Şimdi Ara

GERÇEKÇİ OLUN !!! VECTRA MI ? / MONDEO MU ? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
31.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şu soruyu geçen sene sorsaydın buranın alayı vectra derdi ama şimdi Mondeo der. adamlar aynı focus gibi son 3 yılda arabaları bayağı bi iyi bişeye benzetmeye başladılar.
  • Mondeo
  • 2 SENE 2001 MODEL VECRA COMFORT KULLANDIM.ARACI ALDIĞIMDA 32 000 KM DEYDİ 55 000 KM DE SATTIM. SADECE RUTİN BAKIMLARINI YAPTIRDIM HİÇ BİR SORUN ÇIKARTMADI.ŞU ANDA 2000 MONDEO KULLANIYORUM. SÜRÜŞ KEYFİ KONUSUNDA VECTRANIN ÇOK ÜSTÜNDE.
  • Teknik özellikleri bir yana koyduğumuzda Vectra kesinlikle!
    Mondeo'nun tuhaf yuvarlak hatları estetik olmak bir yana çok kaba.
    konunun teknik açıdan bilgiye sahip arkadaşların yorumlarına bakılırsa Vectra gene bir adım önde gözüküyor...
  • vectra tek geçerim
  • ya arkadaşlar ne kadar cok arabadan anlıyorsunuz böyle. yok vecranın içi şöylemişte mondeonun arkası yüksekmiş.. yok benim arba viraja hızlı girermiş yok aynası surda bilmem nesi burda. cocuk gibisiniz ya. sizin tuzunuz kuru galiba. o zaman o kadar mühendis araştırmacı işi bilmşyorda siz biliyorsunuz. o zaman özel sipariş verin kardeşim en iyi arba herkesin kendi arabasıdır.
  • Sadece Vectra ile Mondeo arasında bir tercih olacaksa şu an için tabiki Mondeo.Ama Vectra nın yenisi Insıgnia çıkınca ne olur bilinmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral_akrep

quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıng

quote:

Orjinalden alıntı: kral_akrep

eğer tarla sürmek için herhangi bir araca ihtiyacım olsa idi kesin mondeo alırdım
    ama ben araç alırken rahat bir sürüş bekliyorum güvenli arıza yapmayan sağlam bir motor arıyorum
    arkasında güçlü bir servis ve yedekparça desteği istiyorum
    o yüzen vectra derim

Mondeo'ya binmediğin için böyle sallamasyon yorumlar yapıyosun.Bir kere Mondeo'nun yol tutuşu ve frenleri Vectra'dan daha iyi.Bunu otomobil testlerinin yapıldığı otomobil dergilerinden ve otomobil sitelerinden takip ederekde anlayabilirsin.Sağlamlığı desen oda daha iyi.Ama gel görki araba çok yakıyor ve tutmuyor.Bende arkadaşa bu yüzden ülkemizde tutan ve aynı zamanda kaliteli bir araç olan vectra'yı öneriyorum.Yinede yukarıda bir arkadaşında dediği gibi bu sınıfın kralı olan vw passat diyorum.

sen benim mondeo ya binmeden salladığımı düşünüyorsun ama sen bimişsen bile aklını dışarda unutup boş gözlerle bakıp çıkmışsın. eğer gerçekten dikkatli bir binici olsa idin mondeo nun ne kadar kalitesiz ucuza mal edilmeye çalışılmış hatta ondan bundan çalıntı parçalarla donatılmış olduğunu ve neredeyse en fazla arızayı yapan dizel ford motoruyla donatılmış olduğunu görürdün. ama tabi görememiş olman doğaldır.
    ben hala fikrimi yineliyorum mondeo da ne yol tutuşu varıdr ve performans nede kalite
    vectra geldiği zaman mondeo yu tarla da kullanırım kim ne derse desin
    buyrun cevap yolu açıktır...

bmw 320 gibi araçların da katıldığıviraj testinden mondeo'nun birinci çıkmasına rağmen bu arabayı yumuşak süspansiyonlu opel ile mi karşılaştırıyorsun

gerçekten binmemişsin bence de :)

Hort olabilir, eski konuları karıştırıyorum son zamanlarda biraz

• konuyu hortlatıyorum ama;

2001 yılından 2014'e kadar opel'in astra ve vectra modellerini kullanan birisi olarak söylüyorum;

- çok rahat ve güçlü araçlardır.
    - güvenlik üst seviyededir. zırhlı gibi
    - ucuza alman kalitesini alma şansımız vardır.
    - diğer alman otomobillerinin fiyatı şişirilmiştir. mercedes ve bmw hariç diğer araçlara fiyat ve performans olarak çok rahat meydan okur.
    - Türkiye pazarında 5. en büyük otomobil firması, dünyada 7. sıradadır.
    - A kasa, B kasa, C kasa vectra kullanıcısı olarak hiç şikayetçi olmadım.
    - Astra'larda güzeldir. C segmenti olmasına rağmen bir çok otomobil markasından daha yakışıklı ve güçlüdür.

-Benim için Opel'i varda onu savunuyor diyebilirsiniz. Hatırlatmakta fayda gördüm; Ford Mondeo kullanıcısıyım. Opel'de güzeldir ama, emin olabilirsiniz :)

• Vectra da mondeo da kullandım. Vectra ya sert derdim ama mondeo harbi sert araç. Süspansiyon olarak. Vectranın malzeme kalitesi daha iyi. Mondeo ise viraj olarak gerçekten çok önde bir araç. Ama parasal olarak ikisi de sonuna kadar hakkını veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vectra
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.