LED ampulün bu kadar ısınması normal mi
-
-
Normaldir, 9w olsa biraz az ısınırdı ama 15 de normaldir. -
Takıldığı armatür hava geçirmiyorsa soğumasını engeller.
-
Ben bu kadar isindiklarini bilmiyordum. Enerjinin yarıdan fazlası ısıya gidiyor çok net şekilde. Üzücü. -
15w yüksek güçlü olan modeli, eğer soğutma bloğu yeterli değilse aşırı ısınması da normaldir.
Led konusunda bilginiz varsa eğer, ledlerin nasıl ısındığını az çok bilirsiniz, özellikle projektörler çok ısınırlar. Çok sorun olmaz, eğer marka ise tabi.
Ama kapalı bir fanusun içine koyma yinede ısınma çok daha artacaktır ve arıza yapacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 15 Mart 2023; 6:41:51 > -
power led'ler aşırı ısınan elemanlar oldukları için, alüminyum soğutucuyla kullanılırlar. işaretlediğin kısımda, ledler + anahtarlamalı güç kaynağı olduğu bu bölgenin ısınması normaldir. iç yapısını aşağıda da görebilirsin.
-
Ürün çakma değil 15 Watt 8 Watt versin öp başına koy birlüx ney laa 🤣🤣 -
Yoksa siz sırf adı var diye her yerde duracell pil kullanan insanlardan mısınız ? Ben parayı yolda bulmuyorum eğer olur da bir gün yolda bulursam o zaman Philips osram gibi markaları kullanırım. Ayrıca bu markanın 8 watt olan modelini yıllardır oda aydınlatmasında kullanıyorum. Bu sefer de 15 watt almak istedim ama fazla ısındığı için konu açtım.
Kısacası markalarla işim yok bana işini yapsın yeter.... -
Ne alakası var hangi pil duracell kadar kalliteli uzun ömürlü şansınıza sağlam çıkmış 8 Watt lık model ama birlüx piyasa malı Fason üretim slvania Philips osram Panasonic gibi markalar kendini kanıtlamış markalardır.
Ve marka her zaman iyidir dostum.
-
Çok video izlemiştim hocam , gerçekten ikna oldum..
Duracell akar mı ?
Kapasite tablosu ? ( YouTube Murat Şen adlı kanaldan alıntı. Video linki mesajımda olacak...)
Fiyatlar ?
Son olarak video linki ;
Video
-
öncelikle akmayan pil yoktur. en kaliteli pil bile ortam şartlarına ve uzun süre kullanılmamasına bağlı olarak akabilir. bir ürünün pahalı olması sadece markaya bağlı birşey değil. markalı ürünler, diğerlerine göre daha kaliteli malzemeler kullandıkları için, daha pahalı olmaktadırlar. sonuçta belli bir kaliteyi tutturamazsan, marka değerini koruyamazsın. bu marka değeri olmayanların kötü olduğunu göstermez ama aynı performansı tutturmak zor olur. işini görüyorsa ucuz ürünler kullanabilirsin ama holter taktıracaksan, senden duracell pil isterler.
-
Maalesef dünyamızda çoğunluk neyi kabul ediyorsa o doğrudur diye bir yanılgı var. Yapacak bişey yok , mesele bilinçli birer birey olabilmekte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X