz yolcuyu ve çok miktarda bagajı rahatlıkla ağırlayabilir. Ayrıca, modüler koltukları, ihtiyaçlarınıza göre alanı özelleştirmenize olanak tanır.
Performans açısından Zafira Life, güçlü ve verimli dizel motor seçenekleriyle gelir. Yakıt tüketimi, araç boyutu göz önüne alındığında oldukça etkileyicidir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar yüksek hızlarda rüzgar gürültüsünden rahatsız olabilir.
Zafira Life, güvenlik özellikleri açısından da yüksek puan alır. Araçta standart olarak ön ve yan hava yastıkları, şerit takip uyarısı ve acil fren yardımı gibi bir dizi gelişmiş güvenlik sistemi bulunur.
Kullanıcı yorumlarına göre, Zafira Life genel olarak güvenilir bir araçtır. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar araçla ilgili kronik sorunlar yaşayabilir. Bu sorunlar arasında, elektrik sistemi sorunları ve şanzıman sorunları yer alabilir.
Genel olarak, Opel Zafira Life, geniş iç mekanı, güçlü performansı, verimliliği ve güvenlik özellikleri sayesinde çok yönlü ve pratik bir MPV'dir. Bununla birlikte, satın almadan önce potensiyel sorunların farkında olmak önemlidir.