Şimdi Ara

60.000 TL paranız olsa hangi arabayı alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
3.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında aileye yeni araba alınacak kendim karşılamıyorum yani ücretini çoğu zaman ben kullanacağım sadece.

Bütçe 60.000 Qasqai düşünüyorduk hatta kesin onu alacaktık. Ama yeni modeliyle birlikte kasası da değişiyormuş o yüzden vazgeçtik. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Not min 2012 model olacak bir de ondan aşağısını düşünmüyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böck -- 1 Ekim 2013; 20:11:58 >

• çıkınca yeni kasa opel insignia
  • mhcd kullanıcısına yanıt
    Yeni kasa insignia giriş paketi 60 bin olur mu ? Bide tam hangi dönemde çıkacak ocak şubat mart dönemindemi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

çıkınca yeni kasa opel insignia

Yok hocam yeni kasa bekleyemeyiz sanırım. Belli de olmaz kasko şirketinden haber bekliyoruz araç %90 perte çıktı o bi karara bağlansın da. Perte çıkmışssa eğer bu aralar almamız lazım.

Zaten insignia'yı bu fiyata alamayız gibi bence
  • 56 bine 1,5 Dci Tekna Juke aldı arkadasım
  • quote:

Orijinalden alıntı: raamiz

56 bine 1,5 Dci Tekna Juke aldı arkadasım

Hocam kasası sizce de berbat değil mi juke'un?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Orijinalden alıntı: raamiz

56 bine 1,5 Dci Tekna Juke aldı arkadasım

Hocam kasası sizce de berbat değil mi juke'un?

Zevkler ve renkler farklıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dizel auris
  • başka aklınıza gelen yok mu?

sahibinden linki verseniz de olur
  • ASX olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

ASX olabilir.

Hocam aslında tam aradığımız tarzda bi araba söylediniz biraz araştırayım bu arabayı. Kasası da qasqai'yi andırıyor zaten fiyat olarak da ondan daha alçak. Bi bakayım dediğim gibi sağolun
  • 2006-2008 Bmw 3.18i , - 3.20i veya da Merso w211 , sıfır arabalar bunların tadını veremez..

Ha bir de ,

Toyota Avensis

Honda Accord

Opel İnsignia

konfor bu araçlar da sıfır arabaların tadı yo
    k.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 1 Ekim 2013; 20:21:26 >
  • Toyota Avensis + lpg
  • SEAT LEON 1.6 tdi+led paket+sunroof

ama o kadar parayı bir adan şu anda araca bağlamak mantıklı mı (bana göre değil) saygılar

• Renault Fluence dCİ 90

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

ASX olabilir.

Hocam aslında tam aradığımız tarzda bi araba söylediniz biraz araştırayım bu arabayı. Kasası da qasqai'yi andırıyor zaten fiyat olarak da ondan daha alçak. Bi bakayım dediğim gibi sağolun

Rica ederim ben de şuan o araçlara bakıyorum. Bütçem sizin bütçeniz ile aynı seviyede ilk başta dizel araç bakıyordum ama sanırım benzinli araca yöneleceğim. Benzin tüketimi açısından çok sorunlu değil ekonomik bir araç duyduğum kadarı ile ve çok güvenli bir araç. alt donanım seviyesinin 56000 gibi bir fiyatı var pazarlıkla daha da aşağı çekilebilir.

• quote:

quote:

quote:

ASX olabilir.

Rica ederim ben de şuan o araçlara bakıyorum. Bütçem sizin bütçeniz ile aynı seviyede ilk başta dizel araç bakıyordum ama sanırım benzinli araca yöneleceğim. Benzin tüketimi açısından çok sorunlu değil ekonomik bir araç duyduğum kadarı ile ve çok güvenli bir araç. alt donanım seviyesinin 56000 gibi bir fiyatı var pazarlıkla daha da aşağı çekilebilir.

54,000 civarina birakabilirler , gayet guzel ve sorunsuz bir tercih olur , bende ASX oneriyorum.

• size tavsiye olarak değil de, başlığa göre cevap yazayım..

yakın zaman önce aynı bütçeyle hyundai ix35 almayı düşünüyordum..

ix35 kötü olduğundan değil, pek araç kullanmadığımı farkettiğimden vazgeçtim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.