Şimdi Ara

Yeni Skoda Fabia (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
33.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aydır Yeni Fabia 1.6 16V 110 beygir altı ileri otamatik kullanıyorum.

Araç tek kelime ile harika bir depo benzinle şehir içi 475km gidiyor otomatik bir araç için gayet iyi bir veri.

Aracın kaputunu açtığınızda kaliteyi fark ediceksizniz.

Aracı alırken Polo ve Fabia nın fiyatı aynıydı teknik verileri karşılaştırdığımda (2008 Temmuz) Fabianın daha iyi veriler sahip olduğunu gördüm.

İç hacim olarak sınıfındaki araçlardan özellikle bagajı daha büyük.

Yeni Fabianın yol tutuşu harika üzerindeki lastikler (fabrika çıkışı) Dunlop spor lastik.

Güvenlik açısından orta direk ve barları sınıfındaki araçlardan daha kalın ve bu size güven veriyor, çift airbag standart.

Yeni Skoda Fabia, Alman Bild am Sonntag gazetesince verilen 2007 Yılı 'Altın Direksiyon' ödülünü alarak sınıfının en iyi aracı seçildi.

Araç kendi sınıfındaki her arabayla hertürlü kafa kafaya gidebilecek güçte.

Olumsuz yönü malesef aracın Türkiyede reklamı yapılmıyor ve yurt içi satışı az Skoda kalitesini bilmeyen araçtan hbrdar değil.

Kesinlikle tavsiye edeceğim bir araçtır çok titiz bir kullanıcıyım ve çok araştırdım almadan önce.Özellikle bayanlar otomatik kullanmak istiyenler için özel biçilmiş kaftan eşim benden daha iyi kullanıyor ordan biliyorum. :)

Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım herkese iyi çalışmalar.

• Benim çok ggözüme girmedi nedense.
  • Bugün gittim gördüm yeni kasası oldukça güzel ve asil duruyor. Çoğu yeni ufak hatchback'lerde olduğu gibi kız veya unisex araba değil erkek arabası yapmışlar gibi geldi bana. Özellikle çift renkli katalogda çok güzel duruyor.
     Yeni Skoda Fabia

İnternetten bu resmi buldum. Örnek olsun diye biraz cooper görünümü veriyor arabaya.

İçi özellikle üst segment çok kalite, ferah ve yola çok hakim konumda duruyorsunuz. Gösterge paneli bile vw'i andırıyor. Çift renkli iç döşeme üst koyu alt açık renk arabanın içinin daha ferah gözükmesini ve ışığın daha çok girmesini sağlamış.

Biraz daha güzelleştirirlerse Fiat 500 ve Mini Cooper'u çok ufak bulanlar için güzel bir seçenek olacak gibi. Fiyatıda makul şu anda ötv indiriminden sonra 21.700 TL'den başlayan fiyatları var, benim ilgimi çeken model 1.6 tam otomatik en üst model 30.000 TL imiş tabii kalmamış önümüzdeki ay gelirmiş.
     Yeni Skoda Fabia
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende beyenmedim
  • eskisine nazaran daha klasik ve sportiflikten uzak görünüyor ama vw nun bulaştığı herşey güzeldir
  • eskiside güzeldi buda gayet güzel
  • Bence yeni skoda fabia sınıfının en iyi araclarından biri
  • İlk çıktığı aandan itibaren çok beğeniyorum. Hatta yenisi çok daha güzel ve estetik...

www.limonsigorta.com
  • Ben memnun kalmadım arkadaşlar.5000 km de sattım kurtuldum gibi bir hissim var. Yolum bir kez daha oralardan geçmeyecek
    1-1.2 motor almayınız (kabin ve yol sesi Gürültü ses ve konfor+Yakıt ekonomisi (10 lt den fazla yaktım ben şehir içinde) takıntınız varsa)
    2-1.4 TDI Almayınız (kabin ve yol sesi Gürültü ses ve konfor takıntınız varsa)
    3-Classic ve Classic Plus almayınız (kabin ve yol sesi Gürültü ses ve konfor takıntınız varsa)
    4- elegance veya ambiante versiyonuna vereceğiniz paraya daha üst sınıf bir araç alınız :)

işte bana göre artı ve eksileri
    VWTURK.COM | VW, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, VW Forum
    Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
    http://www.vwturk.com/forum/showthread.php?t=40355

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muca01 -- 21 Eylül 2009; 22:16:31 >

• o kadar mı kötü yaw ???

bende bu hafta 1.4 tdi 80bg ambiente almayı düşünüyordum....

ne dersiniz arkadaşlar almaya değmez mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rechtsanwalt

o kadar mı kötü yaw ???

bende bu hafta 1.4 tdi 80bg ambiente almayı düşünüyordum....

ne dersiniz arkadaşlar almaya değmez mi ???

Merhabalar

O kadar kötü demek istemedim. Benim beğenime göre sınıfta kalmış bir araçtır. Bana göre kötü dür yani. Sonuçta seven çok kullanıcı var. Halinden memnun insanlar.

Ben memnun kalmadım kalmama nedenlerimde aslında yukarıda sıraladıklarımla sınırlı değil. Yazacak çok şey var ama bunlar yeter.

1.4 TDI motor da 1.2 benzinli motorla aynı yapıda.
    3 silindir. ooooo.. ne gerek varsa!
    3 silindirin kazancı nedir bilmiyorum ama ha 1.4 ha 1.6 nasılsa vergisi ikisininde aynı. Vergi kazancından dolayı elde edilmiş bir motor. Ve oldukça eski teknolojik donanımlarla yola devam ediyor.
    Motor da hareketi devamlı kılmak için gerekli Triger kayışının varlığı malum motor uğultusunu azaltmak, konfor sağlamak adına ve daha efektif güç kullanımı adına takılmıştır Yeni teknoloji motorlarda. 1.2 ve 1.4 3 silindir motorlarda ise Triger kayışı bulunmaz. Malumunuz zaten yüksek gürültülü çalışan VW motorları birde dizel olunca yetmezmiş gibi bir de üzerine 3 yollu Koccaman bir zincir girince hiç mi hiç çekilmez hale geliyor gürültü cok can sıkıcı. ( BANA GÖRE tabiki benim de herkesin görüşüne saygım var beğenenler de oldukça fazla sonuç olarak)

deneyin derim.

Ben sevmedim sevmeyeceğim de ama siz belki seversiniz. Böğüren bir motor benim hiç bir zaman hoşuma gitmedi ve gitmeyecekte.

Aynı zamanda 70-80 KM den sonra emin olun uçuyormuş gi bi bir yol seyri sizi bekliyor. Uçtuğunuzu Çok hızlı gittiğinizi sanabilirsiniz yanılmayın. Araç sadece 80-90 la gidiyor oplabilir.

Aynı zamanda Görüş açısı problemli bir araçtır ( bana göre) A sütunu dönüşlerde işinizi bayaaa bi zora sokabilir)

Aynı zamanda .......

edit: başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muca01 -- 23 Eylül 2009; 23:31:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muca01

.....

Merhabalar

O kadar kötü demek istemedim. Benim beğenime göre sınıfta kalmış bir araçtır. Bana göre kötü dür yani. Sonuçta seven çok kullanıcı var. Halinden memnun insanlar.

Ben memnun kalmadım kalmama nedenlerimde aslında yukarıda sıraladıklarımla sınırlı değil. Yazacak çok şey var ama bunlar yeter.

1.4 TDI motor da 1.2 benzinli motorla aynı yapıda.
    3 silindir. ooooo.. ne gerek varsa!
    3 silindirin kazancı nedir bilmiyorum ama ha 1.4 ha 1.6 nasılsa vergisi ikisininde aynı. Vergi kazancından dolayı elde edilmiş bir motor. Ve oldukça eski teknolojik donanımlarla yola devam ediyor.
    Motor da hareketi devamlı kılmak için gerekli Triger kayışının varlığı malum motor uğultusunu azaltmak, konfor sağlamak adına ve daha efektif güç kullanımı adına takılmıştır Yeni teknoloji motorlarda. 1.2 ve 1.4 3 silindir motorlarda ise Triger kayışı bulunmaz. Malumunuz zaten yüksek gürültülü çalışan VW motorları birde dizel olunca yetmezmiş gibi bir de üzerine 3 yollu Koccaman bir zincir girince hiç mi hiç çekilmez hale geliyor gürültü cok can sıkıcı. ( BANA GÖRE tabiki benim de herkesin görüşüne saygım var beğenenler de oldukça fazla sonuç olarak)

deneyin derim.

Ben sevmedim sevmeyeceğim de ama siz belki seversiniz. Böğüren bir motor benim hiç bir zaman hoşuma gitmedi ve gitmeyecekte.

Aynı zamanda 70-80 KM den sonra emin olun uçuyormuş gi bi bir yol seyri sizi bekliyor. Uçtuğunuzu Çok hızlı gittiğinizi sanabilirsiniz yanılmayın. Araç sadece 80-90 la gidiyor oplabilir.

Aynı zamanda Görüş açısı problemli bir araçtır ( bana göre) A sütunu dönüşlerde işinizi bayaaa bi zora sokabilir)

Aynı zamanda .......

Bildiğim kadarıyla 3 silindirli 1.4 TDI motor, 4 silindirli 1.9 TDI motorun 1 silindir eksiltilmiş hali. 1.9 TDI motora göre yakıt tüketiminde düşüş amaçlanmış ve tamamen yeni bir tasarıma gitmeden (yani maliyet yükseltmeden) geliştirilmiş olsa gerek.

• bu kafa ıle reklamsız anca bukadar satış olur .....hoş reklam yapsa bıle bu modelden bir cacık olmaz....
  • skoda alma sona yolda kalma ben aldım sıfır servısler oldum akraba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylulpc -- 15 Şubat 2011; 14:49:36 >
  • babama 2005 ağustos da aldık fabia 1,4 tdı. inanın 100.000 km yaptık olağan servisleri dışında herhangi bir arıza ve tamir v.s bişey için asla servisse gitmedik. bence çok sağlam bi araba. hem az yakıyor hemde sorunsuz araba.

bende 2011 fabia 1,6 tdı aldım valla araba tek kelimeyle süper. tipi hoşuma gidiyor zaten gören mini cooper'a benziyor diyor. araba çekişide çok iyi torku yüksek. arabanın ortalama yakıtı gittikçe azalıyor. şimdi ortalama 5,1 yakıyor araba şu an 600 km'de. fakat ortalamanın düşeceğini biliyorum çünkü babamın arabası da öyle olmuştu. arabanın motorunda skoda amblemini göremezsiniz heryerinde vw-audi amblemini görürsünüz bu da kaliteyi gösteriyor.

kısaca; ben memurum bana az yakan ve sanayiye abone olmak istemiyorum sorunsuz bi araba arıyorum diyorsanız kesinlikle fabia biçilmiş kaftandır.
  • skoda fabia takip ettiğim araçlar arasında...ancak tipi biraz faul..araba fötr şapkaya benziyor profilden.

onun dışında kendi kulvarında en iyi tercihlerden birisi bana kalırsa en azından karşılaştırma testleri öyle söylüyor.

özellikle 1,2 tsi versiyonu hakkında bilgisi olan kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.
  • canlansın fabia forum.
  • benim eski kasa 2006 fabia sedanım vardı. 100.000 de sattım. çok memnundum. bi sorun yaşatmadı ve plastik, işçilik kalitesi çok yüksekti, fiyatına göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemtuz

benim eski kasa 2006 fabia sedanım vardı. 100.000 de sattım. çok memnundum. bi sorun yaşatmadı ve plastik, işçilik kalitesi çok yüksekti, fiyatına göre

1.4 müydü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.