400-500 Lira Arası Otomatik Araç - Hatchback
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
1.4 benzin corsa d otomatik
1.4 benzin fiesta mk6
Bakılabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi bakıyorum hocam. Teşekkür ederim
Hiç çıkmayın trafiğe yıldık
Hahaha. Valla ben de İstanbul'da yaşamaktan yıldım ama tüm iş gücü de orada.
Honda jazz
Toyota auris en mantıklıları
Valla dün sahibinden de, değişkensiz, otomatik, hasar kaydı olmayan ve 2016 yılından itibaren olan araçları filtreledim maksimum da 600 lira fiyat girdim. 100 tane araç çıkmadı. Ya ben de problem var piyasası bilmiyorum ya da sahibinden sıkıntılıydı 😅
Otomobil Günlüklerimyoutube
500.000 TL'ye Alınabilecek 15 Farklı Araba | 2024 | Otomobil Günlüklerimhttps://www.youtube.com/watch?si=mnNik8llKbYXX9lQ&v=Og1yPaio9dM&feature=youtu.be
Bakılabilir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2. El sıfırdan pahalı
Valla böyle bir şeye ihtiyacım vardı, çok iyi oldu sağolasın hocam
Çok saçma bir piyasa var hakikaten. Yani biraz ekonomik durum iyi olma hiç risk alınmaz şu an müthiş fırsatlar var sıfırlar için. Saçma sapan fiyatlar var ikinci elde
O bütçeye 2016 model üstü araç yok o sebeple :)
2012 2014 aralığında denk gelebilir. İ20 makyajlı kasa 1.4 otomatik bakılabilir belki 2015 modelleri denk gelebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eyvallah hocam bakayım bunlara bir. Sağolasın:)
İ20 aşırı yakıyor benzinli otomatik olanlar aman dikkat edin.quote:
Orijinalden alıntı: donanimcini7Eyvallah hocam bakayım bunlara bir. Sağolasın:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Azizim adam bu bütçeyle az yakan ne alsın. Dizel otomatik punto desem. Otomatiği beş para etmez.
Honda toyota alsa 2005 model anca alınıyor. Mecbur seçenekler bu lpg takılı bir tane denk getirirse mis gibi biner gider.
Aynı bütçeye sahibim. 100 km/s hızda 5 litre altı ve 200 km/s hızda 15 litre altı yakan, sportif hatchback 5 kapılı ne alabilirim diye bakıyorum. Çok eski araçlar hariç bir şey bulamadım.
-
90lık 1.3 corsaD alınır stage 1 yazar çizersin motoru bir de üstüne de egr dpf iptal.
5kapılı mis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 21 Haziran 2024; 1:59:7 >
aynı bütçeyle bende bakıyorum 1.6 trend fiesta ya ne diyorsunuz? ehliyet yeni manuele hala alışamadım 3 yerine 5 e falan atıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-uygun-fiyat-2013-ford-fiesta-trend-193-bin-km-de-tam-otomatik-1179720747/detay
-
aynen bu gidişle iyice vitesi manueli öğrenip clio 1.2 joy 2013 alacağım gibi. 799bine sıfır egealar dururken 2011 model hasarlı 200bin km araçlara 500bin vermek hiç mantıklı gelmiyor şuan.
-
1.6 mjet motorlu (120bg 300nm) fiat bravo ya da lancia delta hemen aklıma gelen modeller. İkisi de en yeni 2013 model vardı diye hatırlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- mazot filtresinde su var ikazı
- yoğun trafikte dur kalk nasıl yapılır
- 1.3 multijet motor ömrü
- akü yeşil ışık yanıyor ama marş basmıyor
- downpipe muayeneden geçer mi
- lexus lbx fiyat
- yamaha elektrikli bisiklet
- cupra terramar sahibinden
- toyota corolla 2022 fiyat listesi
- 2025 araba fiyatları ne olur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X