Şimdi Ara

7 bin liranız olsa ne yapardınız? +20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127
Cevap
1
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +20 olmayanlar konuyu usulca terketsin.

evet beyler ne yapardınız? yatırım, tatil vs...

• Acilen orta seviye akıllı telefon ve PS4 alırdım. Kalanı da ailemin eve ihtiyacında kullanırdım.
  • Bimden su alıp satardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakin zamanda 7 bin tl param olacak. Bu konudan öğrenebilirim bende ne yapılacağı hakkında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

Acilen orta seviye akıllı telefon ve PS4 alırdım. Kalanı da ailemin eve ihtiyacında kullanırdım.

ps4 yerine oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum ben
  • Biraz daha biriktirip 1 ay falan yurtdisina giderdim.Dil okulu olabilir veya sadece gezme de olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin tlye kadar öneriniz ne olur?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Biraz daha biriktirip 1 ay falan yurtdisina giderdim.Dil okulu olabilir veya sadece gezme de olabilir.

dil okulu fiyatları nasıl hocam bilgin var mı
  • Kafa biraz daha oturmaya başlıyor 23 ten sonra, ya evlilik için birikim amaçlı kullanırım ya da ev için peşinat olarak biriktiririm, yeterli değil ama bir yerden başlamak gerek. Şimdi "yok yha Bh€n evlenmeyecem", "kadınlara mecbur değiliz moruk" diyenler olacaktır ancak ileride hepsi evlenecek bunu adım gibi biliyorum, bir süre sonra yalnızlık can sıkıyor, ayrıca size spoiller vereyim bir süre sonra ne bilgisayar nede ps nede xbox zevk vermiyor, çünkü yaşın büyüyor doyum noktasına ulaşıyorsunuz. Alıp bir süre sonra karşısında 30-40 dakika zorla oturacak kıvama geleceksin.

Yok hayatı merak ediyorum dersende ; yurt dışı dil okulları tercihin olabilir. Ama unutma dışarıda ne görürsen gör bizim ülkemizde bir işine yaramayacak ve her zaman televizyondan gördükleriyle senden kat ve kat iyi bilgili cahil insanlar olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 11 Ocak 2018; 20:0:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Tost

Kafa biraz daha oturmaya başlıyor 23 ten sonra, ya evlilik için birikim amaçlı kullanırım ya da ev için peşinat olarak biriktiririm, yeterli değil ama bir yerden başlamak gerek. Şimdi "yok yha Bh€n evlenmeyecem", "kadınlara mecbur değiliz moruk" diyenler olacaktır ancak ileride hepsi evlenecek bunu adım gibi biliyorum, bir süre sonra yalnızlık can sıkıyor, ayrıca size spoiller vereyim bir süre sonra ne bilgisayar nede ps nede xbox zevk vermiyor, çünkü yaşın büyüyor doyum noktasına ulaşıyorsunuz. Alıp bir süre sonra karşısında 30-40 dakika zorla oturacak kıvama geleceksin.

Yok hayatı merak ediyorum dersende ; yurt dışı dil okulları tercihin olabilir. Ama unutma dışarıda ne görürsen gör bizim ülkemizde bir işine yaramayacak ve her zaman televizyondan gördükleriyle senden kat ve kat iyi bilgili cahil insanlar olacak.

sen bence bi çomar olma yolunda hızlı şekilde ilerliyosun

• karıya giderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack walsh

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

Biraz daha biriktirip 1 ay falan yurtdisina giderdim.Dil okulu olabilir veya sadece gezme de olabilir.

dil okulu fiyatları nasıl hocam bilgin var mı

Çok uzun zaman önce bakmıştım şuan detaylı araştırma yapmadım.Bu paranın iki katından aşağı olduğunu düşünmüyorum ama.
  • jack walsh kullanıcısına yanıt
    Çomarlık değil de hayatta senden çok şey gördüm sadece, seni tanımıyorum ve buna ragmen bu kadar iddialı bir şekilde konuşuyorum. Oyun sistemi dizmeyi düşündüğüne göre yaşın taş çatlasın 18-19. Sen oyun sistemini kurup asosyal bir şekilde devam et çevreye zararın olmaz en azından, bu ergenlik sancılarında geçecek umarım. Çabuk atlatırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Tost -- 11 Ocak 2018; 20:6:23 >
  • Çok temel bi ihtyacın yoksa dursun biriktir harcamak zorunda değilsin ki bankada dursun zamanla da biriktirip araba alabilirsin

• biz ne bilelim senin neye ihtiyacın var? 20+ yaşındasın ama hala elinde para tutmayı bilmiyor musun?
  • jack walsh kullanıcısına yanıt
    Seviyene inmeyeceğim sana iyi oyunlar kardeşim.

• Psn cüzdanıma atar arada bakardım belki ileride değerlenir. Kütüphanesinde ayıptır söylemesi p.t si olan adamım

• Stüdyo kayıt seri alırdım (Mixer,mikrofons vs) Gerisinide giyime basardım.

• Harcamazdım hemen, belki erasmusa falan gideceğim olur da orada kullanırdım. Gerçi euro aldı başını gitti ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

biz ne bilelim senin neye ihtiyacın var? 20+ yaşındasın ama hala elinde para tutmayı bilmiyor musun?

burayı terket ergen.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.