Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
33.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün uzun süredir niyetlendiğim Renault Clio'yu daha yakından test etmek için Renault bayii'ne giderken eşimin ısrarıyla yandaki Skoda bayii'ne de girdim. Ve yeni fabia'yı görüp içine oturduğum an aklımdan clio ile ilgili herşey silindi. Araba resmen kalite kokuyor. Motor kaputunu açıyorsunuz tüm parçalarda volkswagen audi amblemini görüyorsunuz.
    Bu yeni ve etkileyici arabayı bu konu altında tartışalım. Alanlar deneyimlerini anlatsın. Kim nerede kaç paraya aldı bizimle paylaşsın.

yeni fabia

• kimse niye bir şey yazmıyor. ben de çok merak ediyorum yeni fabiayı. gidip gören ve deneme sürüşü yapan yok mu aranızda.
  • Henüz yeni fabia satın alan pek fazla kimse yok. Ancak ben eski kasa kullanıcısı olarak gayet memnunum. Yeni kasada eski kasaya oranla kalitede düşme olduğu, ancak yinede yeter seviyede kaldığı falan söyleniyor. Ama iyice incelemek lazım. Roomster ile ön dizayn hemen hemen aynı. Roomster alan arkadaşlar var, oldukça memnunlar, bunu kesin biliyorum...
  • kaliteyi niye düşürüyorlarki. o zaman ben gidip eski fabiadan alayım. yeni kasa demek sadece tipte ufak değişiklik ve kaliteden düşmekse hiç yeni kasa çıkarmasınlar.
  • Aslında marka model farketmeksizin yeni kasa değişimi beraberinde bazı sorunlarıda getirir. Eski kasalarda bu tip sorunlar yıllar boyunca halledilir. Ancak yeni kasaların sorunları daha "yeni" başlamıştır. Ama her halükârda yeni bir teknolojidir. Muhakkak artıları vardır.

Ayrıca bu kalitedeki düşme denilen şeyi sizin görmenizde fayda var. Belkide yıllar boyunca kullanılan arabanın getiediği alışkanlıktır bu düşme hissini ortaya çıkaran. Dolayısı ile siz görün, inceleyin ve karar verin derim..
  • Araba ilk izlenim olarak kaliteli duruyordu. Ama kullandıkça dezavantajları yaşanır mı bilemem. 1.2 70 hp motor hakkında bir fikri olan varmı. Bu araba çekişte bu motorla ciddi sorunlar yaşatır mı?
  • kardeş o sınıfta kullandığım araçlar:

fabia 2006 otomatik vites 1.4: 1000 km
    fiesta 2006 tdci: 800 km
    clio 3
    polo

fabia nın verdiği tadı ve kaliteyi hiçbiri vermiyor. düşük yakıt istersen de fiesta nın yanına kimse yaklaşamaz 90 milyona 650 km yaptırıyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Kia Sportage vs Hyundai Tucson
    4 yıl önce açıldı
    Yeni Renault Captur
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fabiası olan arkadaşlar classic, ambiente, sport ve elegance modelleri arasında ne farklar var. web sitesinde hiç bir bilgi yok. yeni fabia classic 1.4 85 Hp fiyatı 26. 178 olarak görülüyor. ambient ve elegance fiyatları çok yüksek. acaba classicte neler eksik. bilgi verirseniz çok sevinim
  • fabiaların elektrik aksamının kronik olarak problemli olduğunu duydum.
    ayrıca classic fiyatı çok yüksek. 0 km Megane II 1.4 27.700 ylt hem C sınıfı hem yerli, parça, servis maliyeti de daha avantajlı görünüyor. Saygılar.
  • 27.700 nerede gördün. Web sitesinde 31.650 yazıyor. 27.700'e clio 1.4 alamıyorsun.
  • fabianın 1.2 sinin torku clionun 1.4 üne eşit
  • 1.4 clio'nun torku 127, 1.2 fabianın torku ise 112. 1.2 clionunki 105. Yani 1.2 fabianın torku 1.2 clionun biraz üzerinde. 1.2 corsa ile de aynı. O HTP yazısının pek bir manası yok gibi gözüküyor.
  • gayet güzel
  • Ben fabia, octavia ve Kia cerato üçlüsünü bir arada kullandım. 3 otomobil arasında kullanışlılık açısından fabia en güzeli. Çok hafif, torku gayet iyi. Geçen yıl antalya'ya giderken özellikle fabia ile gittim (konya'dan) ve eski yoldan gittim(akseki üzeri). Bilenler bilir o yollar çok inişli çıkışlıdır. Emin olun araba çok iyiydi. Tabiki güç olarak ne cerato ile ne de octavia ile yarışabilir ama şunu kesinlikle söyleyebilirim ki ideal bir şehir içi aracı. Bagajı da gayet iyidir onu da bu arada söyleyim.
  • Ama 4 yıldızda kalmış
  • 4* muhabbeti çok saçma test sonuçlarına bakın. Honda civicten bile daha iyi fabia güvenlik konusunda. Ama yaya güvenliğinden düşük puan almış. Belki 4* da o yüzden geldi. Bir sürü kriter var adamların baktıkları ezbere konuşmak doğru değil.

Yeni Skoda Fabia
  • 254 defa okunmuş ama cevap yazan 15 tane.
    ya arabadan anlayan birileri gidip bi test etse şu yeni fabiyayı. araba almayı düşünüyorum. aslında honda jazz istiyordum ama fiyatı bir türlü düşmüyor. yeni jazz ne zaman çıkıcak acaba eskisi düşer biraz. ama fabia da hoşuma gidiyor. henüz acemi olduğum için test sürüşü yapamıyorum. yapan arkadaşlar olsa sa bir fikir edinsek.
  • www.clubskoda.com diye bir site var. Orada yeni fabia ile ilgili bir sürü inceleme fotoğraf vb. mevcut. Oradan bilgi edinebilirsiniz.
  • Bugün kapımın önünden yeni skoda fabia geçti kırmızıydı üstündede bişey yazıyordu unuttum.Gayet güzelkdi dizeldi ve gördüğüm kadarıyla ataktıda sınıfının en güseli olmayı hak etmiş bi araç bence
  • Fabia 2004 1.2 kullanan olarak, şehiriçi bana yetiyorda artıyor,yalnız şehir dışında senede 2 veya 3 defa çıktığımda en güvenilir hız 90-100 arası sollamalarda dikkat istiyor.
    1.4 e gelince 101hb alan pişman olmaz her türlü kaçar.
    Yani sonuç olarak kullanıma bağlı sizin istekleriniz nelerse onu alın.
    Yeni Kasa FABİA'yı daha inceleme fırsatım olmadı ama artık bütün arabalar birbirine benziyor,hepsi teknolojik olarak gelişiyor;parası WV 'ye yetmeyen gözü kapalı SKODA alabilir..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.