Şimdi Ara

Projeksiyon sorunu acil cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hdmi splitter ile Digitürk yayınını iki projeksiyona yansıtıyorum. Projeksiyonun birinde görüntü hiç gitmiyor diğerinde ise arada git gel yapıp duruyor. Başka sıfır projeksiyon aldım yine aynı hdmi kablo değişti aynı hdmi splitter değişti aynı başka prize bağladım aynı Cat 5/6 kablo ile bağladım aynı kafayı yedirecek bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hdmi splitterda sorun olabilir bazı cihazlar sinyalı çoğaltmak yerine sadece switching yapıyor yani 4 cihaz bağlıysa 4 cihaz arasında geçişi kolaylaştırıyor yanlış cihaz almış olabilirsiniz cihazı başka bir kaynak ve monitörde deneyin düzgün çalışıyorsa sonraki adımlarda kablolarınızı ve spilitterın besleme adaptörünü kontrol edin mesafe uzunsa kabloları kısaltarak deneyin.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Hocam switching mi hdmi splitter mi nerden bilicez acaba . İnternette ikisi de aynı çıkıyor . Benim aldığım ürünü ekledim

Projeksiyon sorunu acil cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serisonu101 S kullanıcısına yanıt

Deneyin hocam farklı cihaz ve monitörlerde deneyin bu sinyal çoklayıcılar güç bağlamanız lazım adaptörünüz splitter içinden çıktımı besleme yapıyor musunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.