Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
33.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemtuz

evet 1.4 ambiente 2006

neden satar insan fabia'yı ?. yenisi mi aldınız:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

quote:

evet 1.4 ambiente 2006

valla yenisini almak niyetiyle ve de 100.000 km oldu artık satim psikolojisi ile sattım, şimdi pişmanım
    yenisini alamadım, evdeki bulgurdanda oldum.
    rutin bakımı hariç sorun çıkarmamıştı. oldukça genişti ve çok ekonomikti, şehirlerarası 3.8 bile göstermişti yol bilgisayarı bi keresinde.
    evet, çok gürültülü, traktör gibi bi motoru vardı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

quote:

evet 1.4 ambiente 2006

valla yenisini almak niyetiyle ve de 100.000 km oldu artık satim psikolojisi ile sattım, şimdi pişmanım
    yenisini alamadım, evdeki bulgurdanda oldum.
    rutin bakımı hariç sorun çıkarmamıştı. oldukça genişti ve çok ekonomikti, şehirlerarası 3.8 bile göstermişti yol bilgisayarı bi keresinde.
    evet, çok gürültülü, traktör gibi bi motoru vardı.

araba fiyatları arttı bu ara almak mümkün değil zaten. ses genel bir sorun mu fabia da?

• quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

6 aydır Yeni Fabia 1.6 16V 110 beygir altı ileri otamatik kullanıyorum.

Araç tek kelime ile harika bir depo benzinle şehir içi 475km gidiyor otomatik bir araç için gayet iyi bir veri.

Aracın kaputunu açtığınızda kaliteyi fark ediceksizniz.

Aracı alırken Polo ve Fabia nın fiyatı aynıydı teknik verileri karşılaştırdığımda (2008 Temmuz) Fabianın daha iyi veriler sahip olduğunu gördüm.

İç hacim olarak sınıfındaki araçlardan özellikle bagajı daha büyük.

Yeni Fabianın yol tutuşu harika üzerindeki lastikler (fabrika çıkışı) Dunlop spor lastik.

Güvenlik açısından orta direk ve barları sınıfındaki araçlardan daha kalın ve bu size güven veriyor, çift airbag standart.

Yeni Skoda Fabia, Alman Bild am Sonntag gazetesince verilen 2007 Yılı 'Altın Direksiyon' ödülünü alarak sınıfının en iyi aracı seçildi.

Araç kendi sınıfındaki her arabayla hertürlü kafa kafaya gidebilecek güçte.

Olumsuz yönü malesef aracın Türkiyede reklamı yapılmıyor ve yurt içi satışı az Skoda kalitesini bilmeyen araçtan hbrdar değil.

Kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır çok titiz bir kullanıcıyım ve çok araştırdım almadan önce.Özellikle bayanlar otomatik kullanmak istiyenler için özel biçilmiş kaftan eşim benden daha iyi kullanıyor ordan biliyorum. :)

Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım herkese iyi çalışmalar.

1.6 110 beygir bir motoru var mı VW grubunun?

• düzeltme yapayım 1.6 105 beygır .
  • 1.4 tdı motorlu skodaların hepsi traktör gibi çalışır ama en azından eski kasada ses yalıtımı iyiydi, şöyleki aracın ne kadar gürültülü çalıştığını kapı açılınca anlardım, rüzgar seside alıyor malesef yüksek hızlarda...
    160 hıza titremeden çıkıyordu otobanda, daha fazlasını yapmaya cesaret edemedim
  • quote:

1.4 tdı motorlu skodaların hepsi traktör gibi çalışır ama en azından eski kasada ses yalıtımı iyiydi, şöyleki aracın ne kadar gürültülü çalıştığını kapı açılınca anlardım, rüzgar seside alıyor malesef yüksek hızlarda...
    160 hıza titremeden çıkıyordu otobanda, daha fazlasını yapmaya cesaret edemedim

benzinli motorlar peki?
  • benzinliler hakkında pek bilgim yok dostum
  • Arkadaşlar ben de 2 hafta önce 2004 Fabia 1.4 TDI aldım hayırlısıyla.. Ancak yakıt konusunda bir sıkıntı olup olmadığını anlamaya çalışıyorum.. 1.4 dizel kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..

Sanki bana biraz fazla yakıyormuş gibi geliyor.. 30 TL'lik Euro Dizel ile yaklaşık şehir içi 70-75 km yol yaptım.. Yani neredeyse şehiriçi 10 lt gibi bi sarfiyat oluyor.. Ben mi çok agresif kullanıyorum diyorum ama bu kadar farkedeceğini de sanmıyorum.. Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim..
  • devamlı kısa mesafe kullanmıyorsanız fazla tabi ki.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.