Şimdi Ara

Yıl 2020 cebinizde 150.000₺ var diyelim ve sıfır araba alacaksınız ne alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öneri konusu değil sadece kendinize ne alırdınız 150.000₺ ile?

Bu harici paranız olsun eve gömmeyecez parayı yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Polo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 araba almam,alana Allah izan versin

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

0 araba almam,alana Allah izan versin
    Niye

• en1gma kullanıcısına yanıt
    yıllarca böyle dediniz ülkeyi ikinci el cennetine çevirdiniz km yapan araba eğitimli tecrübe li arabadır diyen tanıyorum:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gözlerimi kapatıp hayal ediyorum. Fiat 500L beats edition 1.4 benzinli manuel aracım var. Onu satıyorum üstünü tamamlayıp sıfır doblo alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A6FE86A8D

yıllarca böyle dediniz ülkeyi ikinci el cennetine çevirdiniz km yapan araba eğitimli tecrübe li arabadır diyen tanıyorum:)
    b6 passatim var highline 2.0 tdi 150 kaata al bakım tirnaa edecek arabayı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer arabam varsa almam, hiç yoksa, illa alacaksam, sıfır nelere yetiyor ona göre sıralarım araçları. Daha sonra motor şanzıman uyumu. Mesela biraz zorlamaya 2008 özel seri manuel alınabiliyordu. Astra 1.2 manuel alınabiliyordu. CrosslandX alınabiliyordu, mantıklı sıfır araçlara bakardım. Otomatik her zaman tercihimdir ama araba çok önemliyse, illa alacaksam da gidip bi insanın kafasına göre kullanıp, kafasına göre fiyat biçtiği 3-4 yaşında bir araç almam. Hele hele Vw grubu 2.el ve ya 0 hiç almam, Sıfır alırım. Gücüm hiç yetmiyorsa cebimde 150 nakitse kredi çekerim 200 e alırım, ama sıfır alırım.

Mesela 220 binliram var, gidip 1 - 2 yaşında boş donanım, sadece malzeme kaliteli diye golf alacağıma, özel seri 1.2 otomotik 3008 alırım, benim gözümde o araca bin basar. Ya da 215 e 1.2 full donanımlı özel seri Grandland X alırdım. (Aldım 😂)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsysl -- 24 Mayıs 2020; 23:23:17 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Renkler ve zevkler tartışılmaz ama ikinci el kültürünün çok artığı bir gerçek sıfır polo alcagima eski kasa Passat alırım merco alırım diyen insan çok eskiden bu kadar değildi çok doğru bulmuyorum. tabiki istek ve ihtiyaçlar değişir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Gözlerimi kapatıp hayal ediyorum. Fiat 500L beats edition 1.4 benzinli manuel aracım var. Onu satıyorum üstünü tamamlayıp sıfır doblo alıyorum
    Sen nerden biliyorsun Doblo istediğimi

Yıl 2020 cebinizde 150.000₺ var diyelim ve sıfır araba alacaksınız ne alırdınız?

Bak benim araba ile Doblo yan yana doblonun karizmaya bak şekle bak

• Yıl 2020 değilde 2010 olsa olmaz mı?

• Şu an clio 4 leri çok uygundan veriyorlar bir tane joy alırdım duman gri olanlarından. .09 tce mis gibi tertemiz binerdim paranın geri kalanınıda altın filan alırdım oh mis.

• Su an için alacak olsam corolla vision multidrive alırdım.Sıfırı 153500 , 152 ye aldi 2 hafta once bir arkadasımız haziran da teslim alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

0 araba almam,alana Allah izan versin
    İkinci ele param yetmedi gidip sıfır aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 24 Mayıs 2020; 23:39:45 >

• Direksiyon ısıtması, koltuk ısıtması, 145hp, zaten astra güzel bir araç. 10.000 ne yapar eder koyar bunu alırım.

• İlla sıfır olacaksa RS Line opsiyonlu Clio alırdım.

İkinci el şansım varsa E60 - W204
  • Sen 2500 TL maaş aldığını yazan ve maddi imkansızlıklardan yana dert yakınan değil miydin?

• Clio.5 Icon cazip

• Üzerine biraz daha koyar cvt şanzımanlı corolla alıp, tüp çakardım
  • Corolla otomatik

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.