Wiewsonic pa503w sinyal git gel sorunu
Wiewsonic pa503w cihazım var iki tane cafede. Maç yayını veriyorum. Sorun şu ki bir tanesi sürekli ekran gidip geliyor yani anlık sinyal gidiyor geri geliyor 5-10dk da bir sinyal git gel yapıyor. HDMİ kabloları değiştirdim hdmi çoklayıcı yani hdmi splitter dağıtıcıyı değiştirdim olmadı diğeri hiç gitmiyor ama bir türlü çözemedim acaba sinyal çakışıyormu diye birisini çıkardım projeksiyonun ama yine git gel yapıyor. 60metre extender ile cat6 kablo çekip bağladım yine olmadı kafayı yicem valla bugün yerlerini değiştirecem birbirleri arasında. Hdmi kablo uzun diye 30 metreden 20 metreye düştüm yine olmadı
Ford Mondeo anahtar kodlama
Arkadaşlar 2012 model 1.6 dizel manuel Ford Mondeo selective aracım var. Anahtar ile kilitlediğim zaman aynanın biri kapanıyor biri kapanmıyor bazen ikisi kapanıyor ama basınca biri açılıyor. Anahtar açmaya basınca gündüz led var biri yanıyor biri yanmıyor ama içeriden starta basınca gündüz led ikiside yanıyor. Bu arada hem gündüz led farlardan bitanesi hemde aynalardan bitanesi komple değişti. Ondan sonra ayar bozuldu
|
BMW’nin en sorunsuz modeli
TV ye mikrofon bağlama
passat 1.6 yada vectra c 1.6
|
Vectra C kapı hopörlörü yardım
|
Lenovo Z500 59-377485 Notebook Hakkında bilgi
|
YARDIM LENOVO Z 500
|
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 408
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 42.792 (Bu ay: 574)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası