Bildirim
passat 1.6 yada vectra c 1.6
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkaslar lütfen araci kullananlar yorum yapsin. Passati yada Vectra kullanmayan yorumda bulunmasin. Sonra ortalik karisiyor her kafadan bir ses çikiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabiki passat. Wv bir başka güzel.
O boslukta bir passati o dolulukta bir vevtraya tercih etmezdim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shedower. -- 18 Kasım 2014; 19:55:08 >
Aradaki vereceğim 25 bin TL farka degermi yani. Yoksa aracim full ama model yukselteyim diyorum
kuzenim 2003 vectra Elegance dan 2012 caddy 1.6 TDi trendline a geçti. passatla caddy kıyaslanmaz ama Vectra C nin tadı başka.
Elegance vectra satılıp trendline passat alınma bence. 7 sene vectra c kullandım. Tadı çok farklı vectranın.
İki araca da sahibim hocam ne istersen sor o nada göre size yardımcı olayım... -
Kaliteli bir aracınız var üstelik elegance bence passat almayın.
D sinifi olsun 1.6 olsun model yukselteyim diye düşünmüştüm. Yoksa aracimda yok yok zaten. Passatinda tipi hoşuma gidiyor o yüzden aklima ilk o geldi. LPG li Vectra ile Passat ayni yakar diye dusunuyom. Gecen uzun yolda Benim Vectra 170 km sabit Hiz ile 31kuruş yakti.
Yokmu başka fikri olan arkadaslar
hocam sakin ogle bir gafrette bulunmayin konfor haricinden opel her konuda ustun ayrica elegance dedigin arac agzina kadar dolu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X