Şimdi Ara

250 bin tl bütceniz olsa hangi jip'i tercih edersiniz ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    q5 rakip olan araç q5 den 150.000 tl daha pahalı olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersah00 kullanıcısına yanıt
    Son çıkan değil onun bi alt kasasını istiyoruz 2012 model 3.0 SDV6 , galiba motorlar aynı eğer aynıysa çok iyi değerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsychicPower

Yazdıklarınızda ciddi miydiniz emin olamadım ama Range Rover'ın adını duyurmuş birçok otomobil dergisine, review sitesine ve daha birçok kişi ve kuruluşa göre bu segmentteki üstünlüğü kesindir. Konuda bahsedilen son kasalar olmasa da, özellikle son kasalarla bu üstünlük kesinleşmiş oldu. Neden üstün diyorlar fan oldukları için mi? Hayır. İç mekan-konfor-dış ve iç tasarım-arazi performansı gibi konularda dengeli bir şekilde yüksek puanlar almayı başarabildiği için. Bahsettiğiniz Suvlar arazinin hardcore kitlesi için, ailesiyle ara sıra arazide gezmek isteyen ama asfaltta da konfor arayan kişilere uygun değiller. Bu araçlar hem onlar için para kaybı, hem de aracın kendisi için potansiyel kaybı olur. Cayenne'e yüklenmenizde haklısınız, ama bu kadar yüklendiğiniz Range Rover'da malesef haklılık payınız yok.
    Ayrıca Range Rover arazide gerçekten olağanüstü olan performansını konfor ve şehir kavramlarıyla birleştirebilen nadir araçlardan.

Bravo dediklerinize harfiyen katılıyorum çok iyi açıklamışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

Aracı alış amacınıza göre seçin,

İlla dağa taşa çıkarım bana bu lazım diyorsanız alacağınız markalar bellidir zaten. gidip porche falan bakmazsınız bile. Arazi aracı için araştırma yaparsanız da bütün yollar land cruisera çıkar. gerisini şusu güzel busu güzel diye sıralarsınız. sonra dağın başında kaldığınızda sizi kurtaracak iki araç vardır ya bir land ya da helikopter.

yok benim dağla bayırla işim çok olmayacak derseniz de gidip bu 4x4 olayına hiç bulaşmayın. hevesinizi almak için gidin bir aylığına bir tane kiralayın çok istiyorsanız. ondan sonra şöyle sağlamından bir e class falan alın( segmenti belirtmek için yazdım e diye isteyen diğer markalara vs. da bakar), bütün arazi araçlarından daha konforlu olacaktır. rahat rahat gezer tozarsınız.

Dağa taşa çıkacaz diye bir kuralımız yok fakat Range Rover ile denesek bizi üzmeyeceğine eminim ki daha önce Range Sport 2.7 TDV6 aracımızla denedik ve gayet başarılı tamin ediciydi. Evet e-class benimde beğendiğim kasa ama bakıyorum bi e350 cgı yada cdı aldıktan sonra satıp Range alamıyorum üstüne para koymam gerekiyor fakat bi Range alıp sıkılınca satıp bi e-class alıp üstüne kalan parayıda cebime koyabilirim. 4x4 Jip düşünüyoruz yüksek ve heybetli araç seviyoruz hani 4x2 tercih et derseniz jip olmasının bir anlamı kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dulger007

Son çıkan değil onun bi alt kasasını istiyoruz 2012 model 3.0 SDV6 , galiba motorlar aynı eğer aynıysa çok iyi değerler

Ayni motormu bilmiyorum ama yeni kada 400 kg hafifledi onun icin performans ve yakit tuketimi yeni kasada cok iyi. Jeep grand cherokee yide bir degerlendirin derim. Sonrada gidip renge rover inizi alin.

• Jeep denilince akla bir tek range Rover geliyor

• aslında bütçe öyle bi arada kalmış ki , range alsan anca 70.000 km üstü, 0 5 serisi alsan ağzına kadar dolu alıyorsun öyle bi aralık. ancak ben olsam eskimiş binilmiş bir araca 250.000 vermezdim, range çok pahalı kalıyor bu bütçeye
  • Eski range vardı 2009 çok sıkıntılı araba elektronik hatası çok veriyor vede şehir içi 14 lt yakardı şimdi sattık 2014 q5 aldık araba alman yani belli lafım yeni rangeye değil şuan alcak olsam yeni range alırdık ama o paralara değmez

S LİNE Q5

• Lada niva 2 kapılı olanı efsanesir. 250.000 tl lik jeeplerin giremedıgı yollara gırer hemde bedava fıyatına :D bızde bar bakü de ondan tecrubem var. Ama şehırde kullanılmaz guvenlıgıde yoktur konforuda, ruslar bunu kendı ormanlık çamurlu yolları ıcın yapmış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Yine klasik herkesin bildigi range onerilmis. Infiniti fx30d sport alir sira disi olmanin keyfini surerdim.

Benim soyledigim butceye dizel infiniti yok sanirim

http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-infiniti/dizel?price_min=230000&price_max=260000

Hocam mutlaka deneyin derim. Özellikle 40 yaş altı bir kullanıcı olacaksa Range yerine İnfiniti derim. 2012 bir süre sahip olma fırsatı buldum. Son derece keyifli bir araçtır kendisi.

• Lincoln

• quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

Ayni motormu bilmiyorum ama yeni kada 400 kg hafifledi onun icin performans ve yakit tuketimi yeni kasada cok iyi. Jeep grand cherokee yide bir degerlendirin derim. Sonrada gidip renge rover inizi alin.

8 sn bile olsa yeterlidir . İkiside SDV6 olduğuna gör %99 aynım motordur , yakıt olarakta 1-2 litre artarsa sorun olmaz bence o ağırlıkta o klasmandaki bir araç için çok çok iyi . Grand Cherokee'de güzel araç motorda sağlam ama kasa olarak bence son çıkan değilde bi alt kasası daha karizma duruyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanarch

aslında bütçe öyle bi arada kalmış ki , range alsan anca 70.000 km üstü, 0 5 serisi alsan ağzına kadar dolu alıyorsun öyle bi aralık. ancak ben olsam eskimiş binilmiş bir araca 250.000 vermezdim, range çok pahalı kalıyor bu bütçeye

70.000 km civarı çokta yıpranmış sayılmaz bence tabii 40 bin max 60 bin km olsa iyi olur fakat 70-80 de fena değil. Bmw 5.20d bmw exclusive F10 kasa 2012 model var ben çok aşırı seviyorum fakat babam hoşlanmıyor araçtan :) Yakıt-Performans çok çok iyi 7-8 litre civarı geziyor yakıt zaten performansına diyecek yok konforuda bence yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: luzyto

Lincoln

Aldıktan sonra binemezsen neye yararki :) yakıt çok aşırı o aslanı beslemek pek mantıklı değil günümüz şartlarında
  • Bu fiyatlardavgercek bir jeep isteniyorsa, arazi de isin icine girecek diye varsayarsak iki model vardir. Kirnasi zor, kendini ispatlamis modeller.
    Pajero ve Land Cruiser.
    Hep caddelerde gezilecekse digerleri.

• quote:

quote:

Lincoln

Aldıktan sonra binemezsen neye yararki :) yakıt çok aşırı o aslanı beslemek pek mantıklı değil günümüz şartlarında

O kadar butcesi varsa onu dusunmez pek yada sirali lpg taktirir

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bu paralari vericek olan adam gelip burda tavsiye istemez bence.Eger konu troll degilse;bu arabalari alabilicek cok insan yoktur forumda,baska yerlerde test etme imkaniniz olabilir veya direk arac sahipleriyle gorusmeniz daha faydali olur

Ne alakası var dostum. Zengin adam foruma giremez mi? Siz zenginleri istanbulun köşklerinde yaşayan brunch falan yapan insanlar sanıyorsunuz herhalde. Adamın fabrikası vardır iş yeri vardır sabahları işe gelip bilgisayarını açıp forumda takılıyordur.
  • dulger007 kullanıcısına yanıt
    eski kasaları 245 hp
  • ersah00 kullanıcısına yanıt
    Eski kasa dediğin 2012 3.0 SDV6 olan mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Lincoln

O kadar butcesi varsa onu dusunmez pek yada sirali lpg taktirir

O kadar bütceyle insan yakıt düşünülürde lpg nedir kardeş lincoln'le benzincide lpg kısmına yanaşınca arabanın değeri yarı fiyatına düşer :) şaka bi yana yakıt düşünülür tabi parayı çöpten toplamıyoruz yada bi taraftan çıkarmıyoruz sonuçta , alın teri

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.