Şimdi Ara

Akü bitmesi ve yeşil isik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7-8 yıllık 12v 60amper akü var aracımda bir kaç kere son 2-3 aydır her zaman değil,nadir zamanlarda tek marşta almıyor kontağı tekrar açıp kapatıyor ve ışıkların yanıp sonmesini bekliyorum ve çalışıyordu.
    Bugün teyp biraz fazla açık kaldı.ancak abartı değildi.
    Ve marş yaptığımda kadran ışıkları açıldı teyp çalıştı ancak akünün gücü marş yaptırıp çalışmaya yetmedi.
    Neyse takviye yapıp çalıştırdık.
    Sorum şu.
    Akü nün bağlantılarını sağlam.kablolar yerinde ve sıkı.
    Akü ışığı dolu anlamı taşıyan yeşil yanıyor.
    Akü yinede bitmiş olabilir mi
    Yada ne gibi bir sıkıntı vardır.

• 7-8 sene gayet iyi bir süre...

muhtemel akü ömrünü tamamlamıştır... (yeşil ışık zayıf aküde de yanar)
    şarj edilse dahi randımanlı olmayacaktır... neticede zamanla plaklar özelliğini yitiriyor... sabahları ve soğuklarda sürprizler yapar, gün içinde de olmadık yerde yolda bırakabilir...

önce akü ölçümü (sabit ve yük altında), ardından yeni akü şart diyorum...
  • Benim aküdede yeşil ışık yanıyor. Tek marşta alıyor ancak marş basarken 1 saniyelik kesinti oluyor.
    Elektrikçiye gösterdim aküyü ölçtü ve zayıfladığını söyledi onun kendi aküsünü bağlayınca çok rahat marş bastı araç.

7-8 sene akü için çok iyi bir süre. Marş basma gücü yüksek bir aküyle değiştirme vakti gelmiş
  • akünün üstündeki ışığa aldanmayın sizi yanıltır. Akünüz ömrünü tamamlamış fazlasıyla görevini yerine getirmiş
  • 8 yıl gitmiş daha napsın aküdeğiştir olmadık yerde yolda bırakır keşke değiştireydim diye üzülürsünüz
  • Benimde akü bozulunca yeşil ışık yanıyordu. Sordum elektrikçi akü bozulmuş olabilir dedi
  • 8 sene uzun sure ben 4 senede bır degısırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetuEs

Bu mesaj silindi.

Takviye yapman şart.

Bir taksi durağına git 20 lira ver yaparlar.

Ama benim sana tavsiyem eskişehir soğuklarında takviye yapıp yeniden çalıştırsan bile o akü ertesi gün yine biticektir. Çalıştırınca ilk iş gidip yeni bir akü al  

• 7/8 yılık akü ve bazen tek marşta almıyordu demişsin.Akü biteceginin sinyalini vermiş zaten.

Aküyü ömürlük kullanacak degilsiniz heralde.Yeni akü almanın vakti gelmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.