500.000 ₺ bütçeniz olsa hangi hatchback arabaya bakarsınız?
-
-
2014-15 mitsubishi spacestar 1.2 cvt bakabilirsin makyajsiz kasa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Opel corsa 2014 1.4 otomatik. Eski arabamdı bir kere bile aorun yaşatmadı 6 yıl bindim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle bir araç mı varmış ? Üstelik makyajlı versiyonu da var. İlginç. Alıp sadece pişmanlık duyulacak araçlar arasında sayılabilir sanıyorum
-
2008-2009 Polo Tour olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
LPG uyumlu arıyorsanız kesinlikle Hyundai i20 tavsiye edebilirim. Atmosferik motorda oldukça uyum sağlıyor 5 yıl kullanıp satmıştım. 2015 model üstü 100 bin km altı araç bulunabilir sanıyorum.
-
Arac alimindan ne hedeflediginize gore degisir.quote:
Orijinalden alıntı: HeredotEnginBöyle bir araç mı varmış ? Üstelik makyajlı versiyonu da var. İlginç. Alıp sadece pişmanlık duyulacak araçlar arasında sayılabilir sanıyorum
Alayim sagini solunu susleyeyim satip kar edeyim derseniz evet pismanlik.
Lpg siz lpg li gibi tuketimim olsun, 8 havayastigi ncap 4 yildiz, otomatik klima sorunsuz cvt vites ,anahtarsiz giris cikis.yagmur far sensorleri geri gorus kamerasi navigasyon gibi donanimlarim olsun, sanayi nerdedir nedir haberim olmasin sa hedefiniz asla pisman olmazsiniz. Ncaptan da 4 yildizlidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ağustos 2024; 12:41:59 >
Hiçbir benzinli araç LPG'nin yanına yaklaşamaz. Biz Avrupa değiliz aracı kullanıp faydalanıp hurdaya ayıralım. Alırken kazanmak diye de birşey var bu millet bu yüzden Volkswagen seviyor. Sizin bahsettiği aracı alsa satamaz
-
Google a mitsubishi attrage fuel re cord diye aratirsaniz dunyanin en az tuketen hybrid olmayan atmosferik motoru oldugunu goreceksiniz. aracin bilinmemesi bunu degistirmiyor ,
attrage bu arabanin sedani ayni motor ayni sanziman 100 kg daha agir ustelik bu daha da az yakar.
Satilmama olayina gelince bu arabanin sedanini bu devirde 1hafta da ilk koydugum fiyatin yuzde 10 asagisina sattim. Japon ve otomatik , donanimli ve sorunsuz neden satilmasin?
Hala da servisleri ulkemizde mevcut.
Hayirli gunler
Son olarak; reel şehir içi ve uzun yol 100 km yakıt tüketimi nedir acaba ?
-
İmzamda ayrintili konusu mevcut ilk aldigimda heveslenip olcmustum. Ordan yaziyorum, 88km ortalama hizla 6.2
15km ortalama hizla 7.8
23km ortalama hizla 6.6
Kat edilen mesafeler 20-25 km arasi
Uzun yolda yeni arkadaslar yoldan donduler 5-5.2 civari
Tum degerlerde klima acik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ağustos 2024; 14:52:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X