Şimdi Ara

250 bin tl bütceniz olsa hangi jip'i tercih edersiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • range rover evoque. üstede para kalıyor. onuda benzin parası yaparım.
  • Troll degil ise, Land rover Sport 3.0.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine klasik herkesin bildigi range onerilmis. Infiniti fx30d sport alir sira disi olmanin keyfini surerdim.

• böyle konularda milleti ciddiye almıyorlar iki aya arabayı alıyolar ondan sonra yok bu paketi alsaydın falan diye yorum yapıyorlar çok garip bence 2.0cc porsche macan beklenmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

Orijinalden alıntı: dulger007

quote:

Orijinalden alıntı: 2300

range rover ve discovery kullanma şansım oldu. bu ikisi arasında kalsam bence discovery. mükemmel birşey.

Bizde 2.7 TDv6 vardı Range Sport performans hariç her şey çok çok iyiydi , Discovery'le arasındaki fark nedir sizin gözleminize göre ve kullandığınız aracın özelliklerini hatırlıyormusunuz ?

Range 2.7 nin yakit tuketim degerleri ve konforu nasildi? X5 dusundunuzmu hic? Xc60 cok kucuk ozellikle arkasi cok dar ama cok yakisikli ve 4x2 onemliyse dikkat.

Yakit yanlis hatirlamiyorsam 13-14 litre civariydi konfora gelirsek arac körüklü oldugu icin biraz sertti ama x6'dan kat kat iyi. Bizde x5 de vardi 3.0ia ondada airmatic vardi koruklu o Rangeden dahada sert bi aracti x6'ya yakindi. X6 da var o cok sert performans ve yakit cok iyi. Yalniz x5 airmaticli onermiyorum cunku mutlaka ariza yapiyor bi sure sonra biz airmatic yuzunden sattik. Rangeyide sanzimaarinin belli kmden sonra ariza cikardigini duyunca sattik yanlis hatirlamiyosam 110 bin km civariydi 2008 modeldi. Onceki konarimda biri inanmamis diye resimleri yuklemistim ordan bakabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

range rover evoque. üstede para kalıyor. onuda benzin parası yaparım.

Bize biraz kucuk kaliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Yine klasik herkesin bildigi range onerilmis. Infiniti fx30d sport alir sira disi olmanin keyfini surerdim.

Benim soyledigim butceye dizel infiniti yok sanirim

• Land Cruiser?

• quote:

quote:

quote:

quote:

range rover ve discovery kullanma şansım oldu. bu ikisi arasında kalsam bence discovery. mükemmel birşey.

Bizde 2.7 TDv6 vardı Range Sport performans hariç her şey çok çok iyiydi , Discovery'le arasındaki fark nedir sizin gözleminize göre ve kullandığınız aracın özelliklerini hatırlıyormusunuz ?

Range 2.7 nin yakit tuketim degerleri ve konforu nasildi? X5 dusundunuzmu hic? Xc60 cok kucuk ozellikle arkasi cok dar ama cok yakisikli ve 4x2 onemliyse dikkat.

Yakit yanlis hatirlamiyorsam 13-14 litre civariydi konfora gelirsek arac körüklü oldugu icin biraz sertti ama x6'dan kat kat iyi. Bizde x5 de vardi 3.0ia ondada airmatic vardi koruklu o Rangeden dahada sert bi aracti x6'ya yakindi. X6 da var o cok sert performans ve yakit cok iyi. Yalniz x5 airmaticli onermiyorum cunku mutlaka ariza yapiyor bi sure sonra biz airmatic yuzunden sattik. Rangeyide sanzimaarinin belli kmden sonra ariza cikardigini duyunca sattik yanlis hatirlamiyosam 110 bin km civariydi 2008 modeldi. Onceki konarimda biri inanmamis diye resimleri yuklemistim ordan bakabilirsiniz

Oldu sagolun. Q7 denedinizmi hic oda sertmi. Sizin renge de gozunuz kalmis belliki baska araba begenemiyorsunuz:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Land Cruiser?

Kasa olarak yoksun bi kasasi var bana gore hani kariyerli degilde daha gezici tirmanici ruhu olan bi araba

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oldu sagolun. Q7 denedinizmi hic oda sertmi. Sizin renge de gozunuz kalmis belliki baska araba begenemiyorsunuz:-)

Nasip olursa Q7'yi bu hafta deneyecem eger denersem resimleri paylasirim , Rangede bizim kasada tek eksik performansi eger bu SDV6 motorda bunu cozmuslerse tercihimiz Range Sport olacak sanirim :)

• Paran varsa Range Rover, paran yoksa game over

• Dacia duster

• quote:

quote:

kullandığım araçların özelliklerini öğrenmeye pek vakit kalmadı :) zaten bu araçları öğrenene kadar epey zaman geçmesi lazım kanımca.

ancak beni ilk etkileyen şey son derece iyi iç mekan genişliği. range de resmen sıkıştım. boyum 1.87. olamaz dedim mümkün değil şok yaşadım, sanki jeepde değilde sıkışık bir b segment araçtaydım. kişiden kişiye değişir. gidin test edin. testleri vardır muhakkak.

• Range Rover

Şaşma Sorman Bile Hata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAKTAN06 kullanıcısına yanıt
    2 bin motor gelsede yine fiyatı en az 350 olur
  • yeni range sdv6 motorlarında 292 hp var 0-100 değeri katalog versi olarak 7.4 olması lazım tam net hatırlamıyorum

araç babamda var şuan 1100 km de alındığından beri ort yakıt tüketimi 8.2
  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızda ciddi miydiniz emin olamadım ama Range Rover'ın adını duyurmuş birçok otomobil dergisine, review sitesine ve daha birçok kişi ve kuruluşa göre bu segmentteki üstünlüğü kesindir. Konuda bahsedilen son kasalar olmasa da, özellikle son kasalarla bu üstünlük kesinleşmiş oldu. Neden üstün diyorlar fan oldukları için mi? Hayır. İç mekan-konfor-dış ve iç tasarım-arazi performansı gibi konularda dengeli bir şekilde yüksek puanlar almayı başarabildiği için. Bahsettiğiniz Suvlar arazinin hardcore kitlesi için, ailesiyle ara sıra arazide gezmek isteyen ama asfaltta da konfor arayan kişilere uygun değiller. Bu araçlar hem onlar için para kaybı, hem de aracın kendisi için potansiyel kaybı olur. Cayenne'e yüklenmenizde haklısınız, ama bu kadar yüklendiğiniz Range Rover'da malesef haklılık payınız yok.
    Ayrıca Range Rover arazide gerçekten olağanüstü olan performansını konfor ve şehir kavramlarıyla birleştirebilen nadir araçlardan.

• Aracı alış amacınıza göre seçin,

İlla dağa taşa çıkarım bana bu lazım diyorsanız alacağınız markalar bellidir zaten. gidip porche falan bakmazsınız bile. Arazi aracı için araştırma yaparsanız da bütün yollar land cruisera çıkar. gerisini şusu güzel busu güzel diye sıralarsınız. sonra dağın başında kaldığınızda sizi kurtaracak iki araç vardır ya bir land ya da helikopter.

yok benim dağla bayırla işim çok olmayacak derseniz de gidip bu 4x4 olayına hiç bulaşmayın. hevesinizi almak için gidin bir aylığına bir tane kiralayın çok istiyorsanız. ondan sonra şöyle sağlamından bir e class falan alın( segmenti belirtmek için yazdım e diye isteyen diğer markalara vs. da bakar), bütün arazi araçlarından daha konforlu olacaktır. rahat rahat gezer tozarsınız.
  • suv araca o kadar para vermem, subaru forester alırdım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.