Şimdi Ara

Clio 1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Clio 1.2 araç almayı düşünüyorum 75 hp gücünde
    Bu benim ilk aracım olucak araçta değişen boyalı parça yok 53 binde 40bin tl değerinde
    Ama kafamda takılan bazı sorular var 75 hp gücünde olan bi araç yokuşta kalkmaz diyorlar hız yapamazsın diyorlar zaten acemiyim hızla bi işim olmazda yokuşta kalkmaz mı yani dedikleri kadarıyla bi abiye sormuştum o araçlar yurt dışında 110 hp gücünde tr de ise 75 gösteriyorlar demişti bu konuda yardımcı olabilir misiniz
    30 40 arası önere bileceğiniz arabalar varsada seve seve dinlerim
    Tekrardan iyi bayramlar 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir sorun olmaz tabiki ben 1.3 60 hp araç kullanıyorum sorun yaşamadım. Dik yokuşta el freni ile kalkarsınız otomatik değilse araç. Ancak bunlar daha çok ekonomi araçlarıdır çok yüksek performans beklememek lazım. 40 bin tl seviyesinde dizel yada daha yüksek hacimli motorlu araçlarda bulabilirsiniz. (multijet ya da chev. aveo, dacia vs)
    iyi bayramlar
  • motor zayıf yokuşlarda biraz sıkıntılı.acemiysen alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim lpg düşünmüyorsan 1.2 tsi al ibiza renoya bulaşma

• lpg varsa al.yokuş kalkış zaten var.şehir içi çok iyi.şehirler arası yorar ama.
  • Kendi aracım clio 1.2 75bg... İlk araç olarak kesinlikle alabilirsin, şehiriçi vs. kesinlikle seni tatmin edecektir... Yokuşta kalkmama vs. şehir efsanesi, Sarıyer'in dik yokuşlarında o kadar dur kalk yapıyorum, motor küçük diye önyargılı davranılıyor, yokuş kalkış desteği var araçta kolay kolay geri kaydırmazsın... (el freni ile kalkış yapmana gerek kalmıyor) daha detaylı bilgi istersen her türlü yardımcı olurum. Hayırlısı olsun, iyi bayramlar...

• Ben zamaninda 2005 modelini kullandım. Clio 2 1.2 16 v idi.Benzinliydi ve gayet memnundum. Yokuşta gitmez çekmez diye bir şey yok. Fakat 1.2 az yakıyor diye bir şey yok. Parçası her yerde var. Renaultu tavsiye ederim.Şu anda da 2009 dizelini kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    Clio 4 1.2 vs İ20 1.2 mpi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım clio 4 bakıyorsunuz ben de full clio 3 grandtoure bakıyorum aynı motor. Kalkma etme gibi bi sorunu olmaz da uzun yolda rampada tır vs sollarken 3e kadar rahat düşersiniz işte orada biraz üzülüyor insan başka da bir sorunu olmaz. Sizin yurtdışında 110 hp dediğiniz motor 1.2 tce olmalı. Burada da var clio 4te o motor ancak ne kadar sağlam bilemem bir de turbo olduğundan lpg işi sıkıntı.

• Bizde 2004 1.2 Clio var 16v. Benzinli lpg hiç taktırmadık. Araba gitmiyor ama bayılmıyor da. 5. vites 3000 devirde 100le gider.

• Acemi isen kesinlikle dizel al o araçla çok zorluk çekersin moralin bozulur

• daha bugün klima açık kavacığa zor çıktım5 yıl oldu hala bu dandik motora alışamadım.

düz yolda iyi ama .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.