< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 25 Nisan 2019; 18:3:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 25 Nisan 2019; 18:3:11 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yav 130-150 bine D sınıfı E sınıfı premium araç alınır kalan paraya da kaskosu bakımı sanayisi her şeyi çıkar.
250 bin bütçe ile A3 düşünmek nedir Allah aşkına ciddi misiniz siz ? Hadi 100-110 tamam ikinci el ile uğraşma da 250 bine gidip C sınıfı araç düşünüyorsanız vallahi yazık. 1.4 Tsi msi nedir yapmayın olduğum yerde sinirlendim valla. 2012-2013 E serisi falan filan varken şu alacağınız kutu araçlar ile mutlu mu olacaksınız ? Hayır ben 250 bin civarı bütçe ile sıfır diye C sınıfı veya D sınıfı premium olmayan bir araç alacaksam hastaneden çıkmam. Birinde sanayiden çıkmıyorsun birinde hasteneden tarafınızı siz seçin. |
millet aç aç koysaydınya
|
illa araba lazımsa 30 bin lira albea veya sümbül alır kalanını da bankaya koyardım. piyasa karışık şu ara. arabaya bu kadar para bağlanmaz...
|
Bu fiyata araç mı alacaksınız ?
|
VW Caravelle Highline DSG
![]() |
O para bende olsun yatip kalkip şükrederim araba almam ev alirimm.
|
Engelli indirimi için en uygun araç foresterdir. 2.0 lt olduğu için ÖTV si daha yüksektir, doğal olarak ÖTV ödenmediği zaman indirim daha yüksek olur.
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 25 Nisan 2019; 18:8:21 > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |