Şimdi Ara

Yıl 2020 cebinizde 150.000₺ var diyelim ve sıfır araba alacaksınız ne alırdınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane 1.45'lik banko, 1 tane 1.85'lik yüzde 80-85 gelecek maç buluyoruz sonra 150bin basıyoruz

Maçta şike yok ise (Belarus ve Asya liglerinde çok oluyor uzak durun) yaklaşık 580-85bin gibi bi paramız oluyor

Onunla da 2 tane 0km 1.6 dizel Passat alıyoruz ve keyfimize bakıyoruz.1 binmek öteki için öteki 3ay sonra alınan fiyatın 40bin üstüne satmak için

Ytd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla otomatik mantıklı. İkinci eline paran yetmeyecegi için mecbur sıfır alacaksın tabi.
  • 150 bin şu anki piyasalar için sıfır arabada bir para değil..

Egea 1.6 multijet alırsın diyicem sıfır sanırım 160-170 den aşağı yoktur..

1.5dci sıfır icon paket megan alırsın diyicem oda 250 bin den aşağı yoktur.. Touch paket alsak o bile 210 bin tl falan dır..

Toyota corolla nın güzel sıfır bir hybridini alsan oda nerden baksan en boş paketi bile 210-220 bin den başlar...

150 bine ne alınır bilemedim..

Belki clio 1.5 bluedci falan olabilir ondanda emin değilim en son sıfırı 165 bin tl diye aklımda kalmıştı...

Valla 150 bine şunları alıcağına git ikinci elden 100-120 bin tl ye gücün neye yetiyorsa premium sınıf bmw, mercedes, audi, jaguar falan class bir araba al arta kalan paraylada git aracı revize et mis gibi sıfır gibi hemde a kalite aracın olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 25 Mayıs 2020; 16:30:35 >
  • Sıfır megane 140 hp&Sıfır astra sedan 140 hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 25 Mayıs 2020; 17:24:36 >
  • İlla sıfır olacaksa Hyundai Elantra olur. İkinci el olursa Skoda Superb bakardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

150 bin şu anki piyasalar için sıfır arabada bir para değil..

Egea 1.6 multijet alırsın diyicem sıfır sanırım 160-170 den aşağı yoktur..

1.5dci sıfır icon paket megan alırsın diyicem oda 250 bin den aşağı yoktur.. Touch paket alsak o bile 210 bin tl falan dır..

Toyota corolla nın güzel sıfır bir hybridini alsan oda nerden baksan en boş paketi bile 210-220 bin den başlar...

150 bine ne alınır bilemedim..

Belki clio 1.5 bluedci falan olabilir ondanda emin değilim en son sıfırı 165 bin tl diye aklımda kalmıştı...

Valla 150 bine şunları alıcağına git ikinci elden 100-120 bin tl ye gücün neye yetiyorsa premium sınıf bmw, mercedes, audi, jaguar falan class bir araba al arta kalan paraylada git aracı revize et mis gibi sıfır gibi hemde a kalite aracın olur...
    Onların yürütme masrafını düşünmeyen insan beyenatı, 2014 500l var kardeşimde E39 var masrafları aynı düşün buda E39 parçaları, E60 alsa daha fazla tutacak, yıkık olma ihtimali çok yüksek kardeşime şansa temiz denk geldi.

Kısaca öyle kolay değil hocam, öyle olsa satar manuel E36 alırdım bende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Al corollayi devam et arkana bile bakma 👍

• Otomatik ne bulursan onu al. Clio 5 Touch ve Corsa Elegance mantıklı seçenekler. Manuel araba Otomatik kadar prim yapmaz. Satarken en azından döviz veya altın bazında az zarar etmiş olursun.

• Paraya kıyamayan resmi servise ekspertiz yaptırmayan insan beyanatı...

E39 yada E60 yürütme maliyetleri pahalı araçlar hiç değil.. Genelde bu tip premium araçları alanlar resmi servise ekspertize sokmuyor işi bilenler paraya kıyar sokar.. Orda işte o şanslıydık diyorsunuzya o faktör ortadan kalkar...

Resmi servisler ekspertiz yapdıkları araçlara kefil olurlar araçda velevki gözlerinden kaçan bir şey oldu satış olursa ve araç sahibide fark ederse o gözden kaçan şeyi tamir etmek zorundalar.. O yüzden o mesuliyet altına girmemek için çok yüksek rakamlar çıkartıyorlar ekspertiz için..

Ama bu tip premium ve eski araçlara gireceksin götürüceksinki o şans faktörü ortadan kalksın aracına güvenen zaten sokar güvenmeyen yanaşmaz...

Megan dediğin aracın sıfır elektriklisi ayna değişimi bin tl aynanın üstündeki sinyal ledi bile 170 tl.. E60 aynasını değiştirsen 1200-1400 tl arasında bulursun piyasada..

Kısaca yerli denilen araçlarında parçası çok ucuz değil artık..

Neyse sen 150 bine kendine neyi layık görüyorsan onu al sıfır..

• clio
  • Corolla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Paraya kıyamayan resmi servise ekspertiz yaptırmayan insan beyanatı...

E39 yada E60 yürütme maliyetleri pahalı araçlar hiç değil.. Genelde bu tip premium araçları alanlar resmi servise ekspertize sokmuyor işi bilenler paraya kıyar sokar.. Orda işte o şanslıydık diyorsunuzya o faktör ortadan kalkar...

Resmi servisler ekspertiz yapdıkları araçlara kefil olurlar araçda velevki gözlerinden kaçan bir şey oldu satış olursa ve araç sahibide fark ederse o gözden kaçan şeyi tamir etmek zorundalar.. O yüzden o mesuliyet altına girmemek için çok yüksek rakamlar çıkartıyorlar ekspertiz için..

Ama bu tip premium ve eski araçlara gireceksin götürüceksinki o şans faktörü ortadan kalksın aracına güvenen zaten sokar güvenmeyen yanaşmaz...

Megan dediğin aracın sıfır elektriklisi ayna değişimi bin tl aynanın üstündeki sinyal ledi bile 170 tl.. E60 aynasını değiştirsen 1200-1400 tl arasında bulursun piyasada..

Kısaca yerli denilen araçlarında parçası çok ucuz değil artık..

Neyse sen 150 bine kendine neyi layık görüyorsan onu al sıfır..
    Sevdiğim kasalar E36, e34, w124 Max E39 w210 seviyorum ben 90 model araçları daha çok seviyorum bu araçların expertizlik durumuda kalmadı, anca 65 yaşında amcayı bulacaksın satarsa alacaksın, bide ben manuel seviyorum Türkiye'de manuel seçeneğide çok fazla değil, E39 otomatik kabul ederim ama w210 manuel olacak, ayrıca E39 5.40i olacak w210 e320 olacak.

Bana hitap eden çok araba yok bu ülkede, yeni araba alacak olsam E90 F30 3.30i mutlak ama mutlak MANUEL olması lazım onlar hiç yok zaten.

Benim zevkim farklı Türklere göre, bana Avrupa modelleri uyuyor.

Öyle opelle vw ile olacak işler değil bizimkiler çok büyütüyor bu markaları.

Bana 3.0cc üstü manuel araç lazım özellikle BMW ardından Mercedes.

O yüzden param olsa dahi almam.

Sizler gibi küçük motorlarla koşturmam bu araçlarda

Babanın altında E90 3.30i manuel olacak, 50mm spor yay olacak en offsetli karpuz jant olacak baba DSC kapatıp 2. Vitese atacak dönerken az hızlı kıracak direksiyonu, baba sisleri ve kısaları limon sarısı yapacak, mitsuba korna olacak.

Uzun iş kısaca

• Alırdınız değil de alabilirdiniz olsa daha iyi olur sanki 😂

Fosfoken model fark etmez ama 150 ye anca polo olur galiba 👍🏻

Sebebi ise tüm araçlar değer kaybeder ama değer kaybı en az olan markalardan biri.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A6FE86A8D

Renkler ve zevkler tartışılmaz ama ikinci el kültürünün çok artığı bir gerçek sıfır polo alcagima eski kasa Passat alırım merco alırım diyen insan çok eskiden bu kadar değildi çok doğru bulmuyorum. tabiki istek ve ihtiyaçlar değişir
    e yazamadın?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

İkinci ele param yetmedi gidip sıfır aldım

Alıntıları Göster
    ne aldın merak ettim

• Seviyorsan yapıcaksın şu anda bende restore lik 97 e36 3.28 cabrio var.. Araba leş ama şase porya ve direkler sağlam hiç işlem görmemiş önemli olanda o kısım gerisi saç parçalar zaten...

Şu anda araba kaporta da 3 haftadır altı sıfırlandı komple saça kadar inilip sıfırdan boya atılacak ondan sonra motor bakım en son elektrik işleri.. Arada araç sahibi orjinal m3 jantları bulmuş onları aldı Ortalama bu süreçte arkadaşın cebinden 45 bin tl para çıkacak..

Ama araba fabrikadan çıktığı kondisyonuna yakın sıfırlıkta olucak.. Şanslı olduğumuz iki nokta aracın önceki sahipleri kapı kartonları iç trimler kesip delme biçme yapmamışlar.. Motoruda tertemiz bir boyaya gidicek plastik trimler o kadar..

Arkadaşın bana dediği 75 bin tl ye almış aracı 45 de öyle harcıycak toplamda 110 a gelicek o ayarda bir araç için heleki türkiye de sürmek için bedava.. Sıfır alsa milyon eski parayla trilyon gömmesi lazımdı..

Karşı dükkanımda adamlar bir senedir üçüncü audi a6 allroad topluyorlar..

Gene bana gelen bir öğretim üyesinde xc70 vardı 2001 model 2.5t bir ara satmaya niyetlenmiş adama 50-60 ancak eder demişler bana satıyım mı dedi o ayarda yeni modelli bir araba almak için en az 200 bin tl ekliye bilicek sen sat.. Yada üstüne 20-30 bin ekleyip clio egea ya binerim dersen gene sat aksi taktirde satma dedim..

Ne sorunu varsa gel hepsini o rakamların çeyreğinin çeyreğine hallederiz dedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 25 Mayıs 2020; 22:24:49 >

• Toyota alırdım

• quote:

Seviyorsan yapıcaksın şu anda bende restore lik 97 e36 3.28 cabrio var.. Araba leş ama şase porya ve direkler sağlam hiç işlem görmemiş önemli olanda o kısım gerisi saç parçalar zaten...

Şu anda araba kaporta da 3 haftadır altı sıfırlandı komple saça kadar inilip sıfırdan boya atılacak ondan sonra motor bakım en son elektrik işleri.. Arada araç sahibi orjinal m3 jantları bulmuş onları aldı Ortalama bu süreçte arkadaşın cebinden 45 bin tl para çıkacak..

Ama araba fabrikadan çıktığı kondisyonuna yakın sıfırlıkta olucak.. Şanslı olduğumuz iki nokta aracın önceki sahipleri kapı kartonları iç trimler kesip delme biçme yapmamışlar.. Motoruda tertemiz bir boyaya gidicek plastik trimler o kadar..

Arkadaşın bana dediği 75 bin tl ye almış aracı 45 de öyle harcıycak toplamda 110 a gelicek o ayarda bir araç için heleki türkiye de sürmek için bedava.. Sıfır alsa milyon eski parayla trilyon gömmesi lazımdı..

Karşı dükkanımda adamlar bir senedir üçüncü audi a6 allroad topluyorlar..

Gene bana gelen bir öğretim üyesinde xc70 vardı 2001 model 2.5t bir ara satmaya niyetlenmiş adama 50-60 ancak eder demişler bana satıyım mı dedi o ayarda yeni modelli bir araba almak için en az 200 bin tl ekliye bilicek sen sat.. Yada üstüne 20-30 bin ekleyip clio egea ya binerim dersen gene sat aksi taktirde satma dedim..

Ne sorunu varsa gel hepsini o rakamların çeyreğinin çeyreğine hallederiz dedim..
    Bulursam yaparım ama bulamam, mobile de giriyorum zibilyon tane beğendiğim ilan var ama Türkiye'de yok.

Reis ikinci el araba getirmeye izin verse yaş fark etmeksizin bunu alırım Almanya'dan.

Rengi dahil aradığım araç bu, ama Türkiye'de yok bu araç.

Öyle 16 ile 20 ile olacak işler değil.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    3008

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.